Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Kiti
Aegis - pusreklamiška agitacija
XXIcentury
Deja, bet Aegis nėra tikrasis Wargame, nes jis yra elektroninis ir egsistuoja tik interneto platybėse.

Aegis yra browser-based žaidimas, kurio vinas iš pagrindinių elementų yra karas. Tačiau be skaitinės pusės egzistuoja politinė viso šio reikalo pusė, egzistuoja galingos imperijos ir tarp jų išlaviruoti gali būti sunku.

Aegio pliusams priskirčiau tikroviškumą, smagią karinę sistemą, plačias galimybes ir ganėtinai neblogą balansą. Taip pat niekada nepravalomus serverius (t.y. atėjęs rytoj pažaisti žinai jog neištrynė visų progreso ir neliepė pradėt iš naujo), galimybę valandų valandas skaičiuoti optimalų variantą, grobti kitų turtus ir mėginti apsiginti pačiam. Aišku sutartys ir derybos, bei galimybė tapti didžiausia karalyste ar imperija. Aegį pilnai galima žaisti nemokėjuis nei cento, šitą sakiau?
Ai, ir dar yra tas faktorius, kad ne taip kaip kai kur (tribal wars, travian, etc) nereikia jungtis kas kelias minutes ir užtduoti bnaują veiksmą. Tiesiog kas valandą prisiskaičiuoja po ėjimą, kurį galima išleisti bet kada. (kaupiasi tik iki šimto, deja)

Aegio minusai, galbūt yra keletas juokingų nelogiškumų, (Pavyzdžiui kaip jums patiktų turėti akrą towerių? (tai yra labai mažai)), taip pat šis stebuklas neturi geros grafikos ir gražių paveiksliukų - diduma žaidimo langų krūva įvairiausių statistikų. Prie minusų galima priskirti tai, jog mokant pinigus žaidimas lengvėja, bet kol kas tai dar nesukelia didelio disbalanso ir tavo eurai nebūtinai atneš tau pergalę.

Šios reklamos priežastis yra siekimas pritraukti kiek daugiau žaidėjų į kuriamos karalystės planus.

Karalystė vadinasi "Children of Ares" ir jos žemės plyti pirmajame serveryje ("Adarkis"). Aegis reikalauja valid e-mailo registracijai, ir jau galima žaisti.
Teoriškai iškart į karalystę pasijungti nepavyks, nes reikia išlipti iš noob protection.[small] Bet galima pasistatyti (nekreipiant dėmesio į maisto trūkumą) du" Merc camp's" ir prisijungti, o tada kas nors atsius gabaliuką maisto ir bus galima tęsti ramų gyvenima su karalystės apsauga.[/small]

Tai tiek šiai akimirkai. turit klausimų klauskit.
O gal kas jau yra žaidęs ar žaidžia?

Aegis:
http://www.aarcserver.com
Edited XXIcentury 2008-05-12 17:55