Temos peržiūra
WarGames » Appendix » Offtopic
UK Games Expo 2016
Paralius
Vieną gražų rytą ne taip jau netikėtai atsidūrėme štai čia:


Buvo taip:


Ir taip:


Na ir dar šitaip (demo stalai):


O iš tikro tai buvo smagu, tik nuotraukoms skyrėm mažiau dėmesio, nei norėjome. Bet jų ir taip pilnas internetas. O va įspūdžiai - tuo su mielu noru ir pasidalinsiu.

Bendrai paroda dydžio kaip Salute - viena didelė salė. Pakankama, kad per pora - kelias valandas apibėgt ir suprast ko joje yra, tada per pusdienį išbrowsint viską nuodugniai, ir per likusį laiką išmėgint kokį vieną ar du sužavėjusius žaidimus. Principe, tokiu keliu patys ir pasukom, tik visame tame veiksme dar ir darbą įpynėme. Tiesa, paroda vyksta tris dienas, o mes lankėmės tik vieną.

Vienoje erdvėje - tiek šeimos ir vaikiški žaidimai (gal ir neetiška juos plakt į vieną masę, bet tiek jau to), tiek boardai (jiems buvo skiriamas didžiausias dėmesys iš parodos organizatorių), ir wargeimai. Buvo cosplayjaus rinkimai, buvo menininkų, piešiančių gražų stuffą žaidimams, buvo konkursai, buvo 'atnešk savo seną žaidimą pardavimui, nusipirk kito atneštą seną žaidimą', buvo knygų rašytojai, buvo stalo žaidimų pasiskolinimo punktas, kuriame galėjai iš begalės išsirinkti sau patinkantį ir eiti prie stalo pažaisti, buvo kažkokio žaidimo regionalai, buvo galybė RPG sistemų, vidury parodos kažkodėl buvo autobusas :/ ... Šeimos ir vaikų žaidimų laimei (o gal ir nelaimei) buvo ne taip jau daug, vos keli stendai su gigantiškais kauliukais ar keptuvės dydžio tile'ais. Boardu buvo nesvietiškas kiekis. Pati paroda nominuoja ir renka geriausius savo kategorijose žaidimus ir apie pusė kategorijų - įvairūs boardai. Matėm jų įvairių - ir 'meh', ir 'wow', ir 'mmm?'. Wargeimų labai daug nebuvo, bet radom pažįstamų veidų iš Bushido, Guilball, Dropzone, Frostgrave kolektyvų (sąrašas tikrai ne baigtinis). Matėm dar negirdėtų beišleidžiamų žaidimų tiek skirmish, tiek sporto temose. Kiek kalbėjom su senbūviais, paroda auga ir vis daugiau dėmesio skiriama wargeimams ir tiems visiems rimtesniems žaidimams.

Jei Salute'as privalomas betn kartą gyvenime aplankyti kiekvienam save gerbiančiam wargeimeriui, tai Game Expo - privalomas kiekvienam platesnių pažiūrų žaidėjui. A bent taip galvoju beplanuodamas kelionę į Spiel (ten 4 salės gėrio..).

Galvoju, gal Blackfishas papildys mano pasakojimą. O šiaip tai tai patys apsilankykit sekančiais metais ir prasukit tenais pro mūsų stendą
Redagavo Paralius 2016-06-06 17:59
Marukas
Aciu uz ispudzius, tikrai smagu paskaityti kazka teigiamo
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
blackfishas
Kaip dake vieni biciuliai - si paroda ne tiek pardavimine, kiek supazindinanti. Nzn... As maciau pagrinde zmones parduodancius stuffa.

Isties smagu, kai tave pazysta. Prieina, pakalbina ar pasaukia nuo savo stendo, kad netycia nepastebejes nepraeitum. Matu rinkos konkurentai mielai pasakojantys apie savo matus bais nuliusdavo gave musu vizitines zodz, sitie dalykai yra labai pozityvu ir puikus madu demonstravimas. Jei pernai buvo vien zaidimai su zombiais, tai siemet begale kortu zaidimu. Nuo japonu iki prancuzu ir, zinoma, dropzone commander, guildball ir frostgrave didziuliais zingsniais braunasi i zaideju sirdis.

cia mano FB galerija. jei kam idomu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208730211884233&set=pcb.10208730217724379&type=3&theater
Redagavo blackfishas 2016-06-06 21:51
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Batma
private galerija
blackfishas
fixed.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)