Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos
exonn
Hafzos pusė velnio, pritūpęs tikrai gerai atrodo bet stovintis... Kažkaip nesolidžiai tosks "ponas" mūšio lauke atrodo...
magyar
Nu nežinau, samurajai man patinka, o samurajai/myrmidonai - dar geriau. Nice interpretacija. CB laikosi teisingos logikos. Kam konceptualiai imituoti seną estetiką, jeigu jie neturi jokio kultūrinio ryšio su tikraisias myrmidonais.

Stovintis hafza? Why not. Čia matyt norėta padaryti tinkamą figūrėlę dioramoms.

exonn
magyar parašė:
Nu nežinau, samurajai man patinka, o samurajai/myrmidonai - dar geriau. Nice interpretacija. CB laikosi teisingos logikos. Kam konceptualiai imituoti seną estetiką, jeigu jie neturi jokio kultūrinio ryšio su tikraisias myrmidonais.

Stovintis hafza? Why not. Čia matyt norėta padaryti tinkamą figūrėlę dioramoms.

Dioramoms taip, stalui ne. nu nebent leitenantas užsiticharinęs kurnors
Abliatyvas cum Infinityvas
Ooo... pirščiukus aplaižysi.. Mirmidonai tikrai velka, neveltui pamėgta pieška :). Labai teisngas reikalas.

Ir moblotas tikrai puikus. Taip ir įsivaizduoju iki pusės paskendusį didelio kalibro gilzėse. Niam niam.. Ne tik fallout 3 bet ir fallout 2 primena - o konkrečiai Combat armor (vakar nusiaubiau Vault 15 tai žinau ką sakau ).

Ir kad ir ką besakytumėte, bet iš kinų starter pako man labai patiko Wu Mingas - paprastas bet iškalbingas ir dinamiškas. Labai gera figūrėlė.
Hu ha!
374
Geras leidimas, moblots zuavu draugas, hafza, mirmidonai, gerulia tsakant. Dėl stovinčio hafzos Sauliau, tai čia figurke kurią tu statai kai atsidengia hafzos leitenantas. Jis gi holoprojector L1 deploini belekokį zmogena, o pasirodo ten hafza
البوراك المجد
Stygian Cat
Išties, mirmidonai yra geruliai, ir išties jie neturi nieko bendro su samurajais, ir liūdna, jei jiems norėtų pripaišyti kažką samurajiško
exonn
374 parašė:
Geras leidimas, moblots zuavu draugas, hafza, mirmidonai, gerulia tsakant. Dėl stovinčio hafzos Sauliau, tai čia figurke kurią tu statai kai atsidengia hafzos leitenantas. Jis gi holoprojector L1 deploini belekokį zmogena, o pasirodo ten hafza

Taip taip, aš jau poto pažiūrėjęs statistikas supratau kas prie ko
Edited exonn 2010-12-27 06:22
magyar
Ne pati naujausia naujiena, bet vis tiek . iCargad saitas paskelbė interviu su Corvus Belli ir ten yra šiek tiek įdomybių angliškai (psl apačioje). Pati didžiausia - Campaign Book 2011-aisiais.

http://www.cargad.com/index.php/2011/01/03/entrevista-con-corvus-belli-22-and-english/

exonn
Nu laukiam knygos...
null
Bus įdomu.

Ir, tikiuosi, dar paprasčiau organizuoti turnyrus beigi kampanijas
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
intervas vardan intervo. nieko nepasakė, tik tagas PanO ir campain book'as. nu laukiam.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Nu kodėl jau taip griežtai. Dar apie nomadus parašė: "What are the remaining Nomad sectional Armys? Tunguska and a secret and dark one" :). Heh, nomadai-gotai :D. O gal kokie CA sąjungininkai-hibridai. Būtų labai logiškas Evolved Intelect'o žingsnis susidūrus su rimtu Žmonijos Sferos pasipriešinimu. Sakyčiau, pakankamai spoilerių, kaipo tokiam interviu.

blackfishas
bet armijų juk 7, o 3 sektorines turi tik PanO nu nedaug teas'o, nes tunguska, tai pakankamai obvious. Dėl "dark one",tai tikrai sudomino, tad panašių saldainiukų galėjo ir daugiau pametėti
Malifaux - The Guild
magyar
Haha!
Šį kartą aš pirmas :). Relyzai labai gražūs, o seilė, matyt, labiausiai varvės Daniui :D.

Aleph Sophotec

Yaogat Sniper (yesss...)

Nomad Prowler

Hassassin Muyibs

Teutonic Knight with spitfire

Solidu. Jau kelintą mėnesį iš eilės sulaukiame pribloškiančių leidinių. Šį mėnesį gal tik teutonų riteris kiek atsilieka nuo kitų, o visi likę - super. Net sunku kažką išskirti.
Edited magyar 2011-01-22 09:38

WhiteDragon
Hassassinai rocks
null
Man tas puodas, kuriame stovi sofotektė toks truputį ne į temą atrodo, bet visa kita - labai kūl.

Riteriui truputį dinamiškumo trūksta, Asasinai ir yaogatas geri, bet mano favoritas šį mėnesį - prowleris. Paprastas, bet labai elegantiškas ir įdomus modelis, nieko asmeniško
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
Necrontyr
Yep, Prowler'is tampa ir mano favoritas, po jo sektų Hassassin'ai ir Yaogat'as.
WhiteDragon
Jo prowleriui tikrai sunku prilygti
374
Jep, nomadams šį mėnesį pasisekė labiausiai. Nors nesu CA gerbėjas ir daugelis jų miniatiūrų manęs nežavi, tačiau snaiperis lenkia net trečioje vietoje pasilikusius assassinus. Alepei kažkiek trukdo neaiški kompozicija, kažkiek keistas ploščiaus sukirpimas, bet miniatiūra gera. o teutonas irgi geras, tiesiog nublanksta tarp dar geresnių šio mėnesio leidinių.
البوراك المجد
blackfishas
viskas osom. tačiau topo apačioje lieka Sophotec ir riteris. visi kiti megacool. na o bet tačiau kur siauraakiai?
Malifaux - The Guild