Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos (part III)
Necrontyr
Wow, gausus leidimas! Jo, islamisto poza kiek keistoka, bet apskritai tai geras leidimas (kaip ir visada :)).
Aš imu dire foes packą Viral Outbreak :).
Luxis
Mmm... arba teks pasidalinti su ko nors ta Dire Foes dėže kur įeina HazMat, arba laukti kol kokie nors kiniečiai ne padarys geros kopijos. (Čia tūri būti Sad Panda "smailikas")
blackfishas
aš belekaip džiaugiuos naujais Intruderiais. labai geras upgrade'as.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
AKu
Marukas parašė:

O man shavasti visai patinka..

visai nieko atrodo bet kardo tai tikrai nereik kai jie pagrinde saudosi ir galetu jau kanors naujo sugalvot nes tuoj visi pas mane apsiaustus tures
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
blackfishas
kažkam buvo per daug papų, tai kalėdoms dar pora. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624775764250001&set=a.624775620916682.1073741944.436491416411771&type=1&theater
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Nors neesu didelis papų šalininkas, kai kalba eina apie wargame'us, tačiau, kai papai tokie kokybiški, standartus galima ir pakoreguoti :). Užskaitau šitą modelį.
Rastvedys ir Karvedys
Sakyč, kad šį kartą akcentas gražios akys (1 nuotrauka) ir turtingas dvasinis pasaulis (3-4 nuotrauka). Labai dvasinga ir gražus naujametinis camo ...
null
Gorgos! Nuo žodžio "gorgeous"! Pastarieji leidimai verčia mane vis pasidairyti į Tohha

Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
JuSTiN
As dazniausiai susilaikau nuo nauju figurkiu komentavimo, bet sitos tai yra AWESOME!

Toha cia nauja bad-ass'u rase?
Redagavo JuSTiN 2013-12-20 07:28
magyar
Nu jėgiškai! Tiesa, turiu nusiskundimą dėl kojų. Ne tai kad man labai trūksta dinamnikos, tiesiog pačias kojas buvo galima pamodeliuoti kažkaip ne taip įprastai. Pvz. panašiai kaip piloto kojas (čia, kaip suprantu - chaksa).

P.S.: Jo, Tohaa - nauja rasė. Nežemiškos kilmės kažkokia civilizacija iš kito galaktikos krašto kovojanti prieš EI. Kaip ir netiesioginiai žmonijos sąjungininkai.

blackfishas
jo, kojos boring. kaip nuo kito modelio bet šiaip tikrai super tagėcas
Malifaux - The Guild
Luxis
Ariadna - Uxia:

PanOc - Rao

Yu Jing - Celestial guard:

Tohaa - Gorgos:

Morat - Starter:

Nesuprantu, kodėl norėsi šių miniatiūrų? Juk vis vien nenudažysiu...
blackfishas
buvau be einąs su su nuorodos kopija į forumą... aplenkė celestial gurdus sukišo į dėžę, tai nelabai naujiena. nepaisant išleisto tago - man labiausiai patinka moratų dėžė. nu, bliacha, jie pagaliau atrodo krūtai. kaip ir pridera. Magyar, gal nupūsi dulkes nuo dvidešimtainių?
Malifaux - The Guild
magyar
Aaaaaaa ... aaaaaaaa ... moratu starteris! Uzskaitau, ne kitaip :D. Uxia - OK, panosas - cool, nu bet gorgos ir starteris tai ... uh ah...

Marukas
Jo moratai tai super.... pagaliau ne komiski bezdzioniukai, o bicai rimtais snukiais, ziauriai kietai si karta.

Dar panoc rao man patinka. Bet moratai vis tiek kieciausi
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild

Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
null
Jo, moratai šį mėnesį vienareikšmiškai valdo. Osom!
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar

OZNAT!!! :). Oi nupūsim dulkes, oi nupūsim...
Redagavo magyar 2013-12-31 10:06

magyar
Ir reikia pasakyti, kad Gorgos kojos kitu kampu žymiai geriau atrodo:

Necrontyr
Aleluja, Moratų starteris nepakartojamas!!! Dabar jie turės perleist visą moratų seriją :). Aš dabar rimtai susimasčiau įsigyti šią dėžutę, baisiai jau gerai jie atrodo. Gorgos šiek tiek nuvylė, atrodo kaip išdidintas eilinis trūpsas. Rao irgi labai gerai atrodo.
bonis
jooooo, moratai jėga. Uxia gal ir faina, bet kažkaip gyvenime į listą nebuvo kilę noras traukt. O šiaip ar ne 3 uxios figurkė čia?