Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Viskas, ko jūs norėjote paklausti apie WH40K, bet nedrįsote
vytzka
2. is kur atsiranda winged tiranidai su seivu 2+ ? (prie "winged" psl 33 tyranido kodekso parasyta : "a winged model may not have the leaping or extended carapace biomorphs")

Flying Tyrantai dazniausiai turi Warp Field psychic power (kuris duoda pagerinta armor save ir 6+ invulnerable save).

Warriorai panasu kad Fleet neturi niekaip ir jeigu zaidejas su jais fleetina tai sukciauja
Edited vytzka 2008-07-15 15:33
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Svetimas Vaikas
Erm... Reikia patarimo. Kaip manot bike squadas geriau ginkluoti anti infantry ginklais ( pvz flame ir power weapons) ar daryt anti tank ( melta + power fists)? Help and sank u a lot is anxto!;)
We are ready for war!
vytzka
Pries tankus turbut geriau attack bike su multimelta. O paprastus motociklus gal geriau butu su 2 plasma guns ir be veteran sargeant is viso kad pigiau butu. Siaip tai patarciau pabandyti ivairius variantus paciam, cia toks skonio dalykas.
Svetimas Vaikas
thnx vytzka!^_^
We are ready for war!
XXIcentury
greitas klausimas:
ar eviscerator (berods taip rašosi) būdamas two handed powerfist su 2d6 armor penetration, duoda papildomą ataką close combate?

EDIT: jau atsakė protingas personas. NE.
Edited XXIcentury 2008-08-25 13:19
danis2005
Turėtų duoti, jei turi du tuos pačius ginklus tada gauni +1 ataką.
XXIcentury
neturėtų, nes jis two handead weapon, o two handed weaponai neduoda paprastai atakų...
vytzka
Su two-handed weaponais apskritai niekada* negalima gauti papildomos atakos uz kita ginkla, net jeigu tu ji ir turi. O cia dar ir power fist tai tuo labiau.

*yra papildomu salygu.
danis2005
Fui, pasirodė, kad 2 weaponai, o ne 2 handed weaponas xDDD.My bad.
Eretik
tarkim squade 3 walkeriai. 1 is ju immobilized arba stunned. tai visas squadas nejuda? ar kaip jie ten daro?
Blogusas
sveiki as kadangi esu visiskai nieko dar nezinantis warhammer pasaulyje tai norejau paklausti ar armija turi butinai buti is vienos rases sudaryta ar gali buti imaisytos ir kitos keli unitai?
Blogusas
ai ir kaip yra su tais ginklu upgrade? ar jie priklauso nuo to kokias plastikines detales priklijuoji ar kas kart pries zaidima gali rinktis kokius ginklus tavo kariai tures?

is anksto aciu
Drago_13
Eretik parašė:
tarkim squade 3 walkeriai. 1 is ju immobilized arba stunned. tai visas squadas nejuda? ar kaip jie ten daro?

DAMAGE RESULTS AGAINST SQUADRONS
The mutual support of vehicles in squadrons makes
them resilient to damage results affecting the crew. On
the other hand, the crews are under strict orders to
abandon immobilised vehicles and disable them, not to
leave them as spoils of war for the enemy.
To represent this, treat all immobilised results as
destroyed (wrecked) and all stunned results as shaken.

If a squadron consists of a single vehicle when an
enemy unit fires at it, it reverts to the normal rules for
vehicle damage results.

Rulebook p. 64
Who Cares About Speed when You've Got a Railgun?
danis2005
Armija turi būti sudaryta iš vienos rases unitu.Upgrade gali ir keisti, bet jei nori naudoti WYSIWYG (What you see is what you get) tai norėsi suklijuoti kuo geresnius ginklus.
Edited danis2005 2008-10-12 08:38
Drago_13
Blogusas parašė:
sveiki as kadangi esu visiskai nieko dar nezinantis warhammer pasaulyje tai norejau paklausti ar armija turi butinai buti is vienos rases sudaryta ar gali buti imaisytos ir kitos keli unitai?

Dažniausiai viena armija turi but sudaryta is vienos rases - t.y iš vieno codexo. Yra viena išimtis - Space marines ir imperial guard gali paimt pora squadu iš inkvizicijos codexų, ir atvirksčiai.
Who Cares About Speed when You've Got a Railgun?
Blogusas
o td assault on black reach startetyje bus ir extra ginklu kad mazdaug customizinti galetum ar grynai kiekis kad uztektu kiekvienam vienetui ginklu i viskas? kazkodel speju kad kiekvienam ir viskas
Drago
ne ten bus kiekvienam, taigi mes bent jau ne pagal wisiwyg zaidziam jei pasakysi kd ten big shoota ir bus big shoota ir lista susideti pradesim, as irgi visai naujokas tik du macus kolkas esu zaides
CK5Y12
Gal kas zinot is kur gaut updated dark eldar codex? GW saite neberandu -.-
vytzka
GW websaito naujas dizainas yra made of fail.

http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat1300090&prodId=prod1095390
CK5Y12
Na ten codexas, bet update ner siustis:S oh well. Ir jo, senas saitas man labiau patiko, visada dziaugiaus, kad nereik JAV saitu naudotis.