Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine MKII taisykliu knyga ir kitos geros naujienos
vytzka
F'ing hell. Cia tai geris.

Kaip kazkas pavadino merc/minion forume, Porkensteinas.
Redagavo vytzka 2010-04-20 06:00
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
blackfishas
Bacon ftw noris pamatyt geležinį.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Batma
Siek tiek informacijos apie tokenus: link
magyar
Beje, kalbant apie minion'us...
Kadangi "Hordes MKII" rulebook'as bus išleistas liepos mėn. gerokai prieš GenCon'ą, tai jau pasklido gandas, jog didysis PP relyzas GenCon'ui bus bus pirmasis "Hordes" faction book'as - "Minions". Tiesa, šis gandas kol kas visai nepagrįstas.

Įdomumo dėlei pasichekinau, kada buvo anonsuota "Retribution of Scyrah" frakcija, kurią PP pristatė per GenCon 2009. Pirmasis teaseris apie naują armiją pasirodė 2009 balandžio 24 d. o oficialus "Retribution of Scyrah" anonsas - 2009 gegužės 4 d.

Taigi, jeigu tai tiesa, mums ji netrukus turėtų būti atskleista. Arba tai netiesa :).

P.S. Na kad "Minionai" virs pilnaverčiu factionu, tai čia jau ne paslaptis, bet ar tai įvyks taip greitai, va ir pažiūrėsim.
Redagavo magyar 2010-04-20 11:20

magyar
Dabar jau nudažytas ir reikia pasakyti, jog miniatiūra atrodo šauniai. Šiaip jau senieji assault kommandosai man nepatinka, bet nedideli pakeitimai daro stebuklus.

http://privateerpress.com/warmachine/gallery/khador/units/assault-kommando-flame-thrower-weapon-attachment

vytzka
Padorus visai toks. Bet cia ir paintjobas geras nemazai duoda palyginus su anais.
Imperial
Looks good ,but bare metal daug geriau atrode man ir jo Assault Commandos tai bent gerai kad sucky models AND sucky stats kas retai buna xD

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
magyar
Dar vienas prašmatnus concept art'as. Šį kartą, gardus kąsnelis Everblight'o mėgėjams - Scythean Warbeast:

http://privateerpress.com/insider-4/21/2010-jason-soles

vytzka
Fugly bet ner ko noret, Legionas.

Panasu kad Carniveano pagrindu padarytas. Hopefully Hordes irgi tures plastikinius zveris.
Grahg the Elfmuncher
vytzka parašė:Panasu kad Carniveano pagrindu padarytas. Hopefully Hordes irgi tures plastikinius zveris.

Gal kada ir turės, bet ne dabar. PP patvirtino kad Mk II nauji beastai bus metaliniai.

O Scythean atrodo taip kaip įsivaizdavau kai pavadinimas buvo išspoinlintas - Carnivean with scythes.
danis2005
Man didžiausia problema su Carniveanu buvo jo rankos (nepatiko).Žiūrint į šito conceptą tai seilės varva.A Hydralisk-Rex?I'l take that!Gaila be sparnu, ne į tema mano armijoj
magyar
O štai ir Scythean'o puslapis, greiciausiai is Hordes MKII rulebooko. Gražiai nuspalvotas ir su statsais. Atrodo... įkvepiančiai.

http://www.tabletopgamingnews.com/2010/04/26/35575
Redagavo magyar 2010-04-26 19:25

danis2005
Jei turėtų jis sparnus, tai galėčiau ramiai imt šitą žvėriuką i savo armija ir nesiaiškint, kad netinka į theme.Dabar gali būt problemų ;D
Grahg the Elfmuncher
danis2005 parašė:
Jei turėtų jis sparnus, tai galėčiau ramiai imt šitą žvėriuką i savo armija ir nesiaiškint, kad netinka į theme.Dabar gali būt problemų ;D

Jo animusas leidžia jam tough ignorouti. Tau reikia jį paimti grynai iš principo kad trollių hate'as
danis2005
Grahg the Elfmuncher parašė:
danis2005 parašė:

Jo animusas leidžia jam tough ignorouti. Tau reikia jį paimti grynai iš principo kad trollių hate'as

Hey, thank's, turiu pasiteisinimą.WAHAHAHAHA!
danis2005
Mortenebra Themed list = WEEEEEEE

I like me some 5 point Slayers B)
WhiteDragon
High Shield UA
Same stat line as unit, add and to . Standard has no weapon. Officer is +1 RAT over the unit. Officer has 5 wounds.

Order: Double Time - Allows an advance after everyone has activated, condition being that unit must make a full advance during normal movement. No mention of allowing Shield Wall, and since it is an Order, can't have both. So advance, shoot, fall back or advance again.

Mini-Feat: Guns Blazing - Allows models in the unit who are in formation to gain an additional ranged attack ignoring ROF.

Ranked Attacks

Rhulic `Jack Marshall

Standard bearer is also a , is this unique or a first? So the UA could control 4 Rhulic `Jacks? Interesting...

Artillery Corps
Stat Line - One less SPD and STR than Forge Guard, same RAT, same DEF, one less ARM. Same CMD.

Siege Cannon - RNG +1 over Avalancher/ +6 over Gun Corps, ROF one, AOE same as Herne & Jonne Arquebus, POW +2 over Grundback Gunner.

- Arcing Fire
- Light Artillery
- Range Finder

FA same as Horgenhold Forge Guard.
vytzka
Holy ****ing ****. Tier 3 yra crazy awesome
Redagavo vytzka 2010-04-28 05:47
magyar
Jo, apynesveikis tier 3 :D.

Imperial
Bl*t wat taip turejo atrodyt Karchev tiers o ne dabartinis ,take a lot of overpriced useless crap..

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]