Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Foodmachine 2016
magyar
Sveiki,
Dekui labai visiems susirinkusiems ir didelis aciu uz labdarinius gerius. Toks nedidelis dalyviu kiekis suaukoja tikrai ispudinga kieki produktu.
Deja, su turnyru susidare ne pati geriausia situacija. Be abejo, datos jau keisti nesiryzome, po to kai suzinojome apie planus daryti muge. O ir kaimynams norejosi maksimaliai pagelbeti su renginiu (RIKIS skolino stalus). Niekas nesitikejo, kad kils triuksmas del stalu pirmame aukste. Ir netgi ne tame problema. Esu ziauriai nusivyles, kad situacija nebuvo tinkamai isspresta (tai - musu kalte) ir del to labai atsiprasau visu dalyviu, kurie buvo adekvaciai pasiruose renginiui ir neapturejo fun'o iki galo. Skundai skundais, bet nematau jokiu argumentu/otmazkiu is musu puses, kodel stalai negalejo buti pernesti ir renginys negalejo buti pratestas kitoje vietoje (kad ir po eskalatoriumi).
Taigi, sitauacija zinojome, turejome buti pasiruose lanksciai reaguoti i ivykius, deja, ne padaryta buvo ne viskas, ka galima buvo padaryti. Liekame skolingi nemokama fun rengini musu istikimai WM/H komunai. Pasistengsime pasitaisyti jau neuzilgo.


Marukas
Dar šiek tiek reminiscensiju ir foto is foodmachine 2016
http://mwargaming.blogspot.lt/2016/02/foodmachine-pasizaidimas.html

Edited Marukas 2016-02-29 23:52
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/