Thread view
WarGames » Veikla » Dirbtuvės
sculpting
ikipaskutinio
damm:@
The only good stunty is a dead stunty, and the only thing better than a dead stunty is dyin'stunty who tells yer where to find 'is mates
Darius
http://uk.games-workshop.com/storefront/store.uk?do=Individual&code=99239999039&orignav=300810 gal sy yranky ir d6 rast galima butu?
Edited Darius 2008-05-30 16:00
danis2005
Jo, mačiau, turėtų būti dar.
varnas
Turiu geras daikciukas
Hmmmmmm
Darius
siandien ysigysiu
Darius
tai va nusprendziau updatint na cia yra pakankamai senai jau lipdyta nes kai kurie jau mate per stalo zaidimu muge
danis2005
Eina sau, kaip nerealu.Man tai visada Green Stuff'as limpa prie ranku ir negaliu detalumo išgauti (arba netyčia suspaudžiu dalį kuria dariau :/)
Darius
TIPS:
1.laikyti yrankius suslapintus(as palaizau savo yrankio galiuka tik ziekit neprisilaizykit greenstuffo)
2.dirbti po labai mazai kad neatsitiktu kaip daniui nesusquishinti pabaigtos dalies.
Darius
BAIGIAU!Jau pabaigaiu savo barbara B)
danis2005
UUUU!Tikrai tikrai NICE!!! :o
Darius
thx!
Taskas
sveiki, paskaitinejau paskaitinejau, esu mates lietas figureles kaune ir dar kaikurias pats liejau, dariau labai paprastai ir tiesiog tai buvo pabandymas, kaip tai buvo daroma ir resiume to viso:
Jamiau WHFB elfa lankininka jau nepamenu koks ten buvo buvo jis vientisas be klijuotu detaliu. Tada jamiau plastelino lol, tais laikais tingejau kitko ieskoti :D, jamiau as ta elfa istepiau paprastu aliejumi (labai plunu sluoksniu) kad neliptu prie plastelino ir nebutu jo perdidelis kiekis kad isliktu detales. Paemiau dvi degtuku dezutes, ispradziu y viena ispaudi puse paskum y kita :D, taip lefa tokia grabe uzdaryta y meciau y saldymo kamera pagulejo jis ten viena diena plastelinas susalo, elfa graziai isemiau, liko jo forma. Va tada visos linksmybes ir prasidejo, jamiau visas senas plastmases ir visa kita plastmasini suda ejau y kiema nesiausi turistine krosnele tokia mazyte kur melinas balionas dedasi, tirpinau plastmase ir varvinau y plastelino forma. (prisiminaiu kad taip dariau ir su Skeivenas is WHBF :D). Privarvini pilnas abi puses ir tada pakaitini ir sulipini.
Resiume:
1. Labai daug vargo
2. 5-10proc. prarastas detalumas.
3. Skeivenas buvo siek tiek plonesnis negu orginalas.
4. Labai daug patrities gavau tai dares
5. Gal ir apsimoka nebent abai zoskai nereliai nori tos figurkes ir neturi saibu pirkti tai draugas duoda tau ja pastampuoti.
6. vientisom figurkem labai gerai stampavimas toks.
7. esi uzkietejas hobbistas kaip as buvau ir gamin9i tiesiog savo malonumui.

Na reikes dar karta prisesti prie sio bandymo tik su kitais resursais :D.
Norintys paekspermentuoti galime kooperuotis ir bandyti ka nors :D.
O saip butu fun padaryti vorkshopa, sculptinimas+stampavimas
Darius
tau reikejo y ta karsta pripilt gipso ir padaryt gipsiny negatyva poto apverst istraukt plastelina ir antra puse formos padaryt reiks man FB goblina pagriebt ir atspaust foto ydesiu jei galesiu...
Darius
Kai ka neseniai suzinojau medikai anksicau anatomijos muziejuje naudodavo toky buda parodyti ir sustingdyti venoms ir arterijoms...jie paimdavo plastika istirpindavo acetone ir suleisdavo su svirkstu faktas tas jog gipsineje formoje tai turetu atspausti daug detaliu jei jau per svirksto adata sugeba prasispaust lengvai...tai manau reikes pamegint paimti spruesus kuriuos turiu ir istirpint bei atspaust...
Taskas
sita varijanta zinau, bet koks plastikas eina? kokio stiprumo acetonas? ir etc....
blackfishas
gipsas kaip kempine sugers visa plastmases/acetono tirpala ir gausi plastifikuota gipsa.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Darius
plastika tai paty paprasciausia GW detaliu remelius plastikas lengvai tirps o gipsas nesugers plastiko kaip kempine esu daug dirbes su gipsu ir visokiom medziagom tai jis tik skysty sugeria o plastiko tai nereikia skysto daryt padaryt tokia tirsta kosia ir formoje skylute tik tam kad svirsto galiukas be adatos ylystu o tada is visu jegu suleisti plastika y forma.
blackfishas
nu sekmes tuomet
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Darius
reiks seip kokia btkokio daikto su kokiom keliom aiskiom detalem atspaust ir atliet...
Darius
Sveiki senai čia jau teko lankytis. Grįžau prie sculptinimo štai pastarieji darbo vaisiai. Mumijos figurelė yra 28mm aukščio. Planuoju nulipdyti dar dvi mumijas. Aišku norisi apskritai daugiau nulipdyti tad žiūrėsiu kaip seksis.

http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/P8300198.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd268/DariusKet/DSC02786.jpg
Edited WhiteDragon 2010-08-30 11:58