Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Kitų gamintojų miniatiūros - "Sedition Wars" Kickstarter deal'ai
magyar
Šį post'ą buvo galima talpinti temoje "Kitų gamintojų miniatiūros", bet pagalvojau geriau sukursiu atskirą. Anoj temoj jau buvo linkas į "Sedition Wars" miniatiūras, kurias kuria garsiojo Mike McVey (ex-GW ir ex-PP) studija.






Dabar, kai startavo "Sedition Wars: Battle for Alabaster" Kickstarter kampanija, verta pašūkauti garsiau. Kampanija einasi super gerai ir jei kas susidomės, tai tikrai verta čiupti "Biohazard" deal'ą. Negana to kad boardgame pakuotėje bus apie 50 plastikinių miniatiūrų (panašu, kad labai aukštos kokybės), tai pasiekus 140000 USD ribą, bus siūloma dar beveik 30 papildomų miniatiūrų ir kitokių bonusų. Ir manau kad tai neriba. Šitas žaidimas gali įveikti 200K ar 300K ribą Kikcstarteryje (dabar surinkta 130K USD):

http://www.kickstarter.com/projects/coolminiornot/sedition-wars-battle-for-alabaster


Žodžiu, jeigu galvojate, jog kažkada norėsite šito žaidimo, tai jamkite jį dabar :).


Čia šiek tiek apie gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=A49F4Ntjm2Q


Šiuo metu už 100 USD (+25 USD shipping'ui) duodama:
Biohazard! - Everything from the Quarantine Zone (Quarantine Zone - A copy of the boxed game (MSRP $89.99) and a signed print of the cover art), a special edition Kara in resin, and a sexy Vanguard patch!
40K stretch goal - every game will be upgraded with alternate sculpts of the troopers with alt female poses (with and without helmets on).
60K stretch goal - each Biohazard level and above pledge gets an additional squad of 12 vanguard troopers thrown in for free!
100K stretch goal - every game will get a horrific alternate sculpt of a Phase 1 Strain model.
120K stretch goal - what better way to celebrate having a cool new Strain sculpt than to have TWELVE additional Strain models? Every Biohazard set gets this additional pack of the horrors if we hit this stretch goal!
140K stretch goal - if we hit this stretch, every game gets tooled up with this great heavy weapons specialist!
Redagavo magyar 2012-06-04 14:49


Necrontyr
Šiaip tai, patraukė mano akį. Manau, kad šito board game'o aš tikrai norėsiu.
magyar
Necrontyr parašė:

Šiaip tai, patraukė mano akį. Manau, kad šito board game'o aš tikrai norėsiu.



Tada čiupk jį iš Kickstarter'io. Dar 25 dienos, kaip galima nugriebti "Biohazard" deal'ą. Manau, kad šiandien jie pasieks140K ribą ir paskelbs naują stretch goal.


Necrontyr
Ech, kaina truputėli kandžiojasi :(. Nežinau kaip čia susiorganizavus.
magyar
OK, skelbiama partnerio paieška. Ne kurie kolegos čia norėtų paimti Sedition Wars Kickstarter Keep Firing! deal'ą. 3x Biohazard pack'ai. Du žmogai jau yra, reikia trečio.

Galutinė vieno Biohazard kaina, imant Keep Firing deal'ą - 113 USD. Tai galutinė kaina, nes Europai žaidimai bus shippinami iš D.Britanijos, taigi jokių papildomų mokesčių (nei PVM, nei išmuitinimo).

Kickstarterio kampanijai liko tik 3 dienos ir tada viskas bus baigta, taigi apsispręsti reikia greitai. Šiuo metu Biohazard deal'as tikrai įspūdingas ir gali būti kad išaugs. Papildomai, be kitų priedų, gaunama beveik tiek pat figūrėlių, kiek jų bus dėžėje, taigi, iš viso beveik 100 figūrėlių.

Kas susidomės rašykite čia arba PM 374 ar mane.


Dabartinis deal'o turinys:




magyar
Ką tik buvo peržengta 600K riba ir paskelbtas naujas stretch goal, kuris savo ruožtu taip pat neabejotinai bus peržengtas.

Užsakymas bus daromas rytoj, apie pietus. Taigi, jeigu visgi yra kas dvejoja, apsispręsti turi iki ryt ryto.

http://www.kickstarter.com/projects/coolminiornot/sedition-wars-battle-for-alabaster/posts


Stygian Cat
man, kaip senam diddui, maloniausia ispudi daro tai, kad McVėjus nusilenkia sci-fi siaubo filmu klasikai... Ateity išvysime ir Sigurdney Wea... Ripley, pasakyt norėjau (patys žinot iš kur ji), Miką Ridiką ponaičio Dyzelio atlikime, kosmoso prekeivius ir samdinius iš "Serenity" filmuko...
374
Na ir baigesi "Sedition Wars: Battle for Alabaster" beprotnamis Geimas tapo the #1 funded board game ever on Kickstarter. be dezes dar bus visas tuntas visokiausio gerio
البوراك المجد
blackfishas
tai nuspirkot kasnors tą gėrį? kada/kur bus galima pažiūrėt?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Stygian Cat
lapkriti, jei neklystu, ateis tas geris, jei kas ji ir nusipirko... kiti relyzai - kova.....
374
mano ziniomis bent jau du geriai Lietuvoje bus
البوراك المجد
magyar
Kaip suprantu, cia Sedition Wars miniatiuros. Super, tiek sculptingo prasme, tiek dazymo (Giraldezas...).



http://www.puttyandpaint.com/projects/4405