Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer
Turnyras - campaignas 2 prieš 2
lostangel
kiek zinau dvikova vyksta tik tarp tu dvieju zaideju kurie losia,o priesininkai suzino tik kovos rezultata.
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
Kronas
Taip, tiesiog paeinat į šoną ir sumėtot dvikovą.
Arba galima nenaudot toj dvikovoj magiškų daiktų

Ir dar dėl special charų:
Ar yra norinčių, kad būtų neribojamas spec. charų skaičius?..
Jei bus daugiau nei 1/4 norinčių, ribojimą nuimsim.

Pataisymas: Ir dar dėl magiškų daiktų klausimas:
Ar gali sąjungoje būti 2 vienodi magiški daiktai? Pvz warbanner'is ar enchanted shield'as.
Eriukas ir -holy- sako, kad negali.
Aš sakau, kad gali. Nes tai yra kaip ir common magic item'ai.
Bet kuriuo atveju, jei sąjungoje yra 2 vienodos armijos, jų magic item'ai negali kartotis.
Edited Kronas 2008-12-16 17:16
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Ainis
Aš už 1 vienoj pusėj
WAAAGH!!!
spyglius
Užteks ir vieno
Xox
Registruoju: "BJ Incorporated" Jonas (TK) ir Benas (O&G)
(rock)
Grahg the Elfmuncher
Kronas parašė:
Taip, tiesiog paeinat į šoną ir sumėtot dvikovą.
Arba galima nenaudot toj dvikovoj magiškų daiktų

Nu šiaip visai logiška būtų, nes ta dvikova iš esmės yra garbės reikalas.

Kronas parašė:
Pataisymas: Ir dar dėl magiškų daiktų klausimas:
Ar gali sąjungoje būti 2 vienodi magiški daiktai? Pvz warbanner'is ar enchanted shield'as.
Eriukas ir -holy- sako, kad negali.
Aš sakau, kad gali. Nes tai yra kaip ir common magic item'ai.
Bet kuriuo atveju, jei sąjungoje yra 2 vienodos armijos, jų magic item'ai negali kartotis.

Sakyčiau kad gali kartotis, nes kaip sakei jie vis dėl to yra common magic itemai.
Edited Grahg the Elfmuncher 2008-12-16 20:18
spyglius
O kaip dėl runų? Tos taisyklės su master runom ir su runų kombinacijom?
Eriukas
Bet kuriuo atveju, jei sąjungoje yra 2 vienodos armijos, jų magic item'ai negali kartotis

o jei tada 2 vienodos, ju common magic jau nebegali?

be to dar del marshalo - du zhaidejai paeje i shali gali tiesiog draugishkai nuspresti kas bus tas laimingasis be jokios kovos
Edited Eriukas 2008-12-17 04:14
varnas
Del vienodu daiktu mes bent anksciau kai zaisdavom tai negaledavo ir ta ideja buvo labai ger, kad negali riekdavo daugiau galva pasukt su daiktais baneriais. Kas del special charu tai kaip sakiau as tikrai pries ribojima nes taip yra stiprinamos dar neperleistos knygos ir silpninamos jau naujai isleistos.
Hmmmmmm
lostangel
as uz 1 chara, uztenka pilnai. galima laimeti ir be spec ch, juk musi laimi kariai ne generolaiB)
WHFB games 4, 6, 7, 8 edicijos
Bretonnia 6000 pt
Demons of Chaos 8000 pt
For the Lady
-holy-
spec charai daug brangesni uz ju normalius atitikmenis. todel jei patys nenorit jamt, tai bent oponentam duokit. mano poros 2 balsai uz spec. charus be ribojimu.
o del marshalo, tai geriau tiesiog dice mest, nes pvz.: skavenams visada "nesiseks" laimeti slapta dvikova, nes neapsimoka ju warlordui buti marshalu. ir kiti panashus atvejai.

del daiktu tai manau, kad negali kartotis
Saulius
Manau, del marsalo galima susitarti porai pries zaidima, cia nematau prasmes diskutuoti, ziurim kas labiau apsimoka. Visgi marsalo praradimas yra skaudus, reiskia kisime i marsalus labiau apsaugotus.
As uz Special charus.
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
uruk-hai
As uz spec characteriu naudojima kiek nori.
Eriukas
tai juo labiau jei mushius laimi kariai, o ne generolai, tai tada ish viso nematau ko prieshintis special charu naudojimui? juo labiau kad preish kiekviena mushi armijos kuriamos atskirai, vadinasi labiau reikia pasukti galva, numatant prieshininku veiksmus, o tai dalis zhaidimo malonumo. ash uzh zhaidima be ribojimu! be to reiketu atsizhvelgti i zhmones kurie neturi galimybes sau leisti susipirkti figureliu, kad daryti armijas pagal taktinius sumanimus, o ne pagal leidzhiamas galimybes, todel pasisakau uzh proxi leidima.
taulen
Gal kas noretu sajungoje su wood elves?
Edited taulen 2008-12-29 09:05
varnas
woodelvs
Hmmmmmm
Eriukas
uzhregistruokit mane su egidijum

ps.: elves:)
Saulius
Kronai, o kur tavo Dwarfai?
Rudolfai, nedalyvausi?
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
uruk-hai
Saulius parašė:
Rudolfai, nedalyvausi?

Dalyvausiu kada truksta dalyviu. Butu gerai kad kur nors butu paskelbta dalyviu sarasas.
Kronas
Visos registruotos poros surašytos temos pirmo posto apačioje
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev