Temos peržiūra
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine MKII taisykliu knyga ir kitos geros naujienos
vytzka
Blemba. Nu toks tikrai ziaurokas biski.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
WhiteDragon
Jei atvirai man asmeniskai kinda lame, neprilygsta gaspiui ar denegrai, o featas ishvis lame
Grahg the Elfmuncher
WhiteDragon parašė:
Jei atvirai man asmeniskai kinda lame, neprilygsta gaspiui ar denegrai, o featas ishvis lame

Man kas baisiausia tai Lamentation + 7 FOCUS. Doomshaper dar nieko, bet kokiam Madrakui ar Borkai su jų 5 FOCUS is miniatiūrinėmis control arėjomis tai mirtis agrastų krūmouse. Tas spellas kur leidžia kitam modeliui/unit'ui sielas Venetararaxui rinkti irgi very nasty.

O featas irgi neblogas jei atkreipi dėmesį i tai kad gali užmušinėti saviškius (visokius pigius Scrap- ir Mechanithralls) kad pridaryti tona debesų. Aišku mūsų metoj kur infantry mažai yra tai biški sucks.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2010-04-08 10:05
magyar
Lamentation - most evil. Vladas "Blood of Kings" jau kaip ir nesucastins. Karchevui dar pasiseke kad gali 1 focuso iš turbinos išgręžti.

vytzka
Nu su Lamentation problema vis delto kad konkuruoja su jo kitu upkeepu, Dragon Slayer. Cyclint abu nors jis ir gali sau leist bet tai yra gana brangus malonumas ir atsiranda visokiu niuansu. Soul Harvester labiau is tikro nervina ba ten banes gali pririnkt jam to fokuso ohoho kiek.

O infantry pas mus padauges kai reguliariai pradesim zaist 35 tasku zaidimus. Steamrolleris manau parode siek tiek is kur vejas pucia. Gal del to man jo tas featas ir neatrodo toks lame - bet zinoma reikia igudimo juo gerai pasinaudoti, ne point and click kaip tarkim pVlado.

Vnz visai noriu pazaist as pries ji dabar geriau pagalvojes
Redagavo vytzka 2010-04-08 09:25
danis2005
*squeels like a little girl*Wow, praktiškai tokio dalyko ir norėjau (featas tik įdomus pasirodė, bet kadangi eDūslius mėgsta panašiai kvailiot tai pasijutau kaip namie).Atrodo, kad su juo bus žiauriai linksma žaisti.Ir come on, problemų su Dragon Slayer ir Lamentation nėra.Įbėgi su Dragon Slayer į beasta kokį, atkali, pasiimi iš jo focusą ir užcastini Lamentation.Fun fun, labai džiaugiuosi juo
WhiteDragon
tik kad musu META beastu mazokai Ir jei tu jau dabegai iki beasto tai shalia atsiras kas atsidengusi kasteri nuims
Redagavo WhiteDragon 2010-04-08 13:30
danis2005
WhiteDragon parašė:
tik kad musu META beastu mazokai Ir jei tu jau dabegai iki beasto tai shalia atsiras kas atsidengusi kasteri nuims

Nu jei beastu mažoka tai tikriausiai Venniui reiks naudoti savo rūdijimo galias (oh I love sprays).
vytzka
What sprays. Jis neturi sprays.
Redagavo vytzka 2010-04-08 13:35
WhiteDragon
Jis apie tralus ir kales kalba Vinis paprasciausiai neleidzia corosionui nueiti. O as kalbejau apie tai kad Horde mazai zaidzia pas mumi todel ir beastu mazai.
vytzka
Cia pats kaip tik WD geras pavyzdys tu mazai Hordes Nors siaip jo.

Vinis, heh. Vinipuchas?
Redagavo vytzka 2010-04-08 13:43
WhiteDragon
vytzka parašė:
Vinis, heh. Vinipuchas?

U got the point
Vinie the Pooh
magyar

http://privateerpress.com/warmachine/gallery/cryx/solos/satyxis-raider-captain

vytzka
Nezinau, man ta satikse tai labai siaip sau. Ir kazkaip pagal paskutinius resculptus atrode kad PP jau buvo ismoke sculptint moteru veidus nebe taip siaubingai (duos Dievas ir Sorscha gal kada nors kaip zmogus atrodys).
Redagavo vytzka 2010-04-09 19:29
374
snukutis pas ją normalus, tik padaržytas so so, o štai ragus galėjo mažesnius padaryti, nes dabar neaišku kaip jos sprandas tokius atlaiko
البوراك المجد
Imperial
Jo su Satyxis didziausia (tai jau tikrai) problema yra ragai.

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
danis2005
Manau, čia tik su Raiders problema šita.Man asmeniškai, pas Blood Witches normalus tie ragai (bet Hag irgi kenčia nuo peraugusių riestainių).
Batma
Naujame insider bloge matosi Hordes MKII kortos
link
magyar
Iš dizaino pusės jos labiau pavykusios nei WM MKII kortos. Gražu ir malonu akiai. Nesunku akimirksniu išskirti reikalingą informaciją.

vytzka
Truputi gal per daug spalvinga viskas, tos spirales ypac, bet nieko, grazu.

Carniveanas su open fistais :o