Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Mantic Games
Dreadball Demo-Lyga
Craghack
0-3, zzor laimejo
null
Aišku, dėkui, pripažįstu, būnu žioplas

Tuo tarpu vakar II-ojo lygos rato rungtynes sužaidė "Supernovas United" (Null, alt. humans) ir "Čiuptuvo broliai" (Simas, nameless).

Rezultatas: dviejų taškų Supernovas Utd. pergalė, pasiekta tik per pratęsimą.

Vyko įtempta ir permaininga kova. Čiuptuvo broliai pradėjo žaidimą, jų pirmaisiais ėjimais nutraukė merginų jackės ir jų Running interference įgūdžiai. Keliskart perėmusios kamuolį Supernovos šįsyk mėtė gerokai pro šalį - net ir coaching kauliukai nepadėjo pelnyti taškų. Vis dėlto, vėliau buvo pelnytas dvitaškis, o dar vėliau - keturių taškų įvartis, tačiau čiuptuvuotieji ateiviai rezultatą vis sugebėdavo išlyginti.

Kalbant ne apie žaidimą kamuoliu, tai aikštelėje vyko gana kruvini susirėmimai. Supernovų guardė Belatrix Quinn Stout įsisiautėjusi nukovė vieną, o paskui - antrą Nameless sticky guardą. Vėliau sugebėjo dar trims ėjimams paguldyti priešininkų straikerį, tokiu būdu pelnydama tris taškus ir pasikeldama lygiu (tapo keepere). Čiuptuvo broliai stengėsi nelikti skolingi ir skriaudė mano straikeres, tačiau nė viena iš jų nežuvo - paskutinę akimirką vis išgelbėdavo gležni, bet patikimi straikerių šarvai. Tiesa, visos trys Supernovų straikerės nemažai laiko praleido ant nokauto suolelio.

Po keturiolikto ėjimo rezultatas buvo 0-0, todėl mačą reikėjo pratęsti. Bevardžiams nepavyko sugraibyti kamuolio, tad jį galiausiai pačiupo Supernovų jackė ir pelnė pergalingą įvartį.

Galutinis lygos rezultatas: 2-1 Supernovų naudai.
Merginų Girl of the Match tapo nr 5, jackė Roxanne Random.

Supernovų fanai po šių rungtynių puolė pirkti suvenyrus ir atributiką, tad žmonių komanda uždirbo 10 pinigų. Čiuptuvo brolių gerbėjai liko mažiau sužavėti - uždarbis 1 pinigas, dar 10 gauta už priduotas sticky guardų liekanas.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
VytautasP
Pratesimų deje lygoje nebūna jei yra 0-0 po keturiolikto rušo varžybos tiesiog baigiasi lygiosiomis ir abi komandos gauna tik po vieną tašką
null
Jei susimovėm, tai prašom suprasti ir atleisti. Kai baigėm lygiosiomis, vartėme taisyklių knygą, kol radome tą skyrelį apie Winning the Match ir Sudden Death (p. 16). Ten gana aiškiai parašyta:

In the very rare event of both teams losing their last Jack or Striker at the same point, or neither team having any when Sudden Death is called, the game actually is a draw. Both players get a single point if this is a league game, but no Man of the Match is awarded as the fans are disappointed.

Bet neradom parašyta, kad lygoje Sudden Death apskritai nėra.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
VytautasP
Taip atsiprašau, susipainiojau. Viskas gerai su ataskaita geros dienos jums
magyar
Siandien 19:15 planuojamas paskutinis II turo machas: magyar - Whitedragon

III-o turo poros (kai kurie jau gali zaisti siandien):
Whitedragon - Simonas
null - Niblit
magyar - Craghack
velnionestasirpamestas - VytautasP


magyar
OK, II-as ratas baigtas. "Bad Moon Hugger'iai" prieš "Terrapinus" - 3:0. Daug buvo stumdymosi ir šiaip muštynių. Gal WD įdomiau ką paraportuos.

III-o turo poros:
Whitedragon - Simonas
null - Niblit
magyar - Craghack
velnionestasirpamestas - VytautasP
Edited magyar 2015-02-04 23:09


magyar
"Bad Moon Hugger'iai" prieš "Terrapinus" fotoreportazas:





https://www.facebook.com/media/set/?set=a.931301643557540.1073741842.155793634441682&type=1


magyar
Taigi, treneriai, anonsuokite savo susitarimus dėl III-io turo rungtynių laiko čia. Gal atsiras zmonių norinčių atvykti ir paveizėti.


Craghack
Si treciadieni planuojamas orku ir korporacijos macas. Jei niekas nepasikeis.
Craghack
Summary toks: kai goblinukas su 1 dodge kauliuku atlaiko 6 kauliuku slama, supranti, kad Tzeentchas siandien ne nuotaikoj
magyar
Jo, as, kaip visada, nedaugzodziausiu. Neblogai machas pasiseke marodieriams. Daug korporatyviniu snukiu pridauzem (vienam netgi spranda nusukom) ir bankiu nemenkai ineseme. Humanoidai savo etatine auka pasirinko firmini goblinuka vardu Tas Bichas ir niurke ji ten visaip, ale skaicius 7 is ties yra lucky, tai jis kazkokiu stebuklingu budu kaili sveika isnese, be ibrezimo. Atsipirko menku apsisiusiojimu i kelnes. Taigi, kol vargsiukas atkreipinejo visos galavariezu su shlipsais komandos demesi, like marodieriai laikesi sau iprastos intuityvios orkiskos taktikos ir nuojauta, kai sako, nepavede. Pazymetina, kad net du orku guardai buvo pashalinti is aikstes uz neteisingai paskirtas prazangas. Geda teisejui, kita karta duosime apeliacija uz tokius bajerius.
7:0.

P.S. Beje, ir babkiu nemenkai uzdirbome. Per du paskutinius machus - 20K. Grisime su BAISIA JEGA!
Edited magyar 2015-02-12 13:09


null
Džiaugiuosi, kad mano komandai jau nebeteks su orkais susidurti
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
null
Penktadienį sužaidėme trečiojo rato rungtynes - Supernovas United vs Žiurkės.

Mačas buvo labai sportiškas ir rezultatyvus - faktiškai, kiekvienas ėjimas baigdavosi įvarčiu. Antklodė buvo tąsoma visą žaidimą: kai tik Supernovų merginos įkala įvartį, žiurkės rezultatą čia pat išlygina. Galiausiai, nors buvome priekyje dviem taškais, paskutiniuoju ėjimu žiurkės įmušė tritaškį ir vieno taško persvara išplėšė pergalę.

Aikštelėje vyko ne tik taškų mušimas, bet ir šioks toks moterų mušimas. Supernovoms baisiai nesisekė mėtyti kauliukų kautynių metu, todėl dalis komandos vis atsidurdavo tai ant žemės, tai ant atsarginių suolelio. Stipriau atsikirsti merginoms taip ir nepavyko - rodėsi, kad bet kokius kitus veiksmus, jei jie nesusiję su kamuolio kėlimu ar įvarčiais, kauliukai buvo nusprendę pasmerkti nesėkmei. Laimei, mano komandoje niekas nežuvo, nors ilgiau pasėdėti ant suoliuko teko ne vienai žaidėjai.

Sakyčiau, buvo tikra džentelmenų dvikova, tik kad nė vienoje komandoje nė vieno džentelmeno kaip ir nebuvo. Žiurkių komandoje pora žaidėjų pakilo lygiais, uždirbo neblogai pinigų. Mano komanda patirties negavo, bet eurų šiek tiek užkalė.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Paralius
Fotoreportažas iš šiandieną vykusių Vyto vabalų (wussaname?) ir Gedo žiurkių (White Pack) rungtynių.

Žaidimas prasidėjo visiems subėgus į žiurkių aikštės pusę. Plyta trenkėsi į plytą ir vienas žiurkių straikeris išėjo amžino poilsio. Tačiau kitas įnešė tašką žiurkių naudai. Situacija darėsi įdomi, o abi komandos stovėjo surėmusios ragus. Publika šėliojo suteikdama žiurkėms įkvėpimo (coach daisas)



Tačiau pasirodo, kad jei žiurkės vienoje aikštės vietoje - dar nereiškia, kad jos valdo tą aikštės dalį. Vabalai apsukriai pastvėrė kamuolį ir įnešė 3 taškus. 0-2 vabalų naudai. Sekantys kelį ėjimai iššvaistyti veltui, abiejų komandų guardams bandant ką nors sužaloti, tačiau visiškai beviltiškai failinant ir fone besiridenant keistoms daisų kombinacijoms.



Suvisam išgriuvo dar vienas žiurkių straikeris, kitas nuėjo prisėsti ir atsipųsti, vabalų guardui irgi prireikė medikų pagalbos. Veiksmas persikėlė į vabalų aikštės pusę žiurkėms bandant pelnyti įvarčius. Įvarčiai nesipelnė. Nors spaudimą sekėsi išlaikyti gana gerai. Iš didžiulio pasigailėjimo publika labiau baubė ir palaikė vabalus.



Artėjo varžybų pabaiga, aikštėje besistumdant žaidėjams, o kamuoliu besiritinėjant aplink (ir netyčia taušktelnant nesusipratusiam vabalui per galvą) vaizdas nesikeitė. Paskutinės minutės, paskutinis šansas žiurkėms išgelbėti padėtį! Netikėtai sėkmingai atimamas kamuolys tiesiai iš vabalo gnyplių, paskutinės sekundės, bėgame tiesiai link 3 taškų zonos, teisėjo švilpukas, o kamuolys jau skrieja įvarčio link. Publika suakmenėja / sulaukėja, fone pasigirsta dviejų krentančių dangiškų daisų garsas ir tarsi vėjas sušnabžda "nu, penkis plius ir žiurkės švenčia"....




Edited Paralius 2015-02-18 08:06
VytautasP
III turo varžybos 51'st "Mantodarum" Colony vs "White Pack"

Varžyboms prasidėgo vabzdžių kolonijos dalis perbėgo į žiurkių aikštės pusę. Tik du vabzdžių džiakai pasiliko gintis. Gardas pirmoje rungtynių pusėje užmušė viena žiurkių straikerį. Vabzdžių strikeriui pavyko sėkmingai pakelti kamuolį ir imesti pirmą įvartį. Dėl tokio pasirodymo fanai džiūgavo griausmingai suteikdami "Mantodarum" trenerio kauliuką. Po kurio laiko žiurkės vikrai pagavo kamuolį ir perlnė savo pirmuosius tris taškus išvesdami savo komandą į priekį. Vabzdžiai reagavo žaibiskai keisdami taktiką. Džiakas Luktus iš vabzdžių ėmėsi iniciatyvos griebė kamuolį, spurtavo iki varžovų aikštės keturių taškų zonos, metė, ir visų nuostabai pataikė. Kitų ėjimu tas pats Luktus pribėgęs nuspyrė viena žiurkę ir ji buvo išsiųsta pas medikus trims ėjimams. Buvo girdėti skandavimas "Luktus žvėris". Bet tuom ir baigėsi dominavimas vabzdžių. Žiurkės perėmė iniciatyva ir perkėlė žaidimą į vabzdžių aikštės pusę, bet joms labai nesisekė pelnyti taškų. Vienas žiurkių gardas simuliavo varžybų metų miegodamas aikštelėje, įtariama, kad dėl šito žiurkės buvo demoralizuotos. Vabzdžių gardas Somber buvo truputi apkumščiuotas, bet įbėgęs vėl į aikštelę anapilin nusiuntė dar viena žiurkytę. Lemiamu paskutiniu rašu žiurkės atėmė kamuolį prabėgo į trijų taškų zoną metimas ir..... du vienetai.

Varžybos baigės rezultatu 2-0 vabzdžių naudai.
MVP tapo vabzdžių komandos žaidėjas Luktus.
51'st "Mantodarum" Colony uždirbo 7 pinigus, "White Pack" 4 pinigus.
Naujus įgūdžius, įgavę patirties taškų, gavo vabzdžių džiakas Luktus - SKILL ir gardas Somber - Keeper.
Žiurkės lavonėlius pardavė tik žiniasklaida nesunojo kam.
"White Pack" nusipirko nauja straikerį, o "Mantodarum" trenerio kauliuką.

51'st "Mantodarum" Colony reiškia nuoširdžiausią užuojautą žuvusių žiurkių šeimom ir pagerbia žuvusiuosius tylos minute. Luktus išreiškęs protestą sakydamas, kad nemato nieko blogo dėl vienos ar kitos žuvusios žiurkės gavo nuobaudą.
Edited VytautasP 2015-02-18 16:20
VytautasP
Pradedam ketvirtą varžybų ratą kurį sužaisti turime iki kovo 18 dienos, jei anksčiau baigsime galėsime sekantį pradėti greičiau.

Poros šiam ratui yra:
Vilius-Tomas; Vilius turi 30mc, kuriuos gali išleisti samdyti freelanceriam 10mc per pasirinkimą ir po varžybų dėl lėšų mes 3 papildomus kauliukus;
Simonas-Lukas; Lukas turi 14mc,kuriuos gali išleisti samdyti freelanceriam 10mc per pasirinkimą ir po varžybų dėl lėšų mes 1 papildomą kauliuką;
Balys-Gedas; Gedas turi 41mc, kuriuos gali išleisti samdyti freelanceriam 10mc per pasirinkimą ir po varžybų dėl lėšų mes 4 papildomą kauliuką;
Egidijus-Vytautas; Vytautas turi 9mc, nesudaro bent 10mc tai įtakos neturi.

Šiuo metu lentelė atrodo taip https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cuduekfo06sv2lOTdt7QYmBmkwmI_jx_IKA3BZ56gLA/edit#gid=133502488
Edited VytautasP 2015-03-09 20:13
VytautasP
Praeitą trečiadienį susitiko mano ir Egidijaus komandos sužaisti ketvirto rato varžybų. Tai buvo pačios nerezultatyviausios varžybos Lietuvos lygoje. Ne tai, kad nebuvo įmestas įvartis iš viso nebuvo nė mėginimo jo mesti.

Trumpa apžvalga: Egidijaus "Bad Moon Huggers" pradėjo varžybas nuversdami mano "Matodarum" du jack'us ir goblinas pagriebęs kamuolį atsitraukė į savo aikštės gilumą, kur kiauras varžybas pliurpė su komandos draugais. Antrame rush'e vabzdžių guard'as Somber stumtelėjo orkų guardą Matrasą taip, kad jis atsidūrė pas medikus trims ėjimams. Tą patį Somber pakartojo 4 rush'e su kitu orku guard'u Gargaru. Orkai ilgą laikė malėsi vabzdžių komandos pusėje, bet buvo čia pat jų guldomi vartomi ir saugomi. 6 rush'e buvo išsiųstas 1 ėjimui "Bad Moon Huggers" jack'as Snykis. Antroje varžybų pusėje "Mantodarum" po truputį pradėjo judėti į priešininkų aikštele tikėdamiesi atimti kamuolį ir prieš varžybų pabaigą įmesti įvartį. 10 rush'e goblinų jack'as Pacukas subaudavo ir buvo teisėjų išprašytas iš aikštelės. Po 14 rush'o užsidarė atsarginių žaidėjų suolelio vartams "Bad Moon Huggers" liko be pajėgių įmesti įvartį žaidėjų ir 51'st "Mantodarum" Colony komandai buvo užskaitytas laimėjimas 0-1.

Rezultatas: 0-1 laimėjo 51'st "Mantodarum" Colony.
MVP tapo vabzdžių komandos žaidėjas nr. 4 Amon.
"Bad Moon Huggers" uždirbo 3mc, 51'st "Mantodarum" Colony uždirbo 7.
51'st "Mantodarum" Colony nusipirko naują guard'ą nr. 9 Abatur.
Naujus įgūdžius, įgavę patirties taškų, gavo vabzdžių guard'as Somber - 360° Vision.

Kaip ir žadėta po varžybų su "White Pack" dėl prasto elgesio Luktus nebuvo išleistas į aikštelę.