Thread view
Dažymo "BLITZ" turnyras
Paralius
Gera naujiena bijantiems per sukčius likti paskutiniais - per pastaruosius 10 metų nudažiau lygiai vieną miniatiūrą ir ketinu dalyvauti. Paskutinės vietos geruoju neužleisiu.
blackfishas
Restepka, Grifka. Lauksim ir sirgsim už tamysta Gobbla.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
blackfishas
jau poryt! o laukiant galima ir pasimokyti. http://www.youtube.com/watch?v=5qC2ZRLTfW0
Edited WhiteDragon 2011-04-28 12:13
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
blackfishas
dar kart primenam. renkamės rytoj 11ą valandą Rikyje. Ruošiamės, registruojamės ir t.t. 12ą valandą skelbiamas startas.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
WhiteDragon
Kad ir kaip norėjau sudalivauti, nesavo noru esu ištremtas iš vilniaus.... Registracija atšaukiu ir linkiu visiem smagaus pasipiešimo.
danis2005
Uff, man pre-combat shakes dabar, mastau, kad gal Maruts per 3h gali būt sudėtingiau nei tikėjausi. Bet niekis, jei nepabandysiu tai nesužinosiu.

O kitiems tai linkiu sėkmes, nes šitam turnyre norisi daug gražių dalykų pamatyt


blackfishas
kagi. Turnyras įvyko. turėjom 3-4 valandas gero laiko. Ačiū susirinkusiems ir nepabūgusiems bei kentusiems "KIAULINIŲ RADIJO" blevyzgas! SVEIKINIMAI BATMAI! trolis buvo tikrai vertas nugalėtojo vardo Ačiū "RIKIO" chebrai už dažus ir stogą, bei radijo didžėjui ir rinkimų komisijos garbės nariui Kikui (Stroganrog). Renginys buvo jėga ir tikiuosi visi turėjome gerą laiką. Asmeniškai aš žiauriai patenkintas tokia šeštadienine pramoga ir lengvu darbu. Kitą kartą (o jis,pasak gandų, gali būti ir vasaros pabaigoje) dalyvaujančių tikiuosi bus daugiau
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Necrontyr
Nelabai galėjau sudalyvaut, bet turbūt nelabai gailiuosi, nes dažant mėgstu "pasiscackint", taip sakant. Sveikinimai, Batmai. Tikiuosi išvysti nugalėtojo ir kitų dalyvių "terliones" :).
atskalunas
nuotraukų įkelkit, įdomu kaip atrodė tos miniatiūros.
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Batma
Err.. tbh, taip ir nesupratau kas cia ivyko, as irgi esu slow painteris, ir kai kiti pabaige savo miniatiuras as tik pradejau, tai net nezinau kaip cia gavosi. :o
Egidijus maciau pleskino fotoaparatu, as padariau tik kelias nuotraukas kol rinkosi zmones
Imperial
Dziaugiuos kad atkeliavau
Beja joa Batma no offense zinoma, bet man asmenishkai tas tavo sarvuotas trolis maziausiai ispudyngas ish wisu kitu tavo troliu..



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
blackfishas
tai gal kitiems troliams buvo skirta daugiau nei 3 valandos? o šiaip su troliu viskas puikiai. tik truputis rūdžių, blizgesnių (šviesesnių plotų) ant metalo ir bus mega.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Sveiki,
Taigi atleiskite už tylą savaitgalį. Kai grįžau šeštadienį, vos besilaikiau ant kojų. O sekmadienį, kaip žinia - mamų diena.

Taigi, renginukas buvo tikrai super. Nors konkursinei programai buvo pristatyti 6 darbai, dalyvių buvo žymiai daugiau. Iš tiesų, nugalėtoją išrinkti buvo nelengva. Sveikinimai Batmai. Didelį paskatinamąjį žodį norisi tarti Baliui (null). Labai stiprus runner-up. Iš tiesų, visi darbai buvo geri, todėl komisijos sprendimą daugiausiai nulėmė įvairios techninės detalės ir kabinėjimaisi prie klaidų. Labai dėkoju starfishui už idėją ir realizavimą. Ir didelis ačiū visiems dalyviams. Šeštadienio dvasia buvo nuostabi.


Foto galerija - kaip visada Facebook'e (kad ją peržiūrėti, nebūtina turėti Facebook account'ą):
http://www.facebook.com/Rikis.lt#!/media/set/fbx/?set=a.209158822438496.54630.155793634441682
Edited magyar 2011-05-02 07:18


WhiteDragon
Bet tai kai gražuma, labai norėjau sudalivauti, lauksiu kito karto.
AKu
Graziai graziai pasidarbavo zmones man dar toli iki tokiu gebejimu
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
danis2005
Well, fotografijoj Marutė daug geriau atrodo nei tikrovėj.

Šeštadienis buvo puikus! Atmosfera, gal ir kiek vulgari, bet labai labai gera (kai aš pripratęs prie antradienių tai man visai gerai). Dėkoju starfish'ui už tokį puikų renginį, tikiuosi pakartosime
null
Ačiū rengėjams, puikiai praleidau laiką Viskas buvo kūl ir ore.

Reiktų po tokį turnyrą kiekvieną savaitę daryti, tai visą savo nomadų armiją nusidažyčiau be vargo
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
dėl ateinančių turnyrų aišku tik viena - jie tikrai bus. dėl dažnesnių, tai dar klausimas, bet pasitreniravimui galima būtu daryti kas porą savaičių (norintys gali ir kas savaitę) visiškai laisvus (tik su laiko ribojimu) pasidažymus. gal galima ir šiokiadienių vakarais, nes ne visada pavyksta nugvelbti laisvą šeštadienio/sekmadienio pusdienį
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Luxis
Ačiū visiems, ir rengėjams ir dalyviams, už labai fainą laiką. Deja, negalėjau išbūti iki turnyro pabaigos... Bet supratau, kad šis hobis man bent jau laikinai labai patinka.
blackfishas
Luxi, gal galėtum kur savo miniatiūros foto įkelti? būt įdomu pažiūrėt kas gavos
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)