Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
warzone
Darius
sitas zaidimas man primena wh40k o jo figureles dar yra ir pigios nera nei vieno rinkinio kuris kainuotu 20 euru http://princeaugust.ie/target_games/index_warzone.html
magyar
Mires senas geimas.
Jo kurejas - Target Games - senai bankrutavo. Paskui Excelsior Entertainment nusipirko teises i Chronopia ir (tiksliai nezinau) galbut i Warzone, bet ir jie bankrutavo. Siuo metu kiek zinau niekas nera isigyjes licencijos.
O ta airiska kompanija "Prince August" ganetinai keistoka. Jie lieja Chronopia ir Warzone figureles, bet ta daro gan prastokai. Daug broko. Pirkau Chronopios figureliu is ju. Tai su metalu dar visai nieko, o kur plastikas tai visai prastai.


Darius
prince august pagrinde pardavineje formeles liejybai pagrinde o del to warzone zaidimo neysivaizduoj ko jie siekia jeigu visos to zaidimo kompanijos bankrutavo.
magyar
Greiciau, jie patenkina esamu zaideju poreikius. Matyt tokiu yra pakankamai daug. Kiek zinau ivairiuose game con'uose Warzone pazaisti susirenka dar pakankamai daug veteranu. Tai matyt sioks toks biznis yra. Juo labiau kad jokiu investiciju nereikia, o tiesiog atlieti egzistuojancias figureles. Beje, labai abejoju, kad jie turetu origianlias liejimo formas. Jauciu kad lieja formose pagal serijines gamybos figureles.


Darius
jie patys daro formeles napoleono laikotarpio ir kitokiu.pasiziurek ju svetaineje www.princeaugust.ie
uruk-hai
Pas mus pries mazdaug 28 metu Prince August buvo gan popularus. Tada beveik visur galejo nusipirkti ju formeliu. (pats dar turiu deze vien formomis)
Darius
uruk-hai kada prades veikti jusu internetine svetaine?
Edited Darius 2007-10-08 15:51