Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine MKII taisykliu knyga ir kitos geros naujienos
danis2005
foXtrinee parašė:
cant get any more redneckish

THIS.Viskas, oficialiai Trollbloodai tapo redneckais
Imperial
Ne tapo,wisad tokie buwo,db tik even more hillbilly'ish



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
Batma
Heh, kepuryte man kazkaip nelabai patinka (nenusileiskime iki khadoro lameriu lygio ir nenesiokime kailiniu ushanku!). Bet nera nieko, ko negaletu pataisyti peilis ir siek tiek green stuff B)
WhiteDragon
Man modelis patinka, ir kepure patinka ir ner ko liginti su gaydoro ushankom, neveltui imperial visus chaosais vercia
Bet fluffy jis bus beast killeris ir jei netures padoriu abilkiu liks nenaudojamas, nes mes turim altena, saxona, viktora kurie puikiausai tvarkosi su shita role.
magyar
Chebra, jus bent kulturini backgrounda pasiuostykit prie komentuodami. Suprantu, kai kalbate apie visokius trolius su kiltais ir etc, bet cia juk chrestomatinis trapper'is is romantiskosios American Independence War eros. Anei kvapo te nei hillbilliuku, nei rednekiuku nerastumete. Keletas shuviu pro shali.
Redagavo magyar 2010-06-10 07:27


blackfishas
na redneck'u nelabai verčiasi liežuvis pavadint (dažniausiai jie buvo trapperiai). gal jankis labiau tiktų, nes bičai katrie nešiojo tokias kepures buvo ne žemdirbiai. taip,kad viskas labai normaliai, kepurė vietoje profesijos prasme, nes yra medžiotojas. o šiaip man asmeniškai per paprastas. norėtūsi daugiau navarotų, t.y. visokio stuffo kaip ietys, spąstai etc. pvz. kaip wh ogre hunteriai or smth.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Grahg the Elfmuncher
Man kaip užaugusiam su Cuperiu, Vinetu ir panašiom knygoms jis awesome. Kaip starfishas sako gal biški daugiau navarotų norėtusi bet jis man ir taip patinka. Toks švarus sculptas.

Bet jeigu bus anti-beast tai kaip WD sako bus prettu much useless nes su beastų žudymu troliai nelabai problemų turi. Tikėkimes kad tiesiog bus geras modelis su viena ar porą anti-beast taisyklėmis prilipintom ant viršaus.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2010-06-10 19:25
WhiteDragon
Tikekimes kad jo abilkes bus wordintos ne beastams o living modeliams ar/ir medium, large based modeliam. Tada jis taptu netgi labai ir labai patrauklus solo
Grahg the Elfmuncher
http://privateerpress.com/hordes/gallery/legion-of-everblight/solos/spell-martyr

Naujiena legionui, iš aprašymo skamba kad bus 1-use Skarlock arba kažkas panašaus. Atrodo tai labai nice.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2010-06-10 17:18
magyar
Whoa! Po disappointing Ravagore, superine reabilitacija. Puikus du preview is eiles. Kuo daugiau ziuriu i skinneri tuo man jis vis grazesnis. O sitie trys tai super.


blackfishas
joa šitie good net labai, bet ar čia tik man taip atrodo ar jie padarė tiesiog vieną modelį? kiek suprantu šių žaidime reikės ne vieno, tad su vienodais žaist kažkaip nzn... B)
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
vytzka
Solo visada buna vienas modelis, tik keletas turi alt sculpts.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
blackfishas
jep. skaityt įdėmiau reik
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)