Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine/Hordes geros naujienos ir preview (part IV)
WhiteDragon
Aš tai bent jau džiaugiuosi kad ne vienas už juos žaidžiu, nors iš trejų likom tik dviese.
WhiteDragon
This one is short and sweet, but packs one hell of a lot of excitement in a single sentence:

Summer of next year, the first product in Privateer Press’ all new science fiction setting Level 7 will be released worldwide.
magyar
HAHA! Vadinasi, mano spėjimas buvo teisingas :).

http://wargames.lt/forum/viewthread.php?forum_id=57&thread_id=1049&rowstart=180

Grahg'ai, iš tavęs alaus :).


And so it begins.
Kadangi, Giraldez'as jau prieš kurį laiką ruošėsi startuoti su šiuo projektu, tai reiškia, kad figūrėlės jau yra. Lauksime preview. Iki GenCon'o liko porą mėnesių ir ten tai, be abejo, bus didžiausia PP naujiena (šalia Domination'o).

Pabaigai, visai trenkta spekuliacija. Rackhamo ir AT-43 mirtis. Aš tikrai žinau jog Jean Bey (Confr ir AT-43 kūrėjas) po atleidimo iš Rackhamo ruošė kažkokį projektą. O kas jei jį pasamdė PP ? :D.


danis2005
Dabar visi forume psichuoja dėl to Level 7, aš ir pats norėčiau daugiau sužinoti, bet deja, reiks dar palaukti.
Paralius
Skaniausiai skamba ideja, kad tas SF bus trecia dalis prie WM ir H. Yra steampunkas, yra fantasy, o Level7 bus SF.

Turbut reikia palaukti pora dienu, kol susivirskins info is L&L ir visi turintys ka paviesinti - paviesins, o visi reziumuojantys - pareziumuos.

Na ir aisku tiems, kas neskaite PP forumu - sklando gandas, kad rudeni iseis 3 eiles casteriai. Jau kalbama apie epic epic Lilith, aka 3Lilith.
Grahg the Elfmuncher
velnionestasirpamestas parašė:Na ir aisku tiems, kas neskaite PP forumu - sklando gandas, kad rudeni iseis 3 eiles casteriai. Jau kalbama apie epic epic Lilith, aka 3Lilith.

Čia joks gandas. Čia faktas iš oficialaus NQ blogo:
http://nqmagazine.wordpress.com/2011/06/19/lock-load-announcement-epically-epic/
O dėl Level 7 dar reikės pažiūrėti prieš alų perkant nes kolkas niekas nežino ar čia miniatiūrų žaidimas bus o ne sakykim RPG. Nors frazė "the first product in Privateer Press’ all new science fiction setting" ledžia spėti kad gali būtu settingas su jam skirtu tiek wargame'u, tiek RPG, tiek boadgame'ais (laiko bėgyje) kaip ir Iron Kingdoms. Bet palauksim pamatysim.
O apie WM naujienas kalbant eAlexia yra pardudama Lock&Load'e, nesurinkto modelio nuotraukos yra http://losthemisphere.com/blog/?p=14083, surinkto ir (speed)painted http://nqmagazine.wordpress.com/2011/06/19/iron-painter-showdown/, plus ten ir jos kortos viršus. Ant kitos pusės:
Mercenary - This model will work for Cygnar and Khador
Animosity [Morrowan] - This model cannot be included in an army that includes one or more models of the listed type.

Arcane Vortex - This model can immediately negate any spell that targets it or a model within 3" of it by spending 1 soul token before the RNG of the spell is measured. The negated spell does not take effect, but its COST remains spent.
Ghost Shield - This model gains +1 ARM for each soul token currently on it.
Magic Ability [8]
-Grave Summons (*Action) - When this model uses Grave Summons it can spend any number of soul tokens. For each soul taken spent put one friendly Thrall Warrior solo into play anywhere completely within 3" of this model.
-Hellfire (*Attack) - Hellfire is a RNG 10, POW 14 magic attack. A model/unit hit by Hellfire must pass a command check or flee.
Soul Collector - This model gains one soul token for each living enemy model destroyed in its command range. This model can have up to three soul tokens at a time. During its activation, this model can spend soul tokens to gain additional attacks or to boost attack or damage rolls at one token per attack or boost.
WITCHFIRE
Mage Killer - When attacking with this weapon, this model gains an additional die on damage rolls against models with Spellcaster or Magic Ability.

Redagavo Grahg the Elfmuncher 2011-06-20 19:16
vytzka
Vau, superinis magic denial. Galetu but penki soul tokenai bet siaip eAlexia visai sweet.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Lock & Load photos:

http://losthemisphere.com/blog/?p=14064
http://losthemisphere.com/blog/?p=14076


O kalbat apie Level 7, nemanau kad PP vis dar žiūri į RPG leidybą, kaip į rimtą verslą. Be to, kažin ar verta samdyti tokį miniatiūrų dažytoją kaip Giraldez, tam kad promotinti miniatiūras RPG ar boardgames žaidimui. PP žino, kas jiems atneša daugiausiai pelno. Tai miniatiūrų žaidimo natūra, verčianti žaidėjus išlikti konkurencingais, kolekcionavimo aspektas ir, be abejo, lojalių gerbėjų supportas žaidimui.

Čia po ranka pasitaikė visai įžvalgus komentaras iš TGN. Visiškai pritariu tokiam spėjimui ir manyčiau, jog Level 7 bus visiškai kitas žaidimas, niekaip nesusijęs su WM/H nei setting'u, nei taisyklėmis (nors lyg ir būtų logiška galvoti kitaip). Manau, kad PP bandys paimti tą rinkos dalį, kurios nepaėmė iki šiol su WM/H. Ir fluff'as čia niekuo dėtas, grečiausiai bus taikomasi į žaidėjus, kuriems nepatiko WM/H taisyklės.

"As mentioned on the linked page, Level 7 is the highest threat rating for a nuclear disaster (like Chernobyl or Fukushima), so I’m thinking it may have a small-scale post-apoc feel to it.

At least at first.

Starting small leaves PP with plenty of room to expand. Just look at how Warmachine went from a ‘Caster and a couple of ‘Jacks to something with units, cavalry, and now battle engines. Not a bad thing, either, especially when you’re trying to support other games at the same time."



WhiteDragon
OMG troliu battle engine pagaliau isspoilino nors ir blurine nuotrauka
Buivolu traukiama patranka
blackfishas
atsiprašau už OT, bet jeigu bus postapocalyptinis settingas ir geros skirmišo taisyklės, tai bijau,kad teks krapštyt nuo piniginės dugno paskutines zanačkes...
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Niblit Groinstabber
Pritariu Kostui, kadangi esu Post-Nuke fanatikas, tai dar 1 geimas i kolekcija.
WhiteDragon
esu irgi fallouto uber turbo fanas, bet taipogi labai nusivyles keliais projektais tiek PC tiek wargeimingo sryti taigi palaukim ir pamatysim, tikiuosi fancy šmancy factionu
magyar
Beje, fenks starfishui, jis jau prieš kiek laiko man buvo pametėjęs šį linką. Giraldez'o dažyti Khadoro bombardininkai.





http://studiogiraldez.blogspot.com/2011/06/bombardiers.html


vytzka
Nu nezinau, ju tie ginklai tai tokie... per daug truputi.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Grahg the Elfmuncher
magyar parašė:
O kalbat apie Level 7, nemanau kad PP vis dar žiūri į RPG leidybą, kaip į rimtą verslą. Be to, kažin ar verta samdyti tokį miniatiūrų dažytoją kaip Giraldez, tam kad promotinti miniatiūras RPG ar boardgames žaidimui. PP žino, kas jiems atneša daugiausiai pelno.

Ummm... nqmagazine.wordpress.com/2011/06/19/ll-announcement-iron-kingdoms-rpg
Bet once again mes dar nežinom ar ten tikrai prie Level 7 Giradezas dirbo. Labai galėjo būti kad tas projektas buvo Man-O-War'ų reskulptai kuriuos jis dažė, 9 medium based modeliai visai pilnai gali skaitytis kaip projektas. Arba koks nors stuff iš Wrath.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2011-06-20 14:25
magyar
Daugiau Lock & Load foto:

http://losthemisphere.com/blog/?p=14083

http://losthemisphere.com/blog/?p=14092


WhiteDragon
Kul parode skornu battle engine. Ir šiaip gaila kai tenka gyventi dievo užmirštoj Lietuvoj reikia poto savo eventus daryt
blackfishas
cardboard khador ftw vienas dalykas kurį jau senai pastebėjau,tai PP sugebėjimas daryti visokį nice stuffą žaidėjams. promo PR sprendimas tirai pagirtinas. linkiu to ir kitiems.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Niblit Groinstabber
http://www.youtube.com/watch?v=nHG6BhqZY74&feature=youtu.be
Visi starteriai WM. Beabejo, Strykeris pats kieciausias
Redagavo vytzka 2011-06-22 10:03
magyar
Nors aš tokių dalykų totaliai nepropaguoju, bet atrodo cool. Tik vienas priekaištas: animaciniuose intarpuose warjack'ai juda pernelyg lengvai ir laisvai (too fluidly).