Thread view
WarGames » Veikla » Turgus
Parduodami Orcs&Goblins
vytzka
Prasyciau kulturos, jeigu galima (jeigu patiems negalima tai imanoma ir kitokiais budais jos ivesti).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Stroganrog
He he he - kulturos???

Cia gi kalba eina apie Orkus!!!! Tai ir debatai orkiski
Ops su lenta, i snuki, is kuolo is derybos baigtos

O jei rimtai, tai Valdi - klausyk geru patarimu. Is patirties sakau - EBAY ir tik Ebay!!!! Ir geriausia po unita ar miniatiura!!! Tik reikia truputi pasedeti su foto ir aprasu, nes daug 'zalios mases' turi.
grimgoras
Na as manau teks paklausyti jusu del Ebay nes matau lietuviai tokie turtingi ir isrankus kad netinka jiem su 70% pirkti o norejau gera padaryti kaskam bet matau lietuvoje visi turtingi nusipirks is parduotuves

O seip kas klubui ten tori pirkti miniatiuras tai isvis nesuprantu kai sako brangu cia :/ tai jei klube 10 zmoniu tai susimeti po 80 lt ir nusiperki pilna armija ir kas nori tas zaidzia uz ja klube
lostangel
ebay senos figuros tikrai yra brangesnes, ir metalines taip pat.
pats renku senas ir metalines figuras, tai tikrai supranatu kodel:)
gaila, jeigu si grazi armija iskeliaus i uzsieni...
beja dazytos figuros ne visada yra minusias, jeigu gerai dazytos tai didelis pliusas:)
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Saulius
Patikėk, ne iš gero gyvenimo čia tokie pasiūlymai.
Aš pats asmeniškai klubui už 800Lt esu figūrėlių užpirkęs ir jas visas nudažęs bei paruošes, kad tik naujokai turėtų su kuo proksinti, o kur dar terrainas ir lentynos bei stalai. Paskutiniam pirkiniui susimetėme visi kas galėjo ir nupirko Dworfų klubui, dabar laisvalaikiu ruošiame, tai jau apie 3000pt galima armija, jei koks naujokas norės pradėti mokytis.
Čia reikalas nesavanaudiškas.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
vytzka
Kad ir nesavanaudiskas bet threadas lyg ir nesivadino "labdara".
Saulius
Bet per galvą už klausimą lyg niekas ir neduoda.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
vytzka
Kol kas lyg niekas ir negavo dar :>
grimgoras
Na negi niekam nereikia Orcu ?
grimgoras
?
grimgoras