Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Hybrid / Nemesis pre-order
magyar
Furorgames.lt (puslapis kolkas neveikia) siulo uzsisakyti Rackham'o miniatiuru board wargame HYBRID.
http://www.rackham-store.com/boutique_us/fiche_produit.cfm?type=337&ref=UKHYB01&code_lg=lg_us&pag=1&num=23
http://www.boardgamegeek.com/game/8515

HYBRID tai stalinis miniatiuru karo zaidimas primenantis legendini GW Space Hulk'a. Tai nera paprastas dungeon crawl, greiciau miniatiure wargame pozemiuose. HYBRID'e galima naudoti nemazai Confrontation figureliu (daugeli griffinu, dirzo alchemiku, taip yra paskelbtos statiskos cynwallo elfams, ophidianams, lionams, netrukus turetu pasirodyti Tir-na-boro dwarfu statistikos HYBRID'ui).

Pats HYBRID jau nera aktyviai palaikomas papildymais. Taciau HYBRID'as yra pastoviai palaikomas publikacijomis zurnale Cry Havoc! Ten skelbiamos misijos, nauji profiliai, papildomos taisykles, taisykles kovai ne vien tik pozeminese alchemiku laboratorijose). Furorgames.lt planuoja surinkti visa informacija apie HYBRID skelbiama zurnaluose Cry Havoc! ir padaryti ja prieinama visiems zaidejams.

HYBRID ypac parankus tiems zaidejams kurie planuoja pradeti rinkti Griffinu ar Dirzo alchemiku armijas. Griffinu zaidejai kartu su pagrindine deze gauna Hod'o tamplieriu komplekta ir ekskliuzivyne Ambrozijaus figurele, o NEMESIS papildyme ekskliuzivynes Hod'o lozhes riterio ir minelayer'io figureles. Dirzo zaidejai pagrindineje dezeje ras net 8 metalines figureles - The Heresiarch's Spawn rinkini ir ekskliuzivini Aberration monstra. NEMESIS papildyme - Nemesis Clone monstra. Visos figureles metalines, nedazytos ir nesurinktos. Be HYBRID / NEMESIS jos gali buti naudojamos ir Confrontation mushiuose.

Issami HYBRID recenzija:
http://www.boardgamegeek.com/thread/107408

Furorgames.lt skelbia isankstinio HYBRID uzsakymo akcija su ypatingu pasiulymu. Kiekvienas is anksto uzsisakes HYDRID pagrindine deze ir apmokejes uzsakyma, NEMESIS papildyma gaus nemokamai:
http://www.rackham-store.com/boutique_us/fiche_produit.cfm?type=337&ref=UKHYB02&code_lg=lg_us&pag=1&num=23
http://www.boardgamegeek.com/game/10667

Susidomeje rasykite:
egidijus.santaras@gmail.com


magyar
Ka gi, berods, pamirsau pamineti svarbiausia dalyka - kaina.

Akcijos metu:
HYBRID - 235 Lt. + NEMESIS nemokamai.

HYBRID kaina - 235 Lt.
HYBRID turinys:
http://www.rackham.fr/images/stories/hybrid/eclate_hybrid_gd.jpg

NEMESIS kaina - 160 Lt.
NEMESIS turinys:
http://www.rackham.fr/images/stories/hybrid/eclate_nemesis_gd.jpg