Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Imperial Guard Tribute
Jan
Arba "jie kovojo uz imperija" - vos ne kaip himnas IG'ams ... kas supranta rusiskai - supras.

http://www.youtube.com/watch?v=QA4UxN1INx4
Jan
dar vienas .. ta pati daina , kitas fan made klipas

http://www.youtube.com/watch?v=x0dnroQQGUU&NR=1
Svetimas Vaikas
Mano nuomone cia daugiau tribute to Liube and Russian army... Though correct me if i'm wrong!
We are ready for war!
Jan
yep , you are wrong pasakyk kad jie ne atrodo kaip Imperial Guardai , na pasakyk
Jan
Gaila kad nemoku video klipu klijuot , sitai dainai su Ig clipartu padaryciau tikrai tikxliau bet deja
Murgatangutz
Man atrodo kad pie IG daina limpa puikiai.Zodziai tinka kaip ir dabarciai taip ir ateiciai kadangi ner zodziu ypatingai susiejanciu sia daina su dabartim.Seip ir dougiau Liube dainu prie IG tiktu

Jan
Yep, man ypac patiko antram klipe kaip is kuprines kulkosvaidziui ammo trauke, tai dar karto yrodo kad heavy wp team'e su heavy bolter - loaderis siaip del fluffo
Steelix
No russian ! sutinku su svetimu vaiku
Surrender now and serve me in life, or die and slave me in death !
Murgatangutz
Ne nu lol rimatai nera gabalu sukurtu special for warhammer 40k. Tributas butu jei konkreciai daina apie Rusijos armija bet tai ji nera, ten tai neminima arba minima minimaliai.So everything that has any connection with IG can be used as tribute (my opinion)

Steelix
OK but i dont see the connection srry
Surrender now and serve me in life, or die and slave me in death !
Jan
Murgatangutz

sprendziant is zodziu "no russian" zmogui nepatinka kad ten antrame klipuke yra Rusijos kariu Pofig kad geriausi pasaulyje

Jai kas nacizmu serga ziurekit pirma - ten puse vaizdu is antro pasaulinio kur visi kariavo , ir kur zmoniem kazkaip buvo pofig ar tu kazahas , ar lietuvis , ar rusas kai vienam apkase sedejo....kzkp neturejo laiko apie tai galvoti su fashizmu kariajuant.

Tai irgi +1 prie IG atitikimo ... kadangi jie is tukstanciu ne tai kad tautu - pasauliu su visokiais meslais (te atleidzia man Nurglo fanaiu ) susirenka kariaut
Svetimas Vaikas
Na as vistiek nesutinku kad cia tribute to IG, thats my opinion.^_^
We are ready for war!
Kronas
Jan parašė:Pofig kad geriausi pasaulyje

Kokiu aspektu?..
Armija, kuri viską ima savo biomase, nekvaršindama galvos dėl žmonių aukų?..
O šiaip pasiskaityk civilių liudininkų pasakojimus iš okupuotų šalių apie WWII. Didesnioji dalis pasakoja apie tai, kokie vokiečių karininkai buvo drausmingi ir malonūs, ir sugebantys suvaldyti savo pavaldinius ir kokie rusai įžūlūs, visada girti, prievartaujantys visas pasitaikiusias moteris (tame tarpe ir mergaites ir senutes).
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Grahg the Elfmuncher
Stop stop STOP. Gal nepradedam tokių diskusijų, nes jos niekad gerai nesibaigia.
Svetimas Vaikas
WW2 daug ka pasako, bet tiek to. Imkim ir siuolaikinius informacijos lobynus. Taip rusai turi DAUG ginkluotes ir expendable troops, bet ar tai lemia, kad jie yra geriausi?
Siaip kas gal bus jum keista, BEST OF THE BEST greitojo reagavimo burys buvo pripazintas ARAS! Taip taip Lietuveles ARAS. Geriausi Europos troopsai, buvo pripazinti LIETUVOS pestininkai. Spec parengtyje, USA rangers treniravosi su Kauno JEGERIU batalijono vyrukais... Rangers is apmokymu pasitrauke po 2 valandu, Lietuvaiciai isbuvo tiek kiek reikia.
Tarptautine komisija ivertinusi Jegeriu treniruotes parase kazka panasaus: - Tam kam jie ruosiasi reiketu paieskoti kazkur kitur, nes zemeje tokiu salygu nera.
Tai vien tik LT armijos pasiekimai, galima butu pavardinti ir USA ir tada nuspresti kur Rusijos armijos vieta.^_^
bet aisku jei GERUMAS isreiskiamas skaitmenimis, tada jooo, bow down to CHINA!:D Nes kaip sako, ko bijo rusu tankai? To, kad Kinai nepradetu migruoti!
We are ready for war!
Murgatangutz
Grahg the Elfmuncher teisus net labai.Zmones kurie negerbi kitu nuomones ir dvasingumo screw you.Jei po zodziais "geriausi" matote tik karine galia ir other crap screw you.O del galios galima gincitis begalybe ir duok dieve kad niekas neturetu karines persvaros tegu geriau gasdina vieni kitus.(my opinion)(jei ka nieko nenoriu izesit peace ppl )
Edited Murgatangutz 2008-12-03 16:50

Kronas
Visų pirma, tai "Aras" yra policijos, o ne kariuomenės dalinys, kurio pagrindinės funkcijos yra: viešosios tvarkos palaikymas, riaušių malšinimas ir antiteroristinė veikla.
Antra, valstybės kariuomenė negali būti vertinama pagal vieno dalinio/grupuotės/bataliono pasiekimus.

O trečia, tai čia yra nukryptemė, kurios nereikėtų tęsti. Jei yra norinčių padiskutuoti šiuolaikinių armijų klausimais - AŽ man arba kurkit naują temą Offtopic skiltyje.
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Svetimas Vaikas
Zinau kas Aras yra.;)
Anyway im back to my opinion THIS IS NOT TRIBUTE TO IG!B)
We are ready for war!
Batma
"nukryptemė"!
Made my day
Drakar
ig ir siuolaikines armijos turi daugybe panasumu. lyginti ja su kazkurios salies armija galima ir dauguma ju turi savo saknis butent kad cia. kiek zinau yra kazkokia atmaina su raudona zvaigzde ant salmo. tai jei tik tai dziugina armijos savininka go on. o del muzikos ir klipo tai daugybe tokiu yra manau visom pasaulio kalbom ir jos visos apie karius (t.y. galimapriskirti ig)
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn