Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer
Warhammer Fantasy naujokui
Double_Trouble
Sveiki, esu naujokas siame forume ir siaip stalo zaidimu pasaulyje, bet paskaiciau aprasymus ir labai susidomejau Warhammer miniatiuru zaidimu. Kadangi, kaip minejau nieko apie situos dalykus neismanau, tai noriu paklausti ka tokiam kaip man daryti, t.y. nuo ko pradeti. Ar yra kazkokiu begginers packages ar kazko tokio, kur butu surasytos visos taisykles, duotos kazkokios pradines figureles, kad butu galima pradeti mokytis zaisti (pradziai planuoju zaisti su drauge), tai butu gerai, kad butu kazkas tokio 2 zmonems. Kiek visas tas geris kainuotu, kur butu galima isigyti ir t.t.
Na is esmes noriu pasiklausti ismananciu, ka daryt visiskam noob'ui
Aciu is anksto
Batma
Yra nesenai isleistas Island of Blood starteris, kuriame yra dvi armijos (skaven ir high elfai), taisykliu knyga, matuokliai ir viskas kitkas ko reikia pradeti zaisti.

Nusipirkti/apziureti galima D6 parduotuveje.
Linkas i preke: http://www.d6.lt/portal/game/warhammer-starteris-island-blood
Double_Trouble
Dekui, sestadieni kaip tik vaziuosiu i Vilniu, tai uzsuksiu apsiziuret
lostangel
galima pradeti rinkti ir nuo megstamos (pasirinktos) armijos batalion isigijimo, jis aisku brangiau kainuoja, taciau figureliu gauni daugiau.
reikalingos ir pasirinktu armiju knygos, kad butu galima susidaryti savo armijas...
taciau kaip ten bebutu starteris irgi neblogas pasirinkimas...
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Drago
lostangel parašė:
galima pradeti rinkti ir nuo megstamos (pasirinktos) armijos batalion isigijimo, jis aisku brangiau kainuoja, taciau figureliu gauni daugiau.
reikalingos ir pasirinktu armiju knygos, kad butu galima susidaryti savo armijas...
taciau kaip ten bebutu starteris irgi neblogas pasirinkimas...

Zinant paskutiniu starteriu kokybe, tai jeigu tinka armijos, tai pats geriausias pasirinkimas siuo atveju
Marcus Siege
Sestadieni nebusiu.:( Kitaip galeciau parodyti zaidima ir trumpam paaiskinti pagrindines taisykles. Siaip irgi turi dar sena starteri kur yra Dwarfs ir Goblins.
Kronas
Drago parašė:
Zinant paskutiniu starteriu kokybe, tai jeigu tinka armijos, tai pats geriausias pasirinkimas siuo atveju

Man rodos nesi matęs "Island of Blood" miniatiūrų. Tiesiog puikios.
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Drago
Kronas parašė:
Drago parašė:

Man rodos nesi matęs "Island of Blood" miniatiūrų. Tiesiog puikios.

Neteisingai mane supratai, as ir propaguoju starteri, maciau tas figuras ir jei tureciau elfus ar ba skavenus, jau senai pats buciau nusipirkes, idealus pirkinys, tik klausimas yra ar domina tos armijos. Buna gi zmones vemt nuo elfu vercia =)
Double_Trouble
Na del armiju pasirinkimo, tai dabar parsisiunciau pdf variantus visu tu army book'u ir skaitineju tai mastysiu ar pirkt starteri, ar gal iskart siaip ka nors. Tiek, kad reiks tada turbut dvi armijas atskirai sudarinet ir man ir draugei, tai gal cia net brangiau gausis ir neefektyviau?
Bet kuriuoa tveju ryt i vilniu nepavyks nulekt, tai dar turesiu biski laiko pasigilint
Saulius
Is kokio tu miesto?
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Double_Trouble
Is Kauno
Edited Double_Trouble 2010-09-24 19:57
Saulius
Khm, tai kaip ir galetum uzsukti i Hexagon.lt, si sekmadieni organizuojames naujoku apmokymus nuo 15:00.
Kaune musu daugiau yra, siuo momentu siekia net 8 zidejus.
Edited Saulius 2010-09-25 06:15
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Double_Trouble
Si sekmadieni, tai niekaip neiseis sudalyvaut deja:( bet zvilgtelsiu i puslapiuka, gal visgi ten daznai renkates
AKu
praktiskai kiekviena sekmadieni renkames kartais ir viduri savaites jeigu didelis noras isreiskiamas ir atsiranda galimybes
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
lostangel
turiu starterio he armija, jeigu jie domina, galima butu paskolint isbandyt:)
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Double_Trouble
Na va, patrukdysiu dar karteli Esme ta, kad greiciausiai labiausiai mane domintu wood elves Patinka tiek figureliu isvaizda ir ideja ir t.t. Visgi kiek teko skaitineti, tai berods wood elfai po 8 edicijos rulebooko yra viena is silpnesniu rasiu, o hexagono forume radau, kad naujokams tai labai sudetinga rase :/ Tai ir galvoju ar pasilinkti prie sabvo "personal preferences" ar visgi bandyt ieskoti kito rases?
Siaip noreciau, kad turetu stipria lankininku gvardija (butent lankinku, nes sautuvai ir patrankos man fantasy geimuose nepatinka, jau nekalbu apie tankus:))). Tai pradejau mastyt, gal tada high elves? Na o jei jau atmetus lankininkus, tai kitos simpatijas sukelusios rases buvo chaos warriors (na tiesiog labai kietai atrodo :))), lizardmen, ogre kingdom, orcs & goblins, vampire counts (simpatijos vampyrams, nepaisant to, kad ten armijose ju vienetai :))
atskalunas
O kokia prasmė rinkti armiją, jei visada galvosi ,, aš labiau noriu jų''... Juk svarbiausia ne laimėt, o kad smagu būtu.
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Double_Trouble
atskalunas parašė:
O kokia prasmė rinkti armiją, jei visada galvosi ,, aš labiau noriu jų''... Juk svarbiausia ne laimėt, o kad smagu būtu.

Nu anoks cia ir smagumas, jei laimesiu tarkim 1 karta is 10 (patys pirmi kartai aisq nesiskaito)
O siaip, tai esmej dar klausimas ar idomi zaisti ta ood elfu rase Kad man ji didziausias simpatijas kelia ir isvaizda patinka dar ne viskas
Edited Double_Trouble 2010-09-27 20:23
lostangel
idomu zaisti uz kiekviena armija. laimeti sunkiau. we yra sunki armija, ipac pradedantimes, taciau galima ir su ja laimeti, tik reikes daug pastangu ir noro,
na bet butu nesmagu jeigu mestum warhameri vien del to kad nepavyksta laimeti, gal tuomet geriau butu pasirinkti kita rase,
He turi lankininku taciau jie nusileidzia we sioje srityje,
kas turi daug lanku? - tai mano megstama Bretonnija, vienas lankininkas kainuoja 6 taskai, pigiausiai is visu rasiu:D
taciau jiems prie nauju ediciu prisitaikyti gan sunku nes rase labai sena ir greitai nenusimato papildymo. bet neturi jokiu sautuvu, patranku, taciau turi trebucetus, ir viena stipriausiu kavaleriju visame wh pasaulyje, kurios tikrai dar daug kas bijo:)
daugiau lankininku reliai nelabai kas naudoja...
bet spresti tau:)
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Double_Trouble
Na gal neprireiks mesti, nes nesugebu laimet Siaip is esmes mastau, kad kvaila butu rinktis rase, kai tuo tarpu vis galvociau, o gal reikejo ana imt Nors negarantuoju, kad vis tiek taip nebus
Bet kuriuo atveju pries investuojant gan nemazus pinigus, norisi visas galimybes apsvarstyt, kad nebutu totalios nesamones padaryta
O siaip gal galetumet pasakyt, kodel yra taip jau sudetinga su tais WE zaist? Jei del to, kad reikia taikyt ivairias taktikas, tai cia niekis, kaip tik smagiau, nes patinka, man daugiau pamastyt, o ne tik "chargint " i kova