Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Mordheim 2
Grahg the Elfmuncher
Batma parašė:
Perskaiciau taisykles, ir iskilo pora klausimu:

Koks tikslas grupuoti henchman (apart popierizmo mazinimo)?

Toks kad jei skaykim vienišas henchmenas užmuša priešininką tai jis vienntelis exp gauna, o jei tas henchmenas buvo gupės dalis, visa grupė tą exp gauna.
Batma
Tai kad henchmenai isvis uz killinima exp negauna, uz tai exp gauna tik hero. Tai nelabai isivaizduoju koks tikslas yra juos grupuoti. Gal geriau tureti 5 ar kiek ten hero, ir likusius 10 henchmenu skirtingai apginkluoti, ir naudoti skirtingom uzduotim (keli archeriai, keli dual wielderiai, pora su 2handeriais)

Iskilo dar vienas klausimas: yra parasyta kad limitas yra 15, o koks limitas yra heroju? Ar cia nuo grupes tipo priklauso?
spyglius
Heroju limitas yra 6 (henchmenai ismete "that lad's got tallent" iskaitomi)
Grahg the Elfmuncher
Batma parašė:
Tai kad henchmenai isvis uz killinima exp negauna, uz tai exp gauna tik hero. Tai nelabai isivaizduoju koks tikslas yra juos grupuoti.


Ai tiksliai, seniai žaidęs primiršęs. Bet henchmenai exp gauna jei išgyvena (ta prame ne out of action) iki susirėmimo galo, ar ne? Tai manau logiška kad nepriklausomai ar sakykim visi 6 ar tiktai 1 mūšio pabaigoje liko sveikas, vistiek visas būrys gaus exp.
Redagavo Grahg the Elfmuncher 2008-11-21 23:18
spyglius
Exp gauni 1 uz isgyvenima, 1 uz jei laimi (ir tavo lyderis isgyvena?? parasyta "for the winning leader +1 exp"), heroes'ai gauna 1 exp uz kiekviena priesa out of action, didesni priesininko reitinga, ir dar yra visokiu fintu su campaign'ais (pvz herojus randa skrynia campaign'e "hidden tresure")
Redagavo spyglius 2008-11-21 20:05