Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Steamroller 2011 Spring REGISTRACIJA
WhiteDragon
Nu kaip cia pasakius apgailetina gal, bet visa amzinybe zaisti 35 nesinori, visgi cia vienas is pirmu jei ne pirmas turnyras 50 PC, todel orgai shi karta atsizvelge i veteranu prashima. mokestis reikalingas priziniam fondui. vienintelis trukumas tai kad zmones tyli jei jiem blogai ir nedalivauja, jei reikstusi tai butu prieitas bendras sprendimas. Ir pagarba tamstai kad drumschiat vandeni nes kazkoks uzsistovejas WM/H komunitis tapo. [ne zmoniu ivairove bet aktivumu]
maGE
as kaip senas trolis bandziau sulaikyti trololo bet vat vis pritrolinau.

ai ir reiktu pakeisti zodi naujaokas i caual player nes jo naujokams gal ir ner ka veikti prestiziniam turnyre bet vat casual playeriui tokiam kaip as pvz sunku sugalvoti kazka uz 50 tasku. Ir dar sunkiau eiti ir ismokti visus army bookus kad netycia nepadaryti kokio combo trigerio.

Siulau visiem daugiau improvizuoti su armijom ir unitais o maziau naudoti zinomus combo.
Liberate tute me Ex Infernis!
vytzka
Galiu pazadeti kad birzelio menesi bus eventas mazesnis negu 50 tasku. maGE kaip suprantu gali pasiruosti dalyvauti jame is anksto?

Na o su Steamrolleriu yra kaip yra. Klausiau ar zmones nori 35 tasku ar 50 ir argumentai pries 50 buvo vis tiktai kad truksta modeliu, ka labai lengvai galima pataisyti is tikruju pasiskolinant musu bendruomeneje. Ka padarysi, jeigu daugiau zaideju negu 6 negales bus 6 kaip ir pirmajame Steamrolleryje pernai pavasari.

O del casual zaideju tai as visada bunu casual. Nesu su kostiumu zaides Warmachine nei karto
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
danis2005

Dalykas tas, kad aš dar žinau kelis žmones, kuriems 50p ne problema, tik vat jie nepasižymi. Why? Well, vienas aiškiai yra tinginys, su kitu dar nesikontaktavau. Bet idėja ta, kad turim mes tų žaidėju kurie gali surinkti 50p tik pasakyčiau, kad moralė turnyrams kažkodėl dabar labai žema. Manau įlindo tas mentalitetas, kad "oj, vis tiek pirmos vietos nelaimėsiu, tai kam išvis eit žaist?". Mano manymu tai kvaila, visi pirmi nebūsi, o dėl pirmos vietos reikia pasistengt.

Aš į šitą turnyrą noriu eit bandyt bent patekt į prizinę vietą (Top 3), nes su Steamrollers kažkodėl man nesiseka. Bet jei nepavyks, tai oh well, there is always next time. Mano manymu reiktu šiek tiek pasitvarkyt su mentalitetu. Taip, žaidimas labai competetive, įpač turnyruose, bet nereikia atsiprašant užsišikt, kad jei 1 žaidėjas yra turnyre tai iškart nenoriu dalyvaut.

Ir be to, Danila, žaidimas yra praktiškai pastatytas ant combo gaminimų, o 50p yra tas aukso viduriukas, kur tu gali pasiimt reikalingus būrius/jackus norimam combo. Be to, apsiskaityti galima iki pažaliavimo, bet tik per praktiką galima išmokti nujausti kokį ateinantį combo ar nuo jo apsisaugoti.

My wall of semi smart-assness.
vytzka
As manau reikia geriau zaist o ne skustis kad vienas ar kitas zaidejas visada laimi.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Gambler
as iskart atsiprasau, kad stabdau su atsakymu (kaip visada), bet reikia suderinti laika ir tai kai kada nera paprasta. Kadangi tik dabar galutinai paaiskejo viskas, pagaliau galiu pasakyti, kad dalyvausiu.
Warmachine - Khador
Hordes - Skorne
Flames of War - Germany, USA Easy Company
Paralius
Kad jau registracija išsigimė į diskusiją, čia turbūt ir naujokai turetų tarti žodį. Rulebookų išmokti nereikia. Bazinių žinių iš vieno demo žaidimo pakanka sėkmingai žaisti toliau. Beabejo žaidimas apsieis be specialių atakų, bus nepanaudota krūva progų ir padaryta begalė klaidų, bet esamas comunity tam atlaidus ir sudaro puikias sąlygas įsilieti. Net ir turnyruose.

Dėl naujų veidų - man puikus paskatinimas (tarp daugelio kitų) buvo newbų turnyro prievolės užsakymams. Orgam pasikooperavus su Rikiu dėl įvairesnių formatų ateitų ir daugiau. Pvz. (random?) starterių turnyrai, turnyrai kooperuojantis su kitais renginiais, kuriuose vaikšinėja potencialūs žaidėjai, prizai suteikiantys gerą pradžią armijai (knygos, starteriai).

Ir visai pašalinis klausimas - O Latvija žaidžia? Gal ponėjam dar toliau ir į kokį renginį kviečiam braliukus?
danis2005
O, puiku. Jo, su laiku būna didelė problema, dėl to mes neturim dar vieno žaidėjo kuris galėtu 50p turėt ir mielai dalyvautu. Taigi, dabar man tikriausiai reikia nupirkt Moment'o ir nusiūst kai kam kaip dovanėlę, maybe he will take the hint...
Plaukai
Yra toks dalykas kaip "hype". Galbūt žmonėm tiesiog nusėdo hype dėl to nedalyvauja? Kiek žinau jauni žaidėjai tuo hype daugiausia pasižymi ir entuziastingai laksto apie stalą su savo figūrėlėmis. Kitas dalykas - per dažni turnyrai savo daro. Pvz Warhammer Fantasy aš jau mėnesį laukiu turnyro ir kai tik jis bus dalyvausiu bet kokia kaina. Studentams - sesija ant nosies, kitiems - šiaip orai atšilo. Manęs nestebina, kad dalyvių mažėja.
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
vytzka
velnionestasirpamestas parašė:
Ir visai pašalinis klausimas - O Latvija žaidžia? Gal ponėjam dar toliau ir į kokį renginį kviečiam braliukus?


Is tikruju geras pastebejimas. Tiesa sakant jeigu ir zaidzia tai vienas-du ir visiskai nesiafisuodami todel nelabai isivaizduoju kaip juos galima butu ir rast. Warhammerio chebra gal geriau zinotu nes zaidzia bendruose turnyruose su kaimynais bet jie obviously Warmachine nesidomi.

Kas tikrai zaidzia ir gana seniai tai lenkai. Bandysiu gal jau i vasara sukontaktuot su lenku PG ir pabandyt pasikviest kazka is ju cia rudeniniam steamrolleriui. Aisku bijau kad musiskiu dar gali but per skysti kiausai jiems bet pries geresnius zaidejus zaisdami ir mokomes juk.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Kiek aš žinau Latvijoje tikrai niekas nežaidžia WM/H. Ten iš viso situacija su wargamingu gan sudėtinga. Yra tik saujelė susibūrusių į klubą Warhammer žaidėjų ir tas jų community, sakyčiau, mažų mažiausiai, keistas.

O dėl lenkų, tai čia seniai puoselėjama idėja. Tai būtų cool, vytzka :).


Somefriik
Welp, it took me a long time considering this, but , IM IN!
Gambler
Ar aš aklas ar tiesiog nėra nurodyta kada viskas prasideda? Kur aš jau neklausiu
Warmachine - Khador
Hordes - Skorne
Flames of War - Germany, USA Easy Company
magyar
Jo, kažkaip visi jau nurašė šį reikalą, kaipo savaime suprantama :).

Renkamės 11:30.
Startas - 12:00.


vytzka
O ne, yra Vytas, vadinasi panasu ir man teks del skaiciaus (non-placing teisemis) nebent kazkas kazka staigiai surasit.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Batma
Turnyno įspūdžiai:
http://s8.photobucket.com/albums/a19/Krivis/PP/2011-05-28/
magyar
Dėkui, Batmuli. Visgi pagavai mane poroj vietų, gerai kad be šiukšlių maišo :D. Aš savasias sukelsiu rytoj. Dideli dėkui visiems dalyviams, pagarba jaunesniesiems laureatams Batmai ir Daniui, sveikinimai nugalėtojui Imperial. Ir didžiausias ačiū Vytzkai. Man rodos tai buvo kiečiausias ir aršiausias Steamrolleris ligi šiol.


Imperial
Jei neklystu tai buwo asmenishkai pats geriausias WM tourney thank you all



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
magyar
Foto jau Facebook'e ir Photobucket'e:

FB:
http://www.facebook.com/Rikis.lt#!/media/set/?set=a.215631778457867.56884.155793634441682

Photobucket:
http://s179.photobucket.com/albums/w311/dzeusoskydas/Steamroller%202011%20Pavasaris/


danis2005
Buvo tikrai SUPAH. Dėkoju priešininkams, dėkoju Vytzkai už rengimą ir dėkoju likusiems, kad atėjot ir turnyras įvyko