Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine/Hordes geros naujienos ir preview (part III)
danis2005
WhiteDragon parašė:
Tai aisku kad bus worth 10 PC bet as tikejausi bent jau 15PC bichelio tiek rulsais tiek pointais

TBH, kai jie pasakė, kad nenori daryt jų svarbesnių ar bent tokio svarbumo lygio kaip Jack'ų, tai tikėjausi neperšoks 7-8 taškų ribos. 10 taškų ganėtinai nustebino.
magyar
Dėl vieno aš džiaugiuosi, turiu prisipažinti. Džiugu, kad kol kas nekvepia powercreep'u ir kad kol kas kiekvienas naujas leidinys netampa autoinclude'u šitame žaidime, kaip kad buvo su C3. Šitoj vietoj - pagyrimas PP.

danis2005
magyar parašė:
Dėl vieno aš džiaugiuosi, turiu prisipažinti. Džiugu, kad kol kas nekvepia powercreep'u ir kad kol kas kiekvienas naujas leidinys netampa autoinclude'u šitame žaidime, kaip kad buvo su C3. Šitoj vietoj - pagyrimas PP.

*cough*Warwitch Siren*cough*
Just sayin'...
magyar
Būtų nuostabu, jeigu viskas būtų idealu :). Nesakau kad tai geležinė taisyklė, tiesiog maloni tendencija.

vytzka
Dani pas tave sirena autoinclude nes tu dx jacku naudoji. Man atrodo jeigu naudotum DJ ir viena/du chickenus kaip daug kas sumazetu jos autoincludiskumas.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
WhiteDragon
Man PP balansas yra auksinis palyginus su kaikuriais kitais geimasi, kliurku aisku yra visur bet PP bent jau stengiasi jas istaisyti.
danis2005
vytzka parašė:
Dani pas tave sirena autoinclude nes tu dx jacku naudoji. Man atrodo jeigu naudotum DJ ir viena/du chickenus kaip daug kas sumazetu jos autoincludiskumas.

Formule yra tokia:
1 chicken = 1 siren.
Playing Cryx Caster = take ATLEAST 2 chickens
Nahhh, visam pasaulyje taip yra
WhiteDragon
danis2005 parašė:
vytzka parašė:

Formule yra tokia:
1 chicken = 1 siren.
Playing Cryx Caster = take ATLEAST 2 chickens
Nahhh, visam pasaulyje taip yra

Radot problema 2pc autoinclude
Imperial
Dar surast? Tiksliau nesurast, nieko ieshkot nereik, papostint nebent.

Nors nevermind nenoriu diskutuot..

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
Grahg the Elfmuncher
Naujo Mercenary CHARACTER!!! jack'o, Rocinante, artas ispoilintas.

Edited Grahg the Elfmuncher 2011-03-15 21:55
WhiteDragon
Kul jackas
Batma
Happy jack is happy
danis2005
Sweet, I smell a Mercenary Character Jack
vytzka
*CENSORED* YES
vytzka
Nu va o Ragmanas anot zmogaus kuris skaite NQ tures burta kuris duoda Dark Shroud jam ir modeliams per 3" (nezinau ar pulse ar aura).

In your face, Cryx.
danis2005
vytzka parašė:
Nu va o Ragmanas anot zmogaus kuris skaite NQ tures burta kuris duoda Dark Shroud jam ir modeliams per 3" (nezinau ar pulse ar aura).

In your face, Cryx.

Aw, so cool. Reikas pajamt
vytzka
Gal Faction modeliams
danis2005
vytzka parašė:
Gal Faction modeliams

Hmmmm, Gorman with Dark Srhoud? *trollface*
Batma

http://privateerpress.com/warmachine/gallery/cryx/battle-engine/wraith-engine
WhiteDragon
Uber alles, jei troliai gaus panasaus awesomnes modeli tai apsvarstyciau jo isigijima.