Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Viskas, ko jūs norėjote paklausti apie WH40K, bet nedrįsote
Voidness
Taip, vėliau supratau.
We are LEGION 我們軍團
blackfishas
yep. čia aš blogas mentas žlugdantis jaunimo iniciatyvą (kad mane kur). o iš tikro. galima juk padaryti geriausio konverto iš žaislo konkursėlį ir pažiūrėti. gal aš be reikalo burbu.

P.S. pats irgi ne be nuodėmės. esu konvertinęs ir naudojęs LEGO detalių. bloodbowlo goblino chain saw buvo padarytas iš lego kardo ir dar belekokių bitzų.

P.P.S. gan įdomi čia diskusija (?) gaunasi ir gal vertėtų ją perkelti į dirbtuves kaip atskirą temą?
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Marukas
Pas mane is konvertu yra:

2 rock lobber'iai
1 doom diver
2 mangler squigai padaryti is vieno
Goblin boss'as ant kiaules (man jis labai patinka)
Witch hunteris (the empire)
captain on pegasus (the empire)
Looted wagon
3 orc kannons
10 ork kommandos
2 ork lootas

Dazniausiai naudoju GW bitsus, bet kartais dadedu kazka is sono. aisku ne viska esu pabaiges, daug kas nenudazyta, bet kiek speju tiek darau, man konvertavimas yra vienas is idomesniu sio hobio uzsiemimu
Edited Marukas 2013-06-11 08:51
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild

Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
disterminator
Dar vienas klausimas is taisykliu skilties. Ar aplamai galima unita kuris turi deep strike special rule pastatyti ant stalo zaidimo pradzioje, ar jis butinai turi ateiti is rezervo?
Voidness
Apie kokį unitą šneki? Šiaip deepstrike yra deploymento alternatyva. Iš rezervo privalo ateit tik visokie lėktuvai ir nelabai sugalvoju kas dar
We are LEGION 我們軍團
disterminator
Voidness parašė:

Apie kokį unitą šneki? Šiaip deepstrike yra deploymento alternatyva. Iš rezervo privalo ateit tik visokie lėktuvai ir nelabai sugalvoju kas dar

Obliteratoriai ir mutilatoriai. Tik deepstrike? Ar gali ir deplojinti?
Voidness
Gali deployint.
We are LEGION 我們軍團
Valera
i has a question

kas nors bande pirkti ish coolcastornot?
cia toks kinietis kuris, pasak interneto, neblogai recastina gw produkcija ir parduoda zhimiai pigiau

zhiurejau jo saita, belekiek visokiu bitsu turi uz norm price ir miniatiuru nors ish space hulk zaidimo
I saw, I conquered, I came
disterminator
Sveiki. Man iskilo klausimas del power weaponu. Kodekse yra parasyta, kad modelis gali issirinkti viena is meele weaponu kurie yra:
chain axe;
lightning claw;
power weapon;
power fist.
Tai kai modeliui uzperki power weapona, kaip zinoti koki uzpirkai? Pats pasirenki kurio nori, visu kaina vienoda? Ar reik ziuret pagal kitus rodiklius?
Voidness
Nevisai taip. Iki 6thED kodekso ginklai, kurie buvo tiesiog power weapon dabar pagal wysyga tapo: power axe, power sword ir power maul. Chain axe ir power claw čia visai kita kategorija, jie ir anksčiau buvo. Bet tau tai neaktualu, kadangi CSM yra 6 edicijos kodeksas.

Vnž, trumpai power "weapon" yra power axe, power sword ir power maul - šitie trys. Kai gali nusipirkti power weapon už taškus, reiškias gali pasirinkti koks jis yra, iš šitų 3. Turnyre turi būti parašyta liste, kad ant tavo terminatorių pvz. yra 2 power axe, 1 power maul.

Power claw, chain axe yra special weaponi, užperkami už savo taškus ir turi atskiras savo taisykles.

Tikiuosi atsakiau.
We are LEGION 我們軍團
disterminator
Taip, aciu uz atsakymus .
Valera
voidness, lygtai csm dar turi power lance power weapa, kiek girdejau
Voidness
Ai jo, dar lance.. Nelabai naudojamas, tai pamiršau
We are LEGION 我們軍團
disterminator
O tada dar klausimas, toks ale paprastas bet keliantis neaiskumu: Prie terminatoriu parasyta: "...you may take chaos land raider as dedicated transport...". O prie kokiu marinu ar berzerkeriu yra taip: "you may take a chaos rhino as dedicated transport...".

O tai galiu termikams imti ta pati rhino arba marinams ir berzerkeriams landrideri?
Voidness
Nu keistas klausimas. Kas parasyta, ta gali ir imti. LR imi kaip dedicated termikam, jeigu ju neturi - imi kaip heavy supporta. Rhino gali imti tik tais tiem, kam jis dedicated. Ir termikai jei ka, i LR negali lipt.
We are LEGION 我們軍團
Valera
seip termikai gali i LR lipt, pats karta piliau abadona su termikais i LR ir assaultinau ish jo

tiesa, tilpa tik 5

termikai vat i rhino netelpa...mat stambus ropuzhes tie termikai

o seip imt berzekeriams LR yra viena ish patariamu taktiku khorne zaidejams, tik jisai tada ne dedicated transport o heavy supportas
disterminator
Voidness parašė:

Nu keistas klausimas. Kas parasyta, ta gali ir imti. LR imi kaip dedicated termikam, jeigu ju neturi - imi kaip heavy supporta. Rhino gali imti tik tais tiem, kam jis dedicated. Ir termikai jei ka, i LR negali lipt.

Tai pala, jei ima tanka kaip dedicated, tai jis nesiskaito kaip heavy support? Ar galima paimti tada LR kaip heavy support ir pradeti zaidima jau su 10 berzerkeriu jame? Ir kaip suprasti, termikai negali ilipti???
disterminator
Valera parašė:

seip termikai gali i LR lipt, pats karta piliau abadona su termikais i LR ir assaultinau ish jo

tiesa, tilpa tik 5

termikai vat i rhino netelpa...mat stambus ropuzhes tie termikai

o seip imt berzekeriams LR yra viena ish patariamu taktiku khorne zaidejams, tik jisai tada ne dedicated transport o heavy supportas

Nu, kad termikai bulky, tai jo, bet gi ant rhino parasyta 10 models, tai 5 termikai skaitytusi kaip 10? Kodel negali ilipti.

Del zerku aisku, ir jo su LR jie zverys, nes LR gi kaip assault veachile :)))))))))) .
Voidness
Todėl negalima įlipt, nes rhino aprašyme taip parašyta.

Jeigu imi LR kaip heavy supportą, berserkeriai gali pradėti jame. Jeigu imi kaip dedicated termikam - negali, bet pirmą ėjimą gali tiesiog įsėsti.

Jei imi kaip dedicated, jis neužima force organization sloto.
We are LEGION 我們軍團
disterminator
Voidness parašė:

Todėl negalima įlipt, nes rhino aprašyme taip parašyta.

Jeigu imi LR kaip heavy supportą, berserkeriai gali pradėti jame. Jeigu imi kaip dedicated termikam - negali, bet pirmą ėjimą gali tiesiog įsėsti.

Jei imi kaip dedicated, jis neužima force organization sloto.

Ummm, aisku. Na dekui uz atsakimus jums abiems.

P.S. Jau seniau norejau paklausti, kas cia toks ant tavo avataro pavaizduotas? Siaip random space marine?