Thread view
WarGames » Veikla » Turgus
[pe] Skaven
Plaukai
Ieškau:

Skaven Warpfire Thrower blister
Metalinių Skaven slaves
1) Su ietimis
2) Su hand weapons
3) Su Slings (arba sling bitz pack)
Bent dviejų Rat Swarms
Skaven Giant Rats http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat440085a&prodId=prod1140249
Skaven Doom-flayer Weapon Team
Skaven Warp-Grinder Weapon Team

NEDOMINA STARTERIO ŽIURKĖS.

Jei kas turite kitų Skavenų modelių - rašykit. Manau dėl visko galima kalbėt išskyrus starterį
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
atskalunas
Skaven slaves metaliniai? O čia ne patys pigiausi skavenai(taškais)?
black templairs
high elves
[CENTER][/CENTER]
Plaukai
Jo, čia tie patys Matai, mane apėmusi kolekcinė manija ir jau dabar turiu skavenų modelių nusipirkęs, kurių niekas sveikam prote nepirktų ir nenaudotų jokiam liste. Pvz: Ratling Gun, 5x Warplock Jezzail (pirksiu dar bent vieną). Tokių bus ir daugiau pirkinių, nes su skavenais mano ilgalaikis tikslas yra turėti visus šiuo metu parduodamus GW išleistus modelius.

Beje, Rudolfai, jei matai šitą post'ą, pranešu, kad pirkčiau ir iš D6 šituos modelius Nauji net geriau, nes su inžinieriais prieš tai dažytais prasikeikiau, kol nuvaliau dažus, tada moldus, tada vent'us ir t.t.
Edited Plaukai 2011-04-26 15:09
Rats as tall as man, and blessed with the most vile intellect and cunning. They are the dark side of our souls, come to destroy us for our sins. (Albrecht of Nuln)
Plaukai
Gal kas turit Skaven Jezzail modelių?