Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos
null
/offtopic/

Įkalbėjot. Skelbiu, kad nuo šiol daugiau nebambėsiu dėl kalavijų XXIII a. mūšio lauke...
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
null
Kovo mėnesio nauji leidiniai!

Mano favoritas - Sunkiai šarvuotas kosminis škotas. Pabrėžiu žodį "Sunkiai"



Nomadai gavo dar vieną robotuką. Miela, bet... kiek galima?!


Mėnesio sensacija - Moratas su p... dideliais krūtinės šarvais!

http://www.infinitythegame.com/infinity_ENG/index.php?option=com_content&view=article&id=393:zerat-special-mission-regiment&catid=44:ejercito-combinado&Itemid=153

Na, ir dar išėjo Azra'il, ginkluotas panzerfaustu, o taip pat - dakini robotukas su combi rifle, bet kol kas nematau paveikslėlių.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Whoohoo!!! Visi nauji relyzai tiesiog puikus ir sunku apsispresti kas cia geriausias. Zeratė atrodo puikiai, sakyciau erotiškai, bet truputį baugu pagalvoti, kas bus kai nusiims šalmą. Mormaeris - tikrai originalu, bet mano favoritai - Salyutai. Na ir kas kad jau truputį nusibodo tie nomadų zond remote'ai :D. Azrailą kol kas galima pamatyti tik besirotuojančiame banneryje INFINITY webo homepage. Geras. Penktasis relyzas nelabai įdomus, nes tai Dakini Tacbotai is ALEPH starterio, supakuoti blisteryje.


Redagavo magyar 2010-03-24 15:36


magyar
Kol oficialus INFINITY saitas turi kažkokių bėdų ir laggina, viską galima pamatyti ir INFINITY painterio Angelo Giraldezo bloge:

http://www.studiogiraldez.blogspot.com/

Be to, čia parodoma daugiau rakursų ir išdidinamos kai kurios detalės.


blackfishas
stiprus relyzas :), bet škotas yra uber. oldschoolas yra oldschoolas
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Nežinau, mane tai robotukai jau erzina. Kai šitiek rimtesnių leidinių laukiam iš, pvz., Bakunino sektorinės, tai tikrai nomadų žaidėjaibe problemų kurį laiką išsiverstų ir proxindami tą EVO zondą. Aišku, kaip ir visa CB produkcija, jis atrodo puikiai. Tik... kur aš mačiau tas kojas?

Zeratė atrodo pakankamai įspūdingai, kad pakeisčiau savo nuomonę apie Jungtinę armiją, tik tegu to šalmo nenusiima B)

O mormaeris atrodo absoliučiai kūl ir tikrai bus graibstomas Ariadnos žaidėjų. Mes jau ir vakarykščiame mūšyje galvojom jį naudoti, tik galiausiai pasirinkau kitą armijos sudėtį. Neapsirikau
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
Pažiūrėjau dar klartą į škotą. tikrai liuks, tik vat išsiskėtęs kžkaip ne natūraliai P.S. gal kas turi lyšnu/sulaužytų/nebereikalingų scifi miniatiūrų arba bent jau kojų (reik batų, verkiant)?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
starfishas parašė:
Pažiūrėjau dar klartą į škotą. tikrai liuks, tik vat išsiskėtęs kžkaip ne natūraliai


Tikra tiesa, jeigu dar iš nugaros žiurėti tam tikru rakursu, tai viskas kaip ir padoriai, bet žvelgiant iš priekio tai keistokai atrodo. Nors, matyt, mūšio belaukiant žmonės dar ne tokių stovėsenų išsigalvoja :D. O čia dar škotas... Bloody scotish...


Souls
Ka zinau, pazekit kiek zmogus apsikroves visko ant saves yra. Taigi kai stanga kilnoja irgi placiai kojas pastato, kad nenuvirstu. Tai jis taip stovi, kad nuo atatrankos atgal nenuvirstu. Del morat hackeres tai nzn... Nesitikejai, jog ateiviai gali buti tokie sexy.

P.S. Siaip butu gerai, jog adminai padarytu spoiler funkcija, kad jame butu galima ideti img, nes dabar istampo forumo langus, kai didesni idedami paveiklsiukai.
Redagavo Souls 2010-03-25 18:41

374
o va azrailis praeitas (su fojerbachu) buvo geresnis
البوراك المجد
Sem
Įdomu, ar škotas nustums veteran kazaką, nes pigesnis ir šarvų daugiau...:|
null
Sunku pasakyt. Mormaerį, neabejotinai, rinksis Kaledonijos žaidėjai, bet jis turi porą minusų, lyginant su veteranu kazoku: pavyzdžiui, mažesnis judėjimas (4-2) ir neturi mimetizmo. O dideli šarvai, kaip žinome, ne visada padeda.

Kita vertus, mormaeris vis tiek yra kietas bičas už ne tokią kosminę kainą
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Souls
Dar vienas dalykas, furor shope, prie aleph starterio yra parasyta, jog yu jing, pano ir turbut kiti gales naudotis aleph tacbotais. As kiek skaiciau HS, ten nebuvo parasyta apie tai arba praleidau. Gal kas gali pakomentuot?

magyar
Taisyklės dabar tikrai nesurasiu, bet va ka rašo Corvus Belli prie Dakini Tacbots pakuotės aprašymo:

"Dakini Tactbots. (Combi Rifle) The Dakinis are the tactical Remotes wich compose the backbone of the ALEPH’s Special Situations Section. This light and versatile soldier Remotes are ready to carry out the human A.I. special missions or to support the police operations of the Yu Jing’s Imperial Service. With this release, not only ALEPH players can increase their forces but Yu Jing players can add now a new troop in their Imperial Sectorial Army. "

Reiškiasi (greičiausiai) Imperial Sectorial Army only. Na ir PanO dar kažką gali naudoti.
Redagavo magyar 2010-03-29 12:16


Souls
Bet tada, speju, jiems galioja mercenary taisykles. Arba del to, jog imperial sectorial neturi kazko panasaus i japonu karakuri.
Redagavo Souls 2010-03-29 12:43

null
Taisyklėse apie tai ir neturi būti parašyta. Šiuo atveju reikėtų žiūrėti į armijų sąrašus (army listus).

Bent jau čia http://www.telefonica.net/web2/fusionweb/infinity/index.html nurodoma, kad Yu Jing imperinės tarnybos sektorinė gali samdytis dakinius, PanOsų Acontecimento armija - nagas, o NeoTeros armija - garudas ir devas. Japonai, kaip suprantu, ir be robotukų kieti B)
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Nu ir teisingai, jau ir taip ar ne per gerai, su trimis oniwabanais, trimis karakuri ir tuntu nindžių :D.


blackfishas
Būtų tikrai per gerai jei dar ir unitų kainos maženės būtų
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Souls
Ka zinau, man oniwabonas uz 40 pointu gan pigus atrodo uz tai ka gali. Ir siaip ziuriu pagal army lista tie neozmones vien robotoku prigrustu pagrinde.
Redagavo Souls 2010-03-30 09:08

null
Oniwabanas gali būti nerealus TAGų / HI/ HQ/tiesą sakant, belenko killeris su savo artimos kovos gebėjimais ir monifilament kalaviju (šarvus ignoruoja, vienas sužeidimas ir atia). Problema ta, kad jis neturi dūminių granatų, šarvų, ar ko nors, kas padėtų jam išgyventi, išlindus iš priedangos. Taigi su juo reikia vienu ėjimu prisėlinti ir nudėti vertingą priešininką, nes antro šanso jam, greičiausiai, niekas nesuteiks. O jei prisėlinti nepavyksta, ir koks nors Aquila guardas nukala pakeliui, tada taip, kaina didelė B)

Tarptautiniame forume vartoja labai taiklų nindzių ir oniwabanų apibūdinimą - "squishy" Aišku, tuo pasižymi beveik visi infiltratoriai, bet japoniškiesiems paprastai aktualiausias klausimas, kaip prieiti į artimą kovą.

Bet matau, mes čia labai stipriai nukrypom nuo temos - JSA turi atskirą giją šiame forume.

P.S. nekantrauju japoškes susitikti mūšio lauke.
P.P.S. bet jų aragoto man vis tiek labiau patinka. Dėl įdomumo kada reiks pabandyti susidaryti motociklininkų listą ir su juo pažaisti.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/