Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
NAUJOKAS
ReDuKtar
Nu turbut D6 zino. Ar galima ten uzsakit FW produkcija (dar karta)?:D
Necrontyr
Jo, šitas klausimas ir mane neramina :). Ten tokių gražių figūrėlių yra, kurias tiesiog norėtųsi turėt :).
Nomad

DEATH KORPS OF KRIEG DEATH RIDERS SQUAD - vienos graziausiu sci-fi figureliu ever !!!
http://www.forgeworld.co.uk/dkkdr.htm

-- offtopic --
Dėl vienos gražiausių ever – skonio reikalas, bet definitely gražesnės už įprastus Rough Riders. Ar jos gali būti naudojamos įprastoje IG armijoje (kaip normalūs Rough Riders, tik išvaizda kita)? Žinau, kad tai tikrai naudingas unitas, bet mane labai atstumia jų išvaizda. Na nepriklauso Imperatoriaus armijoje tarnauti laukiniams ant arklių Tačiau šiuos gal net ir paimčiau.
Redagavo Nomad 2008-01-07 15:11
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
ReDuKtar
Bet argi negalima su jeis zaist normalei???
Jug FW dirba kartu su GW, netgi taisikles yra...:(
Necrontyr
To Nomad: Nu, tarp mūsų tai tikrai nemanau, kad kas paprieštarautų, jei vietoj normalių rider'ių naudotum tuos. Aš pats norėčiau kitaip atrodančių SM biker'ių.

To ReDuKtar: Jei Imperial armour knygose yra Death korps of krieg taisyklės, tai problemų neturėtų būt, nes, kiek žinau, viskas kas yra IA aprašyta galima naudoti normaliuose WH40k mūšiuose be oponento sutikimo.
ReDuKtar
Aciu uz informacija. Vat daba as galvouju ir nezinou aar verta man kol kas imti DEATH KORPS, ar vistik paimt paprastus kol prasikalsiu zaidime???;)
Necrontyr
Jo, siūlyčiau su DKoK nesukbėti, nes, kaip jau minėjau, yra gandas, kad jie bus kartu su IG. Bet spręsti tau.
ReDuKtar
O tai blogai jai je bus su IG????
B) Bet tai je ir yra IG.
Redagavo ReDuKtar 2008-01-07 20:09
vytzka
Necrontyr parašė:
To ReDuKtar: Jei Imperial armour knygose yra Death korps of krieg taisyklės, tai problemų neturėtų būt, nes, kiek žinau, viskas kas yra IA aprašyta galima naudoti normaliuose WH40k mūšiuose be oponento sutikimo.

Nea, IA knygu naudojimui oponentu sutikimo paprastai reikia. Bet kiek zinau turnyruose Death Korps of Krieg listas dazniausiai leidziamas. Figureles velgi gali naudoti kitiems Imperial Guard siek tiek pakonvertinus ir negali but jokiu parkiu del to, o ir IG knyga turi su doktrinom DKOK varianta (bet aisku ne toki smagu kaip is IA5).

Del D6 tai kai snekejau su Rudolfu del IA knygu jis sake kad FW su parduotuvem nedraugauja

Ir apskritai pagalvok pries pirkdamas, ReDuKtar, cia realiai pati brangiausia armija kokia galima sugalvoti 40k: figureliu reikes labai daug (IG siaip ar taip) o jos visos is resin - FW kainos kandziojasi. Nors atrodys tai aisku super.

Bet kuriuo atveju sveikas prisijunges
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
vytzka
Necrontyr parašė:
Jo, siūlyčiau su DKoK nesukbėti, nes, kaip jau minėjau, yra gandas, kad jie bus kartu su IG. Bet spręsti tau.

Ta prasme bus kartu su IG? IG naujo kodekso kol kas labai greitai nesimato o plastikines Krieg figureles kad isleis kas nors artimu metu tai irgi nesvajociau. Blogiausiu atveju kiek pinigu issvaistysi tai ant IA5 (jeigu neduok Dieve isleis nauja Imperial Guard kodeksa siais metais, kas butu labai keista).
ReDuKtar
Tai gerai izgirdou skirtingu nomoniu, kol kas nepirksiu Krieg.
Gal galetumet man pasakyt ka reikia nusipirkt is pradziu kad pradet normalei zaist (aisku is IG).
Necrontyr
Dėl IA naudojimo, berods pačiame IA ir parašyta, kad nereikia oponento sutikimo., tiesa, pats neskaičiau, tik infi iš forumo.
O dėl DKoK prijungimo prie IG irgi tik gandas ir tas būtų tik po V'os edicijos išleidimo. Be to, vėlgi gandas, kad naujos IG miatiūros jau paruoštos, o IG naujas codex'as yra "brain storming" stadijoj.

O pirkt pirmiausiai reiktų vieną HQ ir DAAAAAUG TROOPS. To pradžioj turėtų užtekt :).
vytzka
Pirmiausia reiktu isigyti Imperial Guard kodeksa ir perskaityti ji nuo pradzios iki galo bei perziureti paveiksliukus

Isigyti... manau logiskiausia butu Cadian Command Squad, pora Cadian Shock Troops ir keleta Heavy Weapons Platoon deziu. Bent jau vis tiek visada panaudosi kur nors. Bet siaip reikia tiesiog, turint omenyje kad 1 HQ ir 2 Troops yra privalomi, pabandyti isivaizduoti su kuo tau patiktu zaisti (kazkur intervale tarp 1000-1500 pts), ir paklausineti zmoniu kaip tai atrodo praktikoje. Taip pat butinai paskaityk kodekse apie Doktrinas ir pagalvok ar noretum naudoti ka nors panasaus.

O kol sita aiskinsies gali bandyt spalvu schemas ant vargsu shock trooperiu ^_^ Arba klijuot Leman Russa.
Necrontyr
Na, dviejų TROOPS IG tikrai per mažai, jų ateina kur kas daugiau nei 40. Ir nebūtina skubėt visko prisipirkt, galima pirmiau keleta mūšių sužaist ir tada žiūrėt ko labiausiai reikia.
Nomad
Tai vien su dvejais troopsais galima turėti bent 50 snukių net neskaičiuojant HQ. Išties geriau pradžioje daug nesipirkti. Susirink ~750 taškų armiją, pažaisk kelis žaidimus. In the meantime pasidomėk apie IG unitus, ką konkrečiai kas daro, paskaitinėk užsienio forumus, straipsnius, patarimus, taktikas. Tada pažaidęs kelis žaidimus prieš įvairias rases kiek aiškiau suprasi, kuria kryptim toliau rinkti.
Redagavo Nomad 2008-01-08 08:48
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
ReDuKtar
Tai supratou kad vistik reiketu ispradziu nusipirkt kodeksa.
Vat nezinou ar verta pirkt fazu rinkeni (ta pilna kur visos 65 spalvos).
Necrontyr
ReDuKtar parašė:
Tai supratou kad vistik reiketu ispradziu nusipirkt kodeksa.
Vat nezinou ar verta pirkt fazu rinkeni (ta pilna kur visos 65 spalvos).

Jo, pirmiausia codex'as.
Dėl dažų galiu pasakyti, kad visų nelabai naudosi. Irgi, perki tai, ko reikia.
ReDuKtar
Ar parsiduoda dazai D6 parduotuveje?
Ir kiek kainoja.
Saulius
7Lt buteliukas, kokiu reikia ten rasi.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
ReDuKtar
Nu zinokit rojus Lietuvoje, Maskvoi vienas buteliukas kainoja 11 litu.