Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
2014 rudens turnyras "Fall Offensive"
blackfishas
uch kaip pavydu,kad nepavyko sudalyvauti paskutiniame v2.0 turnyre. ir dar tokio mąsto. tikiuosi pavasarį jau bus pirmasis v3.0, o iki to dar reiks spėti ir šiaip pasižaisti
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
AKu
Dekui uz puiku turnyra! Tikrai smagiai pasizaidem.
Musiai buvo itempti ir scenarijai verte pasukti galva kaip juos ivykdyt o ne tik kad priesus istaskyt, kas yra labai gerai. Aciu turnyro organizatoriui kad perdave man pirma vieta, eilini kart gaunu paskata kad reik nusidazyt modelius Istikruju tai turnyre sekes nes kauliukai krito fantastiskai gerai, du tagus per turnyra uzlenkiau pirmais suviai, cia pavare mano operattorius nuostabiai, gaila kad su juo tenka atsisveikinti bet tikesimes kada nors sugris su trenksmu! ar bent jau isejo tai tikrai su trenksmu!
Pirmas musis buvo idomus, daug minu prideliota ir speliojimai kur minelayer o kur mina priverte usimastyti, aisku mano super soklys pasokdamas net iki 6" pakankamai gerai visus mate ir ispyskino per pirma turna net 3-4 modelius. paskui is kosmoso i zeme plujusis caskuda istaske dar pora modeliu, tada teliko pasiimti dezute ir parsitempti atgalios
Antrame musyje operatorius velgi soktelejo sekmingai ir nukove nieko nesitikejusi taga, o tada is uz kampo islingo sphix, graksciai parkurindamas prabego namo siena ir islindes is uz kampo 5 man linkui pasake laba diena su 2 heavy flame throveriais. Tada ciupo deze ir parbego atgal
Treciame musyje pasijauciau bejegis taske ateivius i kaire ir i desine. Operatorius aisku nukove tag pirmu suviu ikaldamas net 2 critus gerai kad army kompozicija buvo padaryta butent siam scenarijui tai pavyko isplesti pergale, dar vienas ejimas ir ateiviu nebutu like ant stalo.
Taigi dar karteli dekui visiem, Aciu Egiui uz puiku priza kurie dabar bus puikus CA remotai
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
magyar
Lauksim lauksim, Walgi, ir ivertinsim tavo convertinimo skillsus :).

Prideta dar keletas foto:
http://s179.photobucket.com/user/dzeusoskydas/library/INFINITY%20Fall%20Offensive/Wolfen/INFINITY%20Fall%20Offensive%202014%2012%2014?sort=2&page=1


P.S.: Beje, pradeje su siuo INFINITY turnyru, bandysime ivesti nauja tradicija - padaryti kazka naujo su zaidimu inventoriumi/terrainu kiekvienam turnyrui RIKYJE. Si karta iki near tabletop quality buvo aptvarkytos medziu bazes.
Redagavo magyar 2014-12-15 14:19


null
Savo įspūdžius detaliau aprašysiu bloge, kai prieis rankelės. Tuo tarpu - labiau epiniai momentai:

1. Morlokė, gavusi padidintą move, pasičiumpa beaconą ir bėga link bazės. Pakeliui gauna kelis hitus nuo priešininkų ateivių (normal ir double action). Visus tris išseivina ir pasislepia. Tiesa, paskui miršta nuo Ko-Dali, bet jau prie pat savo "zonos", kitam greitam robotukui belieka baigti nešti anteną.

2. Zoe (nomadų special charas, hakerė) dvikova su Niblito Iguana, kuri per arti priėjo, gavo trojaną ir buvo nulaužta, o likusius 5 orderius nesėkmingai išpleškino bandydama resetintis (Zoe bent du kartus kritinį išmetė). Mano ėjimu pribaigiama ir Iguana, ir jos pilotas.

3. Dar liūdnesnis likimas ištinka mano Szalamandrą, kurią Walgio vabalas su HMG nukala vienu šūviu (du kritiniai ir hitas, prametu šarvus). Neliko nieko kito, kaip užsiimti Nomad Guided Missile spamu prieš ateivius, bet net ir ištaškius didžiąją dalį priešininko armijos, misijos nepavyksta laimėti - nes ne už naikinamus priešus skiriami taškai.

Ačiū varžovams už įdomias kovas, o YPAČ DIDELIS AČIŪ Raštvedžiui ir Karvedžiui ir Mooncat už nuostabų terrainą, būtų buvę sudetinga penkis stalus be jo užstatyti. O ir šiaip - gerai atrodo ir įdomu žaisti.

Ir dažom, dažom Tikiu, ateis tie laikai, kai dažymo/no proxy nebereikės niekaip skatinti.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Marukas
Taigi labai aciu uz turnyra organozatoriams ir visiems aciu uz gera laika, aciu Rikiui uz arbata, labai smagiai pakariavom ir atsisveikinom su 2ed.

Siek tiek nuotrauku ir greitu ispudziu cia:
http://mwargaming.blogspot.com/
Redagavo Marukas 2014-12-15 22:33
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/