Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine/Hordes geros naujienos ir preview (part III)
Batma
Ho ho, very nice troll!
blackfishas
Trolis su Ravageriu tikrai krūtai atrodo, bet trolis visumoje laimi pastarojo mėnesio (jei ne daugiau) grožio konkursą.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
WhiteDragon
Jaaaa troliai pastaruoju metu tik auksciausio lygio iseina, gaila vienok kad nevisi gali jais dziaugtis

PS ir aisku po tokio kieto bicho noretusi kad perleistu Championu unita...
Edited WhiteDragon 2010-11-18 07:44
magyar
WhiteDragon parašė:
Jaaaa troliai pastaruoju metu tik auksciausio lygio iseina, gaila vienok kad nevisi gali jais dziaugtis

:DDD. +1

Somefriik

http://privateerpress.com/warmachine/gallery/khador/units/koldun-kapitan-valachev
hmm,dunno what to think of him
Edited Somefriik 2010-11-24 21:44
danis2005
Jis atrodo toks genericaly eeeeeeeeevil russian from Disney cartoons
Imperial
Jo kaire ranka + ishkaishka ,tai mazdaug :
Sm-one - F*ck you!
Valachev - F*ck mua? :o

Ir shiaip kadangi merc nekenciu ir stengiuos nenaudot ,tai meh release..

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
WhiteDragon
Looks like GAY-dor koldun from disney. Shiaip miniatiura ish esmes tai gal ir nieko, bet poza tai nuzhudo
blackfishas

Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
danis2005
starfishas parašė:

būtent būtent būtent
vytzka
Cia tipo epic Zerkova pakeite lyti?
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
vytzka parašė:
Cia tipo epic Zerkova pakeite lyti?

:D. Mega-LOL

Imperial
starfishas parašė:

Blem ash norejau imest Rasputin pic kad tas modelis atrodytu kaip jis tai butu awesome td.

Beja dar norejau jau pradet flame war ,bet jo he does look gay..(the model I mean ,Rasputin is cool B) )

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
magyar
Šiaip modelis man asmeniškai patinka. Funny, gay ir panashay..., bet... why not?
Jei žaisčiau už Khadorą, jis būtų mano armijoje. Vien tam, kad oponentą pasdisturbinti :D.
Edited magyar 2010-11-25 13:11

WhiteDragon
magyar parašė:
Šiaip modelis man asmeniškai patinka. Funny, gay ir panashay..., bet... why not?
Jei žaisčiau už Khadorą, jis būtų mano armijoje. Vien tam, kad oponentą pasdisturbinti :D.

Same here, Its fun to have a gay solo in army, ir kloaka nudazyciau vaivorykstes spalvom

Thats why tikrai kazkada nusipirksiu troliake kuri cia visiem baisiai nepatiko
Edited WhiteDragon 2010-11-25 13:36
374
Šiaip tai čia galėtų būti neblogas painting chalenge'as: "Padaryk mane piktą ir teisingą"
البوراك المجد
WhiteDragon
Reiktu ta ranka kuria jisai liecia save kad atspindetu koki heal ar buh spella nas kitu atveju jis labai piktai neatrodys
Grahg the Elfmuncher
Nieko aš "gay" pas jį nematau. O poza tokia nice "ONWARDS, FOR THE MOTHERLAND!", puikiai kokiai propagandinei statulai tiktų. A pats modelis irgi visai gražus, man armoras labai patiko. Nu a kad barzda gearai prižiūrėta tai come on, čia juk rusas, burtininkas IR karininkas.
374
siaip visa ispudi pakestu virsutines veido dalies resculptas ar bent jau repaintas.
البوراك المجد
Somefriik

http://privateerpress.com/warmachine/gallery/cygnar/units/captain-jonas-murdoch-0

http://privateerpress.com/hordes/gallery/skorne/units/tyrant-vorkesh
du nauji character UA
lb geri releasai as always
Edited Somefriik 2010-12-03 16:50