Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Viskas, ko jūs norėjote paklausti apie WH40K, bet nedrįsote
vytzka
XXI: manau kad taip, skaitosi ir Wraithai. Baiku ir jetbaiku esme ir yra judejimo greitis (del ko jie kur kas palengvina kill teamui galimybes atvykti ten kur jiems reikia).

--

XXI: I think Wraiths are included there. The main thing about bikes and jetbikes here is the speed of movement (due to which they make the job of kill-team getting where they want to be much easier).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Saulius
Nemanau, kad idomu bendrauti su zmogumi vien del to, kad jis uzsienietis. Bendrauji su zmogumi tada, kai jis tave domina arba turi reikala. Kitais atvejais tu ji trukdai.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
Zestianssik
Nu, tai nebendrauk jei neidomu, ot problemos...
Svetimas Vaikas
Saulius maladiec pasake!!! Nesu rasistas, moku anglu, bet kaip Lietuvis noriu, kad ir mano saly gerbtu. uzsieni kalbu ju kalba, tad Jgor pyk nepyk, bet geriau snekek Lietuviskai su klaidom nei tik angliskai. Jei ka padesim. As pvz noriu ir siekiu, kad uzsienieciai viesedami cia rodytu MUMS pagarba kaip mes darome budami pas juos.B)
We are ready for war!
Grahg the Elfmuncher
O tu supranti kad lietuviškai per porą savaičių neišmoksi? Manu pats Jgor mielai rašytų lietuviškai, bet su kalbom nėra kad panorėjai ir išmokai.
Edited Grahg the Elfmuncher 2008-04-02 13:01
Nomad
Svetimas Vaikas parašė:
Saulius maladiec pasake!!! Nesu rasistas, moku anglu, bet kaip Lietuvis noriu, kad ir mano saly gerbtu. uzsieni kalbu ju kalba, tad Jgor pyk nepyk, bet geriau snekek Lietuviskai su klaidom nei tik angliskai. Jei ka padesim.

O aš girdėjau, kad senovės Lietuvoje šeimininkai rodydavo pagarbą svečiams

As pvz noriu ir siekiu, kad uzsienieciai viesedami cia rodytu MUMS pagarba kaip mes darome budami pas juos.B)

Aš nors ir kaip gerbdavau užsieniečius kitose šalyse, bet dar nešneku švedų, austrų-vokiečių, italų, siciliečių, čekų, latvių, estų, prancūzų, danų, lenkų kalbomis... vokiečių ir šveicarų-vokiečių kalbų turiu tik pradmenis, kaip ir rusų. Vienintele anglų kalbu laisvai.

O kaip tau sekasi rodyti pagarbą? Kiek šalių esi aplankęs ir keliomis kalbomis šneki?
Edited Nomad 2008-04-02 04:57
Ein Verein, ein Spiel, ein Führer
Nomad
Saulius parašė:
Nemanau, kad idomu bendrauti su zmogumi vien del to, kad jis uzsienietis. Bendrauji su zmogumi tada, kai jis tave domina arba turi reikala. Kitais atvejais tu ji trukdai.

Man įdomu bendrauti su užsieniečiu vien todėl, kad jis užsienietis = mane jis domina. O jei labai trukdau, turbūt leis suprasti :))

Frantic parašė:
O tu supranti kad lietuviškai per porą savaičių neišmoksi? N Manu pats Jgor mielai rašytų lietuviškai, bet su kalbom nėra kad panorėjai ir išmokai.

Dar ypač lietuvių kalba, kuri tikrai yra labai sunki.
Edited Nomad 2008-04-02 05:05
Saulius
As noreciau, kad sitas pasnekesys apie bile ka baigtusi tuojau pat. O jei kam yra noras pabendrauti su tuo Igor angliskai, gali tai daryti pm.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
Buda
Taip Sauliau, as tau pritariu, uzteks malt apie ta pati si kart busiu geras ir offtopica paliksiu ateinanciom kartom
Nomad
Taip, grįžkime prie temos. Į Sauliaus norus atsižvelgsiu, jei bus gera nuotaika
XXIcentury
Wraith'ai yra jetbikes. Radau 264 psl prie sarašų.
Destroyer Lords, Destroyers, Heavy Destroyers, Wraiths => Jetbikes
Lords, Imortals, Warriors, pariahs, Flayed ones, Scarabs(move as jetbikes, use swarm special rule) => infantry

Wraiths, sadly, are jetbikes. (page 264 in the list)

EDIT:
Ai, jo, ir šiaip leidžiami jump infantry, kaip suprantu, todėl ne dėl greičio neleidžiami į kill teamus jetbikes (įdomu, kaip veiktų 10Xscarab swarm su disruption fields kill team ;)).

Oh, and it is not due to the speed why jetbikes and bikes are excluded, apparently, because jump infantries and scarabs supposingly can be used in kill-team. (I wonder how would 10 scarab swarms work...)

EDIT2:
ech, scarabsai pažeidžia the immutable law of "no models with two wounds or more" (pala, o gal "more than two wounds..." tingiu pažiūrėt... )
Edited XXIcentury 2008-04-02 15:30
Nomad

ech, scarabsai pažeidžia the immutable law of "no models with two wounds or more" (pala, o gal "more than two wounds..." tingiu pažiūrėt... )

Two wounds or more.
XXIcentury
Tiesa, o toks dalykas kaip "we will be back" ir phase out? Ar visokie kill-teamai ir/ar brutes benefitinasi nuo šitos taisyklės?

jei not will be back, tai kam tada necronų wariorų papildomi squadai kainuoja brangiausiai iš visų? matyt ir phase out turėtų veikti tada.

o kill-teamas spėju nesikilnoja...

[small]___
What happens with "We will be back" and "Phase out" while playing kill team?[/small]
Svetimas Vaikas
gal paveluotai rasau ir sorry uz ne i tema, tik atsakau Nomadui. Kur buvau tu kalbas bent siek tiek moku. Anglu, rusu, vokieciu, lenku, lietuviu ir truputis japonu.
We are ready for war!
Nomad
Svetimas Vaikas parašė:
gal paveluotai rasau ir sorry uz ne i tema, tik atsakau Nomadui. Kur buvau tu kalbas bent siek tiek moku. Anglu, rusu, vokieciu, lenku, lietuviu ir truputis japonu.

Tai puiku, „bent šiek tiek“ ir Jgor moka lietuviškai. O kai (jei) pakeliausi daugiau, pažiūrėsim, kiek mokėsi ir bent šiek tiek Tiek tad šia tema apie kvailą jaunatvišką nacionalizmą.

Kill team – hm, kaip žaidimas man ne per labiausiai patiko. Kažkaip 40K noriu šaudyti. Daug. Visus. O ne bandyti sėlinti šen bei ten Necronai, skaičiumi pranokstantys IG, irgi morališkai žlugdė Bet apskritai, buvo įdomu. Visgi pirma rimta kova
Saulius
Cia ne nacionalizmas Laimi, o pagarba zmonems, kuriu tarpe tu esi, nors gal ir ne visi jie nusipelno pagarbos. O mano prasymas butu paprastas, jei atsakymas adresuotas kitatauciui, tai ji jam rasyti i pm arba su vertimu salia i bendra musu kalba, kol dar ja mes turime. Ne visi mes mokame ta anglu kalba.
Edited Saulius 2008-04-04 11:05
Kauno WHFB Legato klubas
vytzka
Man atrodo kad baigem sita tema jau, jeigu labai idomu yra offtopic skyrius.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Drakar
kaip jau sakiau gaila kad neturim moderatoriu kurie galetu sutvarkyti tema
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn
Drago_13
XXIcentury parašė:
Tiesa, o toks dalykas kaip "we will be back" ir phase out? Ar visokie kill-teamai ir/ar brutes benefitinasi nuo šitos taisyklės?

jei not will be back, tai kam tada necronų wariorų papildomi squadai kainuoja brangiausiai iš visų? matyt ir phase out turėtų veikti tada.

o kill-teamas spėju nesikilnoja...

[small]___
What happens with "We will be back" and "Phase out" while playing kill team?[/small]

Rulebook p. 218 :
"Any and all special rules thet affect a kill team are in effect, but if a rule proves to be too powerful you might like to leave it out, (for example kill team deepstriking near the objective..."

Bet ar tai galioja ir brute squadams neaisku...
Edited Drago_13 2008-04-04 20:35
Who Cares About Speed when You've Got a Railgun?
Diaval
Gal kas gali man geriau paishkinti ka daro orcu Waaach! rule ?