Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Nauja siunta ir •Užsakymų situacija Rikyje•
danis2005



Pagaliau atėjo šiokios tokios kalėdos. Šia proga norėčiau paaiškinti dabartinę situaciją su WM/H community Rikyje ir tikiuosi atsakysiu į kelis klausimus.

Kodėl mano užsakymai taip ilgai keliauja iki Rikio???

Jau nuo vasaros pabaigos derinomės su tiekėjais Vokietijoje dėl šios siuntos. Komunikacija buvo kreiva, nes iš tiekėjų pusės vyko staff'o keitimas/rotacija (dėl to, gavome dalį užsakymo Rugpjūčio pradžioje dar jo net nefinalizavę). Vėliau buvo visiškai nebeįmanoma su jais susisiekti, nes pasirodo jie turėjo kažkokių problemų su sandėliu ir dėl to praktiškai nedirbo. Liūdna, kad tokia situacija iškilo.

Kaip su ateinančiais užsakymais?

Nuo ateinančios savaitės (Spalio 10) pradedamas rinkti naujas užsakymas. Jis bus renkamas 3 savaites imtinai ir tada finalizuojamas. Tai iš esmės turėsite 21 dieną apmąstyti, ar norite kažko ar ne. Kitas siuntinys renkamas atvažiavus dabartiniam ir t.t. Reikia nepamiršti, jog stock problemos egzistuoja ir gal būt reikės palaukti šiek tiek ilgiau kol atvažiuos norimos prekės. Tokiu atveju iš naujo užsakinėti nereikės, jūsų orderis jau bus visuose ateinančiuose užsakymuose iki kol jis pasieks Rikį.

Visus norus nuo šiol siunčiate man arba i PM forume, arba į danieliuss.bubnys@gmail.com

Kodėl tu čia išvis kalbi, o ne koks Egis ar pressgangeris?

Tokiam wargame'ui kaip WM/H reikia turėti moderatorių. Pressganger'io mes nebeturime, o ir norinčių nelabai matėsi (Gambleri, tavęs nepamirštu, bet šitas reikalas tragiškai lėtai judėjo). Pasitaręs su Rikio valdžia tapau WM/H bendruomenės vadovu, dėl to jei kyla problemos ar yra klausimų - rašykite man. Tikiuosi galėsiu pakylėti jūsų dvasią dalyvaujant šiame hobyje.


O dabar kviečiu visus lėkti į Rikį atsiimti gėrio (kuris sugebėjo pageliau atkeliauti) ir tikėkimės tokios problemos pradės nykti. Spekuliuojama, jog po Essen'e vykstančios žaidimų šventės reikalai su tiekėjais pasitaisys.
Edited danis2005 2016-10-07 16:01
danis2005
Primenu, jog ši savaitė yra paskutinė man siųsti savo norus ir svajones. Kitos savaitės pradžioje jūsų norai ir svajonės bus finalizuoti ir lauksime atvažiuojančios siuntos. Tuomet jau reikės luktelti kol rinksiu naują užsakymą.
danis2005


Ankstyvos kalėdos!
Marukas
O. matau mano daiktai atkeliavo
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/