Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Malifaux
Turnyras 12 02 05 - Grim Fandango
Paralius


2012m. vasario 05d., Sekmadienis, 12:00 val., Rikis (Vilniaus g. 31)

Mirusiųjų Karalystė – tai tarpinė stotelė, kurioje kūnus palikusios sielos pradeda paskutinę kelionę į amžino poilsio vietą – Devintajį Pasaulį. Nuodėmingiesiems ši kelionė trunka keturis metus, mažiau nusidėjusiems – keturis mėnesius. Tačiau jei buvote itin geras, galbūt Jums nusišypsos fortūna ir Jūs gausite vietą „Devintuke“ – greitaeigiame traukinyje, kuriuo kelionė trunka viso labo 4 minutes. Painu? Nesijaudinkite, Jūsų kelionų vadovas Manny Calavera viską paaiškins ir garantuojame Jums – parinks geriausią kelionės variantą, atitinkantį Jūsų nuopelnus.

Vasario 5d. niūriai nuostabųjį Grim Fandango pasaulį perkelsime į Malifaux aplinką - šviežiai iškeptos nelaimėlių sielos dygs iš po žemių, o už jų palydą taps atsakingi Jūsų karvedžiai ir jų kariūnai.

25 taškų komandos, 3 žaidimo partijos su atsitiktinai ištrauktais oponentais, vienai partijai skiriama lygiai 1,5 valandos, turnyro laimėtojas yra daugiausia VP surinkęs žaidėjas, fiksuotas pagrindinis scenarijus:

Pradedant antru ėjimu, paskutinis modelį aktyvavės žaidėjas ant stalo atsitiktinai parinktoje vietoje deda du Paklydusios Sielos tokenus. Pirmas nesukčiaujamas flipas nusako laikrodžio valandą ir, atitinkamai, kryptį, matuojant nuo stalo centro žaidėjo deplyment zonos atžvilgiu (jokeriai ir 13 pertraukiama), antras nesukčiaujamas flipas nusako atstumą coliais nuo stalo centro, kuriuo dedamas tokenas. Modeliai, kurių bazė liečiasi su tokenu gali atlikti (1) Paimk Mane Už Rankos veiksma, kuris leidžia paimti ir nešti tokeną. Insignificant modeliai negali nešti tokenų, modelis gali nešti tik vieną sielą vienu metu, modelis gali atlikti tik ėjimo veiksmą, bet koks ne aktyvavimo metu išpravokuotas modelio judėjimas priverčia išmesti tokeną iš rankų. Išmestas ar ant žemės padėtas tokenas išnyksta. Tokeno padėjimas veiksmo taškų nekainuoja. Žaidimo tikslas – atnešti (ir padėti) kuo daugiau sielų į savo deployment zoną.
Special Rule: ne visos Paklydusios Sielos nusipelno lengvos kelionės:
Black Joker: Velnio Neštas Ir Pamestas! Ši siela ne tik kad nenusipelno lengvos kelionės, bet ją pristatęs modelis gauna nemodifikuotą 2/3/4 žalos flipą.
1-6: Nusidėjelis. Siela išvaroma į savarankišką kelionę, žaidėjas negauna Išganytojo taškų.
7-13: Atgailautojas. Žaidėjas gauna vieną Išganytojo tašką.
Red Joker: „Devintuko“ vertas keleivis. Žaidėjas gauna du Išganytojo taškus.
4VP skiriama žaidėjui, surinkusiam daugiausia Išganytojo taškų.
2 VP skiriama žaidėjui, surinkusiam bent vieną Išganytojo tašką.

Papildoma informacija:
- VP gaunami tik už pagrindinį scenarijų (kuris šį kartą pakeičia strategijas, o ne papildo jas) ir už slaptas schemas, kurias pats išsirenka žaidėjas. Schemos – iš Core sąrašo. Patikslinu, kad neišsirinkus schemų, maksimalus surenkamų VP taškų skaičius bus tik 4 iš 8 galimų. Nuoroda į patogų sąrašą čia: http://tabletopgeeks.com/wp-content/downloads/malifaux/reference/Malifaux_v2_Schemes_Ratty.pdf
- Proxy neleidžiami;
- Turnyro dieną – visiems Malifaux produktams – 10% nuolaida. 1-2 vietų laimėtojams – 15% nuolaida;
- Turnyro auka 10 Lt, pirma vieta – 65% fondo, antra vieta – 35% fondo;
- Ketinantys dalyvauti registruojasi šioje temoje;
- Naujokams jau numatyta šiek tiek promo armijų, kurias galima bus pasiskolinti. Taisyklės perkandamos per vieną partiją, todėl norintys išmėginti šį nepakartojamą žaidimą – nesikuklinkite!
Edited Paralius 2012-01-27 13:26
Paralius
Atnaujinta informacija. Dar nei karto anksčiau nepasirodžiusius žaidėjus turnyro dieną vaišinsime kaktusų sultimis
Imperial
Betkokiu atveju dalyvausiu, bet vel pasiulysiu gal augam toliau? 30point gal?



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
blackfishas
Aš irgi už augimą. modelių vargu ar bus daugiau,bet gerų dvikovų,tai tikrai stengsiu sudalyvauti.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Paralius
Spoiler alert: augimas buvo numatytas sekančiam renginukui su random scenarijais ir taisyklių expansiono įvedimu. Šį kartą nusimato dar ir min. du naujokai, miniatiūrų nelaikę rankose, todėl bus jie, ar nebus - siūlau 25 taškus. Bet vėlgi - by gamers for gamers - kaip nubalsuosite taip ir bus. Įdomumo dėlei tuo pačiu visi gali pranešti kelių max. taškų armijas gali susirenkti.
Niblit Groinstabber
Sudominote, galiu atsinest 41 taska, jei atvyks papildymas 50pts.
blackfishas
39 + SS
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
374
Me in

dabar turiu 44PT
البوراك المجد
Pikuolis
As in. Perdita ar Ophelia? hmmm. saudysim.
Egoofy
Count me in. Galiu atsinešt 81 point'ą, bet siūlau 30-35 tašų armijas rinkti
Paralius
Teminė muzika, teminiai gėrimai, teminiai rezultatai:

1 ratas:
Edgaras VS Justas - 2:0
Tomas VS Kostas - 4:4
Danyla VS Šaras - 2:4
Gedas VS Nerijus - 8:2

2 ratas:
Tomas VS Šaras - 8:8
Kostas VS Edgaras - 4:4
Gedas VS Justas - 6:6
Danyla VS Nerijus - 6:6

3 ratas:
Edgaras VS Danyla - 4:4
Tomas VS Justas - 8:2
Gedas VS Kostas - 4:8
Nerijus VS Šaras - 2:8

VP rezultatai:
Tomas - 20
Šaras - 20
Gedas - 18
Kostas - 16
Danyla - 12
Edgaras - 10
Nerijus - 10
Justas - 8

Kadangi Tomo priešininkai surinko 24 taškus, o Šaro - 22 taškus, pirma vieta atitenka Tomui, antra - Šarui. Sveikinimai! Ir didelis dėkui pagausėjusiems dalyviams

Mano muilinė prifotografavo baisios kokybės, todėl net nekelsiu nieko. Laukiam Egio nuotraukų.
magyar
Hej. Dėkojame visiems, kas susirinko į turnyrą, didžiausias ačių Gedui už organizavimą. Sveikinimai nugalėojui Niblit'tui ir antros vietos laimėtojui Imperial.


Vaizdai, kaip įprasta - Facebook'e:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.347499041937806.82029.155793634441682&type=1#!/media/set/?set=a.347499041937806.82029.155793634441682&type=1