Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos (part II)
blackfishas
Giraldezas tyzina...

panašu,kad turėsim naujų remotų. tikiuosi pagaliau kitaicai gaus rui-shi ir lu-duan
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Šitas tėtušis skatina mane pabandyti už riterius žaisti. De Fersen:

Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Uf, koks gerutis. Paprasta poza, tačiau sculpt'as vis tiek puikus, kaip ir Giraldezo padažymas (kaip visada). Nu laukiam laukiam kitų relyzų.

blackfishas
yep. riteris labai geras, bet poza kaip hsien warrioro
Malifaux - The Guild
WhiteDragon
Man jis priminė mitten mage'us iš WM elfų
magyar
Naujienos išmestos:

Nzn, tikiuosi tai silpniausias šiemetinis leidinys. Ne tai kad figūrėlės prastos. Jos tiesiog... be inspiracijos. Tikrai veža Hellcatas. Odaliskos man niekada nepatiko. Dasyus snaiperis pasibaisėtinas.

Niblit Groinstabber
Na nežinau, Hellcatui tik rankinuką į ranką įdėt ir aukštakulnius primontuot. Kažkokia poza jo nenormali.
blackfishas
nu jo....
Malifaux - The Guild
magyar
Gal atostogų mėnuo? :D.

Necrontyr
Mjo, ispanams karštis matyt per makaules davė.
Labiausiai imponuoja hellcat'as ir rycaris.
Kol neperskaičiau Niblit komentaro, tai hellcat'as atrodė netgi visai neblogai, o po to įsižiūrėjau. Ačiū Niblit, kad sugadinai įspūdį :D.
Niblit Groinstabber
Mielasis Necrontyrai , ne tau reikes ji pirkt ir statyt salia likusios kariuomenes. Cia man sugadino nuotaika su ta "I'm fabulous" poza. Ten speju toks vyrukas, kuri vadina Queen . Bet pas Nomadus speju tai nieko ypatinga
Mindaugas
WTF "submachine gun"? O_o ir Contenderį dar skudurgalvės gavo. Nauja knyga ne už kalnų?
Be aware of all seeing eyezzz...
magyar
Mindaugas parašė:

WTF "submachine gun"? O_o ir Contenderį dar skudurgalvės gavo. Nauja knyga ne už kalnų?

Aha, tiksliai. Matyt, upcoming naujienomis kvepia, rimtai :).

blackfishas
ačiū Mindaugai už "da point". net neatkreipiau dėmesio. žiūrėsim kas per žvėris submachine gun. gal bus kaip assault pistol tik su B5?
Malifaux - The Guild
374
Jau yra. SMG nieko gero išskyrus shock amuniciją. dar odaliskos gavo naują rūlsą Haris
البوراك المجد
Mindaugas
žiaurus ginklas.. įdomu kiek paplitęs bus
blackfishas
shock amunicija yra pikta.... kas per Haris?
Malifaux - The Guild
Mindaugas
http://www.infinitythegame.com/infinity/downloads/rules/%5Ben%5DHaris.pdf

kaip supratau papildomas linkas..
null
Aš irgi supratau, kad galima turėti antrą Fireteamą iš 3 narių.

Šio mėnesio leidimai meh... Gal tik De Fersenas ir šokantis Hellcatas nieko. Bet teisingai chebra forumuose sako: nedidelė kontora, sąžiningai varo kiekvieną mėnesį, all in all puikūs modeliai, tai nesitikėkite šedevrų kiekvieną kartą...
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
antras fireteam'as yra labai neblogai. O dėl modelių... yra toks posakis,kas nedirba,tas neklysta, bet... kai turi laiko, turi resursų ir žmonių kurie sprendžia, tai negi jie akli? nebent tarpusavy labai nesutaria ir prakišinėja proteže.
Malifaux - The Guild