Thread view
Furor.lt – naujas stalo žaidimų informacijos portalas
magyar


Sveiki,
Galų gale mes startavome!!!
Leiskite pristatyti Jums oficialų Furor.lt press release'ą.


Dar visai nesenai dažnas paklaustas kas yra stalo žaidimai, būtų atsakęs, kad kažką girdėjo apie "monopolį". Visa naujausia su stalo žaidimais susijusia informacija domėjosi tik mažas ratas užkietėjusių aistruolių. Prieš kelis metus situacija staiga ėmė keistis: vis daugiau žmonių ėmė suprasti, kad stalo žaidimai puikus užsiėmimas, o jų pasirinkimas iš tiesų yra milžiniškas. Vien Lietuvoje per kelis pastaruosius metus parduodamų stalo žaidimų asortimentas išaugo kelias dešimtis kartų, o atsiradus didesniam susidomėjusiųjų ratui išaugo ir kokybiškos informacijos apie stalo žaidimus poreikis.

Naujas stalo žaidimų (stalo žaidimų plačiąja prasme) informacinis portalas furor.lt - tai dar vienas žingsnis populiarinant lietuvoje šį bendravimo ir laisvalaikio leidimo būdą. Portalas visiškai naujas, bet jo kūrėjai anaiptol ne naujokai žaidimų pasaulyje. Iš karto po Šv.Vėlykų startavo bandomoji portalo versija. Iš pradžių jame bus būtiniausia informacija padėsianti susipažinti su stalo žaidimų rūšimis ir žanrais. Taip pat kai kurių Lietuvoje jau spėjusių išpopuliarėti, arba tiesiog vertų dėmesio žaidimų apžvalgos, kurias parengė ir ateityje rengs žaidimų entuziastai, aišku, prieš tai patys šiuos žaidimus išbandę. Kol kas tai tik pradžia, vėliau portalas plėsis, o informacijos jame gausės. Pagrindinis portalo kūrėjų tikslas, pateikti stalo žaidimais besidomintiems žmonėms kuo išsamesnę informaciją. Taigi apsilankius adresu furor.lt bus galima ne tik pasiskaityti konkrečių aprašymų, bet ir sužinoti pagrindines stalo žaidimų pasaulio naujienas.

Pats portalas furor.lt ateityje turėtų tapti ta vieta, kur stalo žaidimus pamėgę žmonės apsilanko nuolat. Artimiausi planai: integruoti į portalą jau veikiantį stalo žaidimų mėgėjų forumą, sukurti ir paleisti RSS sąsają bei paieškos įrankį, taip pat bendradarbiauti su stalo žaidimų klubais ir kitais pozityviai nusiteikusiais bendruomenės nariais. Kiek vėliau čia turėtų įsikurti ir stalo žaidimų elektroninė parduotuvė.


Furor.lt informacija

Edited magyar 2009-04-15 13:33


Murgatangutz
Grazus websaitas, bet tikiuos i miniatiuru zaidimu apzvalga idesit wh universe

Darius
Murgatangutz parašė:
Grazus websaitas, bet tikiuos i miniatiuru zaidimu apzvalga idesit wh universe


O kam? pamineta kiek maciau kazkiek yra juolab jug en FUROR games o ne GW...na man irgi patiko saitas lankytis dazniau ten reiks.
magyar
Na portale bus visko, taigi ir WH ir WH40K ir t.t. Anksciau ar veliau. Neimanoma visko suspeti. Pats as WH neciupinejau nuo 5 ar 6 editiono, niekas is musu rasanciu irgi, o apie WH40K supratimo neturiu. Prasiau keleto zmoniu apie tai bruksteleti, taciau jiems nelabai pavyko. WH matyt teks paciam aprasyti, bet kiek veliau. O kolkas in works - Blood Bowl.


uruk-hai
Labai gerai atrodo.
Saulius
Per daug apzioti kartais prazutinga ankstesniems projektams!
Just small amount of people know - what to do with freedom!!! Just few of us deserve real freedom!
Kauno WHFB Legato klubas
WHFB : Vampire counts 1000pt / Ogre Kingdoms 3000pt / Tomb Kings 2800pt / Dwarfs 3000pt / O&G 1500pt
DW : Russian coalition
magyar
Beje, gal tarp mūsų forumiečių atsiras pasišovusių parašinėti WH ar WH40K temomis? Žaidimų apžvalgos, straipsniai apie žaidimų armijas ir panašiai.


magyar
Sveiki,
Pradejo veikti RSS, kazkiek veikia paieska, loginas kiek aptvarkytas bet dar ne iki galo. Saita update'inti ruosiames 2-3 kartus per savaite. Tik pradzioje, kadangi kol paleidome portala prisikaupe naujienu, tai truputi paforsuosime. Kuri laika galima tiketis kasdieniniu atnaujinimu darbo dienomis.

Be to.. suradome du apzvalgininkus rasyti apie WH ir WH40K, bet kolkas ju asmenybiu neatskleisiu. Jeigu viskas eisi gerai, ju darbai juos pristatys.


blackfishas
Pashtets vienas is ju? siaip dziugu girdet apie iniciatyva \m/
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Svetimas Vaikas
LABAI fun tinklalapis!
We are ready for war!
foXtrinee
I have bookmarked you! tikrai informatyvus puslapis:)
magyar
Pagaliau Warhammer 40000 apzvalga:
http://www.furor.lt/lt/apzvalgos/miniatiuru_zaidimu_apzvalgos/?id=44

Rysium su debiutu, sveikinimai ir laurai vytzkai :).
Jeigu kas nori papildyti Warhammer 40000 galerija graziomis foto, siuskite jas man.

Kai issiaiskinsim su GW IP navarotais, galbut apzvalgoje atsiras ir iliustraciju.
Edited magyar 2009-04-30 12:05


vytzka
Aciu aciu, kam tos geles
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Sveiki,
Pasveikinkit dar viena debiutanta. Geles Kronui :). Jis "Warhammer" reikalu seimininkas:
http://www.furor.lt/lt/apzvalgos/naujausios_apzvalgos/?id=49

O taip pat naujienele apie busimus C:AoR army boxus:
http://www.furor.lt/lt/index/visos_naujienos/?id=121


exonn
Šiaip labai patinka man tas saitas, karts nuo karto apsilanka Tik įdomus vertinimai žaidimų Taip pat manau reiktų forumo, bei komentarų redagavimo galimybės. o šiaip liux
magyar
exonn, visi sie pastebejimai yra TRUE ir jie bus igyvendinti. Anksciau ar veliau :D.

Kas del vertinimu, tai cia ne vertinimai, o objektyvios (plius minus) salygines indikacijos. Tik reiketu perziureti balansa.


Beje, nuo siandien, Furor.lt rasite ir "Facebook'e":
http://www.facebook.com/pages/Furor-Games/90366223165?ref=s

"Twitter'is" comming soon.
Edited magyar 2009-06-14 16:57


magyar
Paskelbti "Origins Game Fair 2009" apdovanojimų nugalėtojai:
http://www.furor.lt/lt/index/visos_naujienos/?id=141

Man asmeniškai, užkliūna kategorijos "Miniatiūrų žaidimų figūrėlės ar figūrėlių serija" nugalėtojas - Star Wars Miniatures: The Clone Wars (Wizards of the Coast). Imkim bet kurį kitą nominantą ir kiekvienas jų, mano nuomone, yra geresnis už nugalėtoją.
Games Workshop su savo space marinais iš starterio šiemet tikrai buvo vertesni šio apdovanojimo už puikų techninį sprendimą.

Galų gale, tenka pripažinti, jog ši kategorija šiemet buvo pati neįdomiausia ir nuobodžiausia. Tie patys garsus vardai, nors buvo tiek daug puikių newcomer'iu.

Yra norinčių padiskutuoti?
Edited magyar 2009-06-29 11:45


null
Įdomu, kokie ten kriterijai pas juos.

Gali būti, kad "Star Wars" forų duoda frančizė, prekės ženklo žinomumas ir populiarumas. Klausimas kyla ir dėl to, kiek "Wizards of the Coast" bei kiti nominantai pasistengė su PR - juk kiek žinau, tokiuose reikaluose ne tik produkto kokybė dažnai lemia jo pripažinimą...

O šiaip tai iš nominuotų figūrėlių rankose laikiau tik "Warmachine", tai sunku man ką nors ir pasakyti. Aišku, kartais tokių rinkimų rezultatai būna iš tiesų keisti...

P.S. aš turiu savo absoliutų favoritą, ale jo nėra tarp nominuotųjų. Tai dėl to nelabai net ir įdomu buvo
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
danis2005
Susipažinęs esu su Monsterpocalypse, WARMACHINE ir WH40K taisyklėmis.Iš jų rinkčiau Warmachine, bet čia jau mano asmeninė nuomonė.Vat reiktų paskaityti tas Star Wars taisykles, bet sunku patikėti, kad kažkas nurungė tokias poliruotas WM taisykles.
magyar
Pilnai gali būti, jog "Origins" iniciatyvine grupe seilejosi butent pries fransize. Beje, Robertas is "Darkson Designs" siandien parase, kad norint dalyvauti sioje kategorijoje buvo butina pristatyti mažiausiai 5-7 figureliu pakuotes. Jis rase: "To be in the running you have to submit 5 or 7 copies of your product. Sounded like folks wanting free stuff to me". :). Matyt, kas buvo dosniausias tas ir laimejo :D. Juokai juokais, bet tikrai gaila, nes Star Wars prepaintas tikrai liudnas o ir pacios figureles neypatingos, vadinasi greiciausiai suveike fransize.

2danis2005: sita kategorija buvo skirta butent figureliu serijai, o ne taisyklems. Miniatiuru zaidimu taisyklems yra atskira kategorija. Joje laimejo "Classic Battletech" ir, manau, kad Catalyst Game Labs tikrai verti sio titulo vien del to jog tai solidziai grazino klasikini zaidima antram gyvenimui.