Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer
Demonai sustiprejo ?
Kronas
O tai jau greit trauksit ir matuosit?..
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Double_Trouble
Walgis parašė:
Beto pats neperskaites dar taisykliu tai sioje vietoje esu gera galva auksciau i viska ziureti is 7ed yra didziausia zmoniu problema zaidziant 8ed


Va va, siaip man ir pasirode, kad kaip galima gincytis ir kategoriskai aiskinti apie kazkokius stiprumo/silpnumo dalykus, kai net nesi taisykliu skaites.. Pats 7oj edicijoj nelosiau, bet cia tikrai ne vienas zaidejas sake, kad pakeitimai pakankamai ryskus buvo, kas ir itakojo tai, kad demonai susilpneje, o ne sustipreje yra..
vytzka
Kronas parašė:
O tai jau greit trauksit ir matuosit?..


Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Saulius
Norim kraujo...!!!
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
AKu
na nezinau ar demonai jo turi, tikriausiai turetu turet, galim ant stalo tai issiaiskint
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Don_fanuci
Vyruciai neturit ka veikti ???
Eikit geriau dazyt figūrų...

man pvz demonai ne prie širdies vein dėl išvaizdos savo...
O šiaip manau, kad labai gera armija
Redagavo Don_fanuci 2011-03-12 07:14
Žvejyboje praleistas laikas į gyvenimo trukmę neįsiskaičiuoja...
AKu
kad dazus paemiai negaliu dazyt
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Plaukai
Skavenai labai nemėgsta demonų... kol kas abu susitikimai baigėsi pakankamai liūdnai Skavenai turi daug daiktų, kurie ignoruoja armor save'us ir taip kompensuojama jų maža jėga bei prastas weapon skill. Prieš demonų ward save kaip ir tenka eit ilsėtis su savo anti-armor dalykais Toks Plague Furnace su 40 monk paprastiem bloodletteriams negali nieko padaryt, nes toughnest testus lengva atlaikyt, o dar paskui ir wardas gelbsti. Jei trečiam turnyre sueisiu su chaos demonais pradėsi manyti, kad didžioji raguotoji žiurkė iš manęs tyčiojasi.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
AKu
tai kad bloodleteriam su T testais sunkoka tas pats kas goblinas
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
Plaukai
Be tai jie seivus turi O idėja Plague magijos, Plague Furnace'o, Plague Cencer bearerių yra tokia, kad - test failed, you dead. Ir šarvuotos armijos cypia. Realiai jei stovi 40 Black orkų ir uždedi jiems burtelį ar pasmirdini su savo vežimu ~35% jų iškrenta kaip lapai, o čia skaitosi elite infantry Demonai tuo tarpu wardus mėto ir tepraranda vieną kitą modelį. Va kur bėda...
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Double_Trouble
Nu kazkaip idomiai Realiai, black orcai turi T4, tai ju zut turetu jei visi mesu T testa 33%, bloodletteriai turi T3, ju zut turetu 50%, kadangi yra 5+ wardas, tai ju turetu zut 33% :))) Ir vieni ir kiti kainuoja 12 tasku *orcai su shieldais - 13) Taigi man rodos, kad tuo atveju, kai zaidei paprasciausiai demonam geriau krito ir tiek
taulen
Na as irgi ieisiu i diskusija
tai va Walgi nepyk bet zinok sutinku su varnu kaip ir saulius, nes esme yra tame kad practika zadimuose nuleme beveik viso zadimo krypti ir jeigu zaidi metus nepyk bet sakyciau kad reiktu tau nuvaziuoti i tarptautinius turnyrus pameginti arba siaip daugiau turnyruose dalyvauti, nes na nors man siaip zaidimai neduoda tiek daug patirties kaip masiniuose turnyruose.
beje nepasikliauk per daug tai zaidejais is anglisku forumu, kurie nors ir zaide tiek daug metu, nes pvz as irgi buvau nuejes ne viena ne du kartus i juos irgi susiduriau su tokiais zaidejais del WE armijos, tai kai pasiprasiau listu pavyzdiu atsiusti, pamates pradejau juoktis, kad kaip su tokiais galima turnyra laimet.
O tai kad sakei del apskaiciavimo tikimybiu tai zinoma mes juk galima apskaicuoti, bet turnyruose manau visi zaidejai buvo ne viena ar ne 2 kartus susidure kad toks s...as atsitinka kad negali patiketi.... Na as pats istiesu per daug zaidimu nezaidziua 8ed zaidziau pora, kitaip sakant dar neesu ivaldes, bet sakyciau 8ed irgi labai daug ka nuleme sekme.
AKu
na nepyk bet mano nuomone praktika, ypac ne dabartines edicijos, nenuleme daug 8ED nes dingo labai daug taktiniu variantu kaip galima utu zaisti, kuo toliau tuo man laiau susidaro vaizdas kad 8ed buvo sukurta tam kad GW uzsikaltu nerealius pinigus, vien paziurekit i dabar perleistas armijas didzioji dalis kas uvo naudojama nebenaudojama ir atsiranda nauju dalyku kas tavo armijoje turi but must kuriu ansciau net nebuvo ir vel turi pirkti modelius.
Kaip Saulius issireiske mum bekalbant "7ed buvo vykusi ~80%, 8ed yra vykusi ~50%) ir vienai ir kitai edicijai reikia pataisymu tiesiog 7ed ju reikejo maziau, IMO.
Kas del zaidimo patirties ir praktikos isejus naujai edicijai ypac tokiai kuri pakeicia pacius pagrindus galima drasiai raukti salin sena patirti nes ji ne tai kad nebepadeda bet ir stipriai trukdo ne tik gerai zaisti bet ir isisavinti naujas taisykles nes pvz masto va 7ed taip buvo turetu ir dabar taip ut o net nepasitikslina knygoja. Aisku tokia praktika kaip rizikos valdymas, galimyiu pasiskaiciavimas lieka bet cia yra juokas.
O forumuose pasitaiko visokiu ir laai geru ir labai prastu tiesiog reikia atsirinkti i ka kreipi demesi i ta kuris argumentuoja savo nuomone ar i ta kuris siaip sako ko nezino, kad kaip ir pvz sako demonai 8ed sustiprejo bet pats dar neperskaite 8ed knygos tai kaip jis gali teigti kad jie sustiprejo?
o kas liecia demonus galiu kelis aspektus isdestyt kodel jie susilpnejo o ne sustiprejo:
1)
Blood leteriai anksciau galima buvo jais pasikliauti kad gaus charga nes M didesnis nei daugumos infantry ir su didelia jega ir dideliu ws istaskys pirma ranka ir mazai gaus ataku atgal ko pasekoje ju us daugiau ir prisininkas auto reakins. 8ed tai pasikeite kad ir ka BL uzmustu visi stepina i prieki ir kerta jiem atgal kas yra skaudu tokiam rangiai modeliui unant tik T3. ir nuo fearo daugiau nebeautobreakina.
2)
PB nebegalinaudoti regeneracijos ir ward savo kas juos padaro labai brangius. I 1kas yra tragedina pries nuke spellus.
3)
slanesh anksciau pasikliove ataku gausa kurios pakakdavo sunaikinti daug prieso is pirmo ranko is esmes tas pats kas BL dabar irgi atgal gauna i kupra uz tai suslpnejo. o ir T3 S3 uz 12 tasku yra nekazka.
4)
Pink horrors, velgi S3 T3 12 tasku laai brangu. 7ed uvo awsome burys del mass magijos kuria galedavo padaryti o dabar magic misiles pries hordas didelio grieko nepadaro.

Taigi visas core yra nunerfintas pasiseke nebent BL nes jie salyginai yra pigus uz savo statsus.
Tai kaip galima teigti kad demonai sustiprejo vien pasiziurejus i core to pasakyti neimanoma.

P.S.

As tikrai manau, kad nesvarbu ar tu seniai zaidi WH ar ne, svarbu kiek tu zaidi nauja edicija nes taisykles skiriasi smarkiai ir yra nesvarbu ar tu senesnej edicijoj daug turnyru dalyvavai ar ne. Ir sakyk kad va su tavim nediskutuosiu nes tu nedalyvaves ten ar ten yra zema.
Visu pirma kyla klausimas kokio velnio rasyti i foruma klausima jeigu cia tiek nedaug zmoniu yra kurie pasak taves utu verti diskutuoti kazka?
Redagavo AKu 2011-04-28 13:57
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
varnas
Prie ko cia magick misailas ? Taigi pagal hororu kieki magas tama ausktensio lygio ( horou burys ) ir daugiau castint moka ne tik misaila.
Hmmmmmm
WhiteDragon
Walgi visas tavo postas paremtas tik sausa kova statsai prieš statsus, o taulen tau aiškino kad taktiniai manevrai ir jų išnaudojimas yra esmė. O patirtis niekur nedingsta pasikeitus edicijai, adaptuotis reikia, bet wargeimu patirtis nėra tik tam tikrų unitu žinojimas ir taisyklių žinojimas. Nors prirašei ir labai daug, bet viskas neargumentuota arba argumentai stipriai paremti tavo asmenine nuomone ir patirtimi, bet pateikiami kaip TIKROJI TIESA.
AKu
o kaip statsus itaip galima pateikti? tipo jie keiciasi kas kova nesikeicia, ir close combatas skiriasi nuo 7ed ta ir pasakiau ka demonai prarado kur stiprus buvo artimoje kovoje.
Pink hororai turi 3 magic misailus ir viena siektiek turinta 12" visi uriai gauna po "misaila" D6 hitu, tai matau kad moka castint 3 misailus ir viena direct damage. O 8 ed pagrindiniai burtai yra augmentai/hex ir nuke spelai ko pink hororsai neturi.

@WhiteDragon
tema ne apie taktika o apie demonu jegos lygi ka as sakau kad jis krito palyginus su 7ed kur jie pries daug ka galejo lengvai laimeti o dabar reik pasukti smegenis o mane uzsipuole del to kad tai pasakiau kas yra akivaizdu ir uzsipuole del to kad neturiu daug metu patirties, o jis pats net neskaites 8ed ir nesidomejas nei forumuose nei niekur kitur teige kad jie dar labiau sustiprejo. pateikiau 4 paprastus pavyzdzius kur aiskiai jau matosi kad jie silpnesni nes is to ko zaide buvo nunerfinta (fearas, mazai priesu gali atgal atakuot, milziniska magijos faze, daug savu).
Bet turbut pasinaudosiu tavo paraso zodziais, ir galit manyt kad sustiprejo demonai man tai tas pats
Tiesiog manau kad zmogus kuris yra atsiskyres nuo hobio kaip suprantu ilga laika atejas pradeda aiskint koks jis kietas kiek daug zaides o tu cia zaidi tik metus reiskias is taves nieko gero. 1 metu laiko tikrai pakanka perprasti pagrindines gudrybes zaidimo ir taktikas kuriu gaila bet liko nedaug dabar.
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
uruk-hai
Jeigu taktikos liktu nedaug, tada naujokas turetu nebloga galimybe laimeti pries veterana.
Batma
Mjoo... tema prasidėjo klausimu ar demonai sustiprėjo, baigėsi stūmimu ant Walgio, kaip jo nuomonė yra šūdo verta nes jis tik metus žaidžia...
Jūs gal geriau argumentuotai atsakinėkit i temos klausimą, vietoj to kad menkintumėt kitų diskusijos dalyvių nuomonę.
AKu
uruk-hai parašė:
Jeigu taktikos liktu nedaug, tada naujokas turetu nebloga galimybe laimeti pries veterana.


Jeigu klaidu nedarytu ir pagrindus gerai utu issiaiskines tada taip turetu laai gerus sansus pries veterana
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
WhiteDragon
Walgis parašė:
uruk-hai parašė:
Jeigu taktikos liktu nedaug, tada naujokas turetu nebloga galimybe laimeti pries veterana.


Jeigu klaidu nedarytu ir pagrindus gerai utu issiaiskines tada taip turetu laai gerus sansus pries veterana


Kitaip tariant, jei naujokas nebutu naujokas tai tikrai gerus shansus laimet turėtu.