Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer
Lenkijos turnyro Ispudziai
taulen
Na ka gi galiu pasakyti man atvirai sakius labai patinko Lenku draugiskumas, bei siaip bendravimas draugiski ir linksmi zmones

Del turnyro tai galiu tik pora dalyku pasakyti :
1. Na labiausia sukrete Lenku taisykles Pvz: Visi zaidzia su atviromis armijomis... tiksliau pries musi parodai savo lista normalu priesininkui ir jus zaidziat....
Dar del taisykliu tai del apribojimu buvo nelabai aisku vos ne paskutine diena suzinojom kad rare choice gali kartotis jeigu tavo spcial choice nesikartoja....
2. Labai erzino kad mes su Varnu nelabai buvom pasiruose su ju taisyklemis nes puse nezinojom nes jos lenkiskos ten kur dave organizatorius, ir butume dare kitokes armijas.
3. Galiu atvirai pasakyti kad Lenkai yra ivalde miniatiuru dazyma, vat ten yra tikrai PRO painted. Atvirai sakes as pas nk neesu mates tokiu geru armiju nudazytu Lietuvoje, aisku ne visi nudaze armija ten irgi.
4.Buvo tikrai lb geras terrain, lengva ant jo zaist ir pns.
5.Bei turnyras tikrai buvo gerai organizuotas

Na cia mano nuoziura kaip buvo lenkijos turnyre B)
Be to sake kad bus dar didesnis turnyras gruodi ir zinoma mus pakviete
Del vietu jei kam idomu dalyvavo apie 40 zaideju as uzemiau 11-12 vieta tiksliai dar pasitikslinsiu, o varnas 10.
Aisku tikiuos kad Varnas savo nuomone pareiks cia
varnas
Na trumpai:
Ispudziai ir geri ir blogi. Geri aisku tame, kad priemimas super buvo, lenkai draugiski geros isgertuves buvo ir seip gerai praleistas laikas keli superiniai betlai su labai gerais zaidejais. Tai pogi dziaugiuos, kad pamaciau kas yra tikrai peintingas. Iki kaikuriu armiju dazytu lietuviu painteriam dar ilgai mokintis.

Kas labai nepatikotai ju sugalvotos taisykles bei isrulinimai ir apribojimai. Taulen jau kelis paminejo as gal paminesiu tokius dalykus kaip DoW gali imti betkoki viena diakta is betkurios armijos magick itemu taip pat nereikalingas/neprivalomas herojus kuris DoW moka.
Taip pat rolas daromas pradzioj betlo yra vienas del puses ir del to kas ais pirmas. Aka vienas renkas puse kitas automatiskai gauna pirma ejima.

Daug dar buvo kvailu taisykliu arba tokiu kurios butu daug keitusios jei butume anksciau informuoti. Na bet kaip sakoma shit happens.

Overall tikrai buvo geras savaitgalis.
Redagavo varnas 2009-06-01 06:56
Hmmmmmm
uruk-hai
Sveikiname su tikrai neblogu resultatu.
Butu idomu suzinoti ka galima naudoti musu turnyruose.

varnas
Del taisykliu kurias siulysiu naudot lt paruosiu as pasiulyma prie progos.
Hmmmmmm
taulen
OK zmogus uzeme 8 vieta nors turejo maziau negu as pagal suzaidima tasku bet tipo gerai daze ir gavo lb daug tasku uz dazima..
del vietu siek tiek suklydom Varnas uzeme 11, As 14
Redagavo taulen 2009-06-01 15:42