Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Painting Competition - Furor Brush (?) 2009
exonn
atrodo įspūdingai.
magyar
Sveiki,
Ka gi, didzioji dauguma figureliu pas mane, taciau dabar sprendziu kaip daryti su eksponavimu. Darbu tikrai nera daug (bet jie geri :), todel mastome ar apsimoka Lituanicone eksponuoti, todel kad su eksponavimu ten problema. Si vakar dar parasysiu ka nuspresime. Siaip viskas krypsta i ta puse kad D6iuose eksponuosime.


Ainis
Tai kaip ten viskas?
WAAAGH!!!
magyar
Tai visgi per Lituanicona darbu dar neeksponuosim. Ta proga ir nugaletojai nebus paskelbti. Tarsimes del eksponavimo su Rudolfu. Apie nugaletoju paskelbima pranesiu kiek veliau.


Ainis
Tai gal jau kaži kas paaiškėjo? Gal jau nuotraukų yra?
WAAAGH!!!
magyar
Sveiki, nuotraukos dar nepadarytos, bet su Rudolfu sutarem del eksponavimu, todel ketvirtadieni, veliausiai seatdieni darbai bus iseksponuoti D6iuose.


magyar
Sveiki,
Labai atsiprasau kad del laiko trukumo figureles vis dar neiseksponuotos. Padarysiu tai si ketvirtadieni.


magyar
Darbai jau iseksponuoti parduotuveje D6. Netrukus ten atsiras mini anketos, kurias uzpildzius visi gales balsuoti ir rinkti publikai labiausiai patikusi darba.


blackfishas
weeeeeeee!
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
foXtrinee
o bus tik publikos balsavimas ar ir komisija bus? jei bus tai as noreciau joje pabuti
magyar
Komisija isrinks overall winner, publika isrinks "publikos favorita".


blackfishas
and?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Nuo rytojaus D6 bus anketos kuriomis bus galima balsuoti del publikos favorito, o komisija nugaletoja isrinks mazdaug po savaites.


blackfishas
true
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Ainis
We want blood!!! We want blood...
WAAAGH!!!
magyar
Tikiuosi cia ne mano kraujo norite? :D.
Nuo rytojaus D6 rasite mazytes anketas, kuriose reikes irasyti eiles tvarka tris, jusu manymu geriausias figureles. Balsavimas truks 1.5 savaites, iki birzelio 27 d. Liepos 2 d. paskelbsime nugaletojus, tame tarpe ir publikos numyletini.

P.S. Atsiprasau uz masyvu lagginima, ziaurus laiko trukumas.


Kronas
Tai kiek jau ten tų dalyvių, kad paskelbt nugalėtojus reikia veik 2 mėnesių?..
Minia reikalauja vaizdų
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
magyar
Dalyviu apverktinai mazai, klausimas kodel? Patingejo matyt kiti, o gal pabugo. Beda ta kad laiko dar maziau ir cia isiterpe ivairus dalykai kaip stalo zaidimu muge, demo gausa, furor.lt reikalai, del ko labai atsiprasau visu dalyviu. Rytoj visas sitas reikalas pagaliau startuoja.


blackfishas
tai kaip ir neskauda figurke nenaudojama (kolkas), bet siaip labai nesmagu kai yra 4 dalyviai. Confrontation'o zaideju netaip ir mazai, bet is Rackhamo produkcijos yra tik dvi miniatiuros (likusios dvi WH). SciFi kategorijoje isvis nieko ner... (pats zadejau i SciFi kategorija kazka numaliavot, bet...). Siaip ateiciai siulyciau daryti kaip visada, daryti apklausa ar dazymo turnnyras apskritai kazka domina ir suzinoti bent preliminaru dalyviu skaiciu, o tada jau ziureti ar isvis kazka daryt ar ne. Gal butu galima daryti bendro pobudzio turnyra (SciFi, Fantasy ir belekokiu gamintoju) ir vertinti tik dazymo/konvertavimo/scratchbuildinimo kokybe? Dar galima podaryti ir online blitz! dazymo turnyra, tipo 1 ar 2 dienas tarkim D6 parduotuveje yra dazomos miniatiuros, o veliau vertinamos (sudetingumas, svarumas ir pns)
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Na cia, berods, ir buvo bendro pobudzio. Sci-fi juk buvo included ir pradzioj kaip ir norinciu buvo daug.