Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine ADR Lyga 2017 Liepos 31 - Rugsėjo 24
danis2005


Papildymas: Norint sukurti patogius pogrupius, susirinkus dvylikai žaidėjų, tolimesnė registracija lygos dalyvavimui šiek tiek kinta. Žaidėjai kurie registruojasi po 12'ojo tampa "pending" ir dalyvaus lygoje jei iš viso susirinks 16 dalyvių. Taigi, jei dar nesiregistravote ir norite žaisti, pats laikas paskatinti ir pažystamus.

Atkreipus dėmesį į pavykusį lygos modulį kuris yra naudojamas žaidžiant kitą populiarų bei konkurencingą žaidimą Rikyje, nusprendžiau paekspermentuoti.

Kaip veikia ši lyga?

Nori žaisti lygoje butinai reikia užsiregistruoti iki Liepos 30d. Visi žaidėjai bus sugrupuoti į pogrupius ir 3 roundų bėgyje žaidėjai kausis tarp visų savo pogrupyje esančių oponentų. Žaidimams naudojami naujieni Steamroller 2017 scenarijai (http://files.privateerpress.com/op/2017/LnL/Steamroller%20Rules%202017.pdf), ėjimo/partijos laiko limitų nėra. Po 3 roundų žaidėjai persikels į 'single elimination' lentelę ir ten kausis iki kol turėsime TOP 3.

Pirmasis roundas bus žaidžiamas su 0 taškų armijomis.
Antrasis roundas žaidžiamas su 25 taškų armijomis.
Trečiasis roundasa žaidžiamas su 50 taškų armijomis.
Pogrupiuose galima žaisti kiekvieną žaidimą su skirtinga armijos kompozicija.

'Single elimination' lentelėje bus žaidžiama su 50 taškų armija kurios nebus galima keisti. Galima turėti iki 2 armijų kompozicijų.

Visas lygoje konstruojamas armijas galite žaisti tik naudodami Active Duty Rotation (ADR) Warcaster/Warlock modelius. Dabartinio sezono pasirinkimą galima rasti čia http://privateerpress.com/organized-play/masters

Kaip su laiku?

Registracijai pasibaigus, Liepos 31d. paskelbsiu pogrupius. Žaidėjai turės 2 savaites sužaisti su visais pogrupyje esančiais žaidėjais. Kada žaidėjai susiremia priklauso jau nuo susitarimo, dėl to ši lyga ir ganėtinai laisvo pobūdžio varžybos. Taip baigiasi vienas roundas ir kitas dvi savaites pogrupio žaidėjai lošia sekantį roundą su didesnėmis armijomis. 'Single elimination' finalas taip pat turės 2 savaičių sužaidimo periodą.

A prizai?

Priklausomai nuo žaidėjų skaičiaus bus paruošti specialųs prizai. Kuo daugiau žaidėjų - tuo imantresni prizai. Taip jau veikia kapitalizmas.

Žaidėjo registracijos mokestis - 3€


Norėdami užsiregistruoti parašykite į šią giją arba komentuokite po Facebook įrašu savo vardą/nick'ą ir armiją kurią naudosite lygos metu.

•Registruoti Žaidėjai•
1. Danis (Retribution of Scyrah)
2. Solon (Legion of Everblight)
3. Egidijus Šantaras (Trollbloods)
4. Vytautas Podolianka (Protectorate of Menoth)
5. The Blue K (Cryx)
6. Šarūnas (Protectorate of Menoth)
7. Nojus (Skorne)
8. Gambler (Khador)
9. Balys (Cygnar)
10. Jonas Bernotas (Legion of Everblight)
11. Somfriik (Khador)
12. Lukas (Legion of Everblight)
Redagavo danis2005 2017-07-31 09:49
greemlinai
In Šarūnas Menoth
Gambler
In, Khador
Warmachine - Khador
Hordes - Skorne
Flames of War - Germany, USA Easy Company
danis2005
Pogrupiai sukurti!