Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos (part II)
bonis
Man tai ka=kaip atrodo, kad būtų padoru visiems žaidžiantiems susimest, ar bent jau tiems, kurie planuoja campaigne dalyvauti, kuris neabejotinai bus Ir taip Baliui ačiū, kad vis paorganizuoja ką Tai jei bendro naudojimo knyga, tai bendro.
Necrontyr
bonis parašė:

Man tai ka=kaip atrodo, kad būtų padoru visiems žaidžiantiems susimest, ar bent jau tiems, kurie planuoja campaigne dalyvauti, kuris neabejotinai bus Ir taip Baliui ačiū, kad vis paorganizuoja ką Tai jei bendro naudojimo knyga, tai bendro.

Ištikrųjų, labai pritariu boniui. Prisidėt prie pirkimo turėtų visi žaidžiantys. Ne tokia jau didelė suma gaunasi.
null
Knyga būtų bendro naudojimo - šiaip laikytume ją klube, o tie žmonės, kurie prisidėtų prie knygos pirkimo, galėtų ją pasiimti namo ir paskaityti.

Šią savaitę planuoju apsilankyti Rikyje ir įveisti specialų voką, į kurį kviesiu įdėti litų knygos pirkimui
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
Aš irgi už bendrą gėrį! o dėl nešimo namo.... nepaslaptis, kad daugelis vyriškos lities atstovų skaito knygas tam tikroje patalpoje kur stovi porcelianinė vaza. taigi higienos sumetimais siūlau palikti klube... aišku daugelio reikalas - kaip nuspręs, taip ir bus.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
BOOM - Spec Ops - rugpjūčio mėn. relyzai. Nieko groundbreaking, bet solidu.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151037884993842.433636.70390538841&type=1

bonis
Aš tai sakyčiau dissapointing ;/
null
Bet užtat su galimybe pasirinkti vieną iš 3 ginklų

http://www.infinitythegame.com/forum/showthread.php?tid=12149&page=114

Čia taip reikia suprasti, kad šituos bičus galėsim kustomaizinti kampanijos metu, ane? Vadinasi, reikės įsigyti...
blackfishas
bliamba kaip silpnai... nu kitaicas (ačiū JAM) dar ne blogiausia Panosas tiesiog juokingas (co to ja...), nomado gaila, nes panašus į batmano priešą tik susitraukęs kažkoks ir dar tą ginkliuką negrabiai kažkaip laiko, o kiti so-so.
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Sakyčiau vyriokai jau gerokai papindėjot. Būtų tai pirmas leidimas, būtumėt visi į kelnes pridėję :D. Taip, žinoma, lyginant su ankstesniais, gali atrodyti skystokai, bet žvelgiant globaliau, tai vis vien labai kieti modeliai.

P.S. kur mano varlėkų spec-ops'as???
Stygian Cat
Iš tikrųjų, virkavimai, kad CB "šį mėnesį tai silpnai pavarė" kelia tik juoką... Jei iš tikro manot, kad blogai, paloškite su Urban War figurkėmis, gal akys atsivers, o tai dabar kaip tame anekdote apie goduolį "Daktare, duokite man tablečių nuo godumo, tik daugiau duokite..." Figurkės tvarkingos ir savo vietoje, ir kažkodėl manau, kad visi besiraukantys tikrai įsigys taip peikiamas mines...
blackfishas
vat tokie komentarai tai tikrai juokingi. čia pnašiai kaip lyginti madonną su katunskyte. jei vienas gamintojas gamina pakankamai ugly dalyką, o kitas nuolatos pretenduoja į best of the best, tai dar nereiškia, kad jam pašikus viskas kvepia rojaus sodu ir skraido drugeliai. patys išsikėlė kartelę ir fanai tikisi tik geresnių arba bent ne prastesnių rezultatų. savo laiku tokį lygį rodė rackhamas su confrontation ir tikrai švelniu žodžiu niekas neminėjo kokio nors jų failo.

Žinoma pirksim. o kaip kitaip? žaisti juk nori su originaliom miniatiūrom, tad ir perki tai kas yra, ypač kai taisyklės tau nieko nekainuoja.

P.S. susirinkau o-yoroi. paveikslėliuose jis gražesnis. nesakau,kad levakas, bet tam tikrais rakursais atrodo nekaip. Piloto sedėsenos net nebekomentuosiu (išgvildenta tema). visgi Cutteris kolkas TAGas nr1 dizaino prasme
Malifaux - The Guild
Stygian Cat
nu gerai, gal ir neetiška lyginti Katunskytę su Madonna, bet juk neišleido nieko bjauraus, kad sukeltu tokia audringa pasipiktinimo bangą. Minės pakankamai fainos ir tikrai nenusileidžia žemiau CB iškeltos kertelės, kuri, sutikime, kartais ir svyruoja, nes kitaip ir būti negali. nomadų specas gal ir tikrai neblizga, sutinku, tačiau keista būtų norėti kad kiekviena minė būtų fainesnė už išleistas anksčiau... failu visiems pasitaiko. o dėl Confrontation, tai tikrai savo laiku linkėjau jam kuo ilgiausiu metu ir dabar dar jaučiu jam nostalgiją (šaukiu Magyar'ą į liudininkus), nors kai kurios jų minės (ir tikrai ne pirmosios) ojojoi kokie feilai buvo.... peace. jei syki saulė patekėjo debesyse, kitąkart ji tikrai nušvis skaisčiau.
Edited Stygian Cat 2012-08-16 23:10
bonis
Mielas mano. Suprantu, kad gyvenime kartais užsinori papist žmonėm proto, bet gal truputį pasigilint į reikalą reikia? Spec opsai bus tas unitas, kuriam per campaignus galėsi leisti surinktą exp ir pikrti papildomas savybes/ginklus ar ten dar kažką. Tai reiškia, kad jei nuspręsi į tai investuoti, ta figurkė su tavim keliaus ne per vieną battle'ą. Tokiom aplinkybėm labai norėtusi, kad tai būtų afigiena miniatiūra, o ne kazokų cannon foderio unito lygio. Pirkt tai matomai pirksim, bet aš lauksiu alternative versijos
magyar
Hm... Aš paprastai negailiu kritikos figūrėlėms, ypač CB figūrėlėms, kai jos to vertos :). Šiuo atveju, gal kiek daugiau palaikyčiau Katino poziciją. Mano nuomone, gal išskyrus Panosą ir Alepho pozuotoją, visos figūrėlės atrodo neablogai ir, kas svarbiausia, labai adekvačiai. Anie du irgi nėra blogi, tik jų pozos kvailokos. Tačiau kliūrkų buvo išvengta, didelių problemų nematau. Na taip, pozos - uninspiring, tačiau ką sufleruoja terminas "spec-ops"? Tai tie daliniai, kurie mūšio lauke atlieka tylų darbą. Herojizmą ir akrobatinius triukus gal reiktų palikti eilinimas ir heaviakams?

Kitas aspektas - manau, kad su spec-opsų pasirodymu, CB skulptoriai turi ypač daug darbo, ypač, jeigu juos reikės pagaminti visoms sektorinėms armijoms. O kur dar Tohaa? Tai gal geriau šiek paprasčiau, tačiau be žiaurių klaidų ir ilgų stabdymų.

vytzka
bonis parašė:

Mielas mano. Suprantu, kad gyvenime kartais užsinori papist žmonėm proto, bet gal truputį pasigilint į reikalą reikia?

[color=Blue]Gal ir dėl svarbių dalykų diskutuojate, bet bendros kultūros vis tiek laikytis derėtų. Dėkoju už supratingumą.[/color]
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
blackfishas
tylus darbas - ok. tad kam jam heavy armoras nuimtas nuo wu-mingo (kalba apie kitaicą)? kuom neįtiko nindzė, oniwabanas (įtariu bus sektoriuje) ar Gilangas? čia panašu į epiniu norintį taptį chebrantą aka toolboxą. a'la crockmenas tik šarvuotas o gavosi rembo variantas daugumoje. žiūrėsim kokios bus jų galimybės gal tada modeliai ir atitiks visus jiems keliamus reikalavimus.
Malifaux - The Guild
null
Man asmeniškai tai nauji leidimai atrodo visai neblogi, ypač lyginant su kai kuriais praeities "šedevrais", kurių neminėsim (pirmasis McMurroug, Kum motociklai ir pan.) Ariadnos asasiną visiškai užskaitau, o nomadų karys gal iš tikro kiek blankus, bet iš esmės tai pritariu Egiui ir Cat - kokybė išlaikyta, modeliai atitinka koncepciją.
Necrontyr
Kadangi mano standartai visada būna pakankamai žemi, tai man labai didelė dauguma miniatiūrų visada patinka, ypač kai pasiimi "gyvą" į rankas.
O dėl kintačio kiekvieno leidimo kietumo nereiktų labai pergyventi, manau, CB retkarčiais nusprendžia paekpserimentuoti ir arba labai pasiseka, arba visiškai susimauna. Šis leidimas spėju buvo eksperimentas, juolab tai yra pirmosios jų multi-part miniatiūros. Ir visko gali būti, jog jie patys mano, kad šis blynas kiek prisvilęs. Įtariu kiti spec-ops'ai bus pritrenkiantys.
Laikom kumščius chebra :).
Peace.
blackfishas
o vat ir ne pirmas multipart yra Oniwaban Shinobu Kitsune tiesa, ne abu variantai yra osom, o tik vienas.
Malifaux - The Guild
Stygian Cat
Iš tikro kartais iš rono atrodo, kad CB tarsi specialiai stengiasi įmesti kokių nors bjaurasčių į savo minių tarpą... Kam? Ko gero, kad vėliau galėtų jas perleisti ir išmušti iš žmonių dar biškelį pinigų... juokauju, žinoma, tačiau... Štai pažvelkime į naujausią TAG'ą - Scarface'ą. Pačią mechą, ko gero, drįsčiau vertinti kaip vieną fainesnių visų TAG'ų tarpe, nusileidžiančia gal tik Cutter'iui, lenkiančia net O-Yoroi Kidobutai, kuris, išties, man žavesio klyksmo nesukėlė, tačiau Randuotaveidžio pilotė... Nu nežinau.... Paslydimas lygioje vietoje? Senutė Salamandros pilotė visa galva man atrodo aukštesnė... Ko gero, tikrai neįmanoma visad pataikyti netgi į "devynetą"