Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warhammer 40K
Megatrend Prime Conflict
Drakar
Megatrend saulės sistema Yra pasienyje tarp Imperijos ir Tau imperijos. Kažkada užimta ir vėl prarasta per Golfo Karą, dabar ji priklauso Tau Imperijai ir yra avanpostas, ribojantis abi imperijas. Planetos sistema pati nepasižymi ypatinga strategine nauda, todėl ilgą laiką nebuvo kreipiama didesnio dėmesio į ją nei abiejose imperijose. Megatrend Prime – vienintelė gyvenimui tinkama planeta dalinai kolonizuota Tau imperijos. Planetos sąlygos ganėtinai bjaurios ir ji sunkiai kolonizuojama, be viso kito joje buvo aptikta keistų artefaktų bet žmonių imperija neturėjo laiko jų išnagrinėti, o Tau imperija jais nesidomėjo nes kaip nepsioninė rasė nesugebėjo perprasti artefakų struktūros ir paskirties.
41252 m pagal žmonijos kalendorių du kosmoso desantininku ordinai nusitaikė į šitą sistemą: Black Templars kovine barza „Imperatoriaus Šviesa“ išėjo į planetos orbitą su nusiteikimu gražinti planeta i Imperijos šviesa.
Tuo tarpu asteroidų žiede slėpėsi kovinis laivas priklausantis Raven Guard ordinui. Šių karių tikslas – surasti senovini psioninį švyturį, kurio pagalba galima susisiekti su primarchu Corax. Nesenai ordino librarianai aptiko telepatini signala einanti iš šito sektoriaus kuris buvo panašus į naudota pačio Corax. Žinodami Black Templarų neapykantai viskam kas susiiję su psionika jie turi veikti greitai ir slapta, kad neprarastų vieninelės nuorodos kuri gali padėti ordinui atrasti dingusį primarchą, net jei tai reiškia konfrontaciją su Tamplieriais.
Tau planetos gynybiniu pajėgu vado Auvr'o tikslas – išlaikyti planetą kol ateis pastiprinimas is Tau imperijos, nes jei planeta kris – imperijos pajėgos gales sutelkti savo jėgas kosminiame mušyje ir atsiimti planetą bus daug sunkiau.
Visoms trims rasėm nežinant, konflikte dalyvauja ir ketvira rasė – Alaitoc eldarai, kurie nors ir tiesiogiai į konflikta nesivelia, bet bando pakreipti įvykius savo naudai. Kokiai – galima tik spėti.


kompanija prasidejo
gm'as prigalvojo daug spec taisykliu ir musiu scenariju. taigi laukia tikrai smagus laiko praleidimas.
veliau papostinsim musio raportu ir kitu smagiu smulkmenu.

o pradzai BT Marshalas Georg'as vedantis savo brolius i kova:

"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn
danis2005
Arba su eldarų istorija buvo patingėta tvarkytis, arba ji išsivystys į kažką didelio, o dabar galima tik laukti, kaip čia viskas susiklostys
Drago
eldaras game masterina, todel jie ten negali daug trigrasio kisti=)
Drakar
pirmas musis Juodieji Tamplieriai issilaipina:

1. Brėkštant aušrai taikiame miškelyje prie TAU pajėgų forto pasigirsta variklių riaumojimas bei vikšrų traiškomos augmenijos garsai. Atrodė kad juodi tankai su baltais kryžiais tuoj šturmuos forto siena bet Auvr‘o žaibiškai įvertina situacija ir perėmęs iniciatyva įsako šaudyti. Koncentruota ugnimi numušamas predator tankas. Iš dešimties infiltruojančių juodašarvių lieka tik trys po kitos sėkmingos salvės.
BT pajėgos juda į priekį darnia kolona. Land raiderio viduje girdisi xeno patranku šūviai transportas nuolat sudrebinamas pataikymų. Broliai sėdi su ryžtu veiduose ir ruošia savo kūną ir siela mūšiu. Vienas iš tankų užstringa į tankų spąstus kuriuos sunkiai bet pavyksta išvalyti.

2. Uraganinė ugnies siena nenutrūksta ir numušamas Rhino transportas bei viena iš Land rainedio lazerinių patrankų. Taip pat krinta apie 6 užpuolikus iš sunaikinto transporto ir likusios infiltracijos. Auvr‘o stebi mūšį su šaltakraujišku išskaičiavimu nukreipdamas Hammerhedų bei apsauginių bastionų šūvius pačiu efektyviausiu būdu. Bei pats puola į mūšio sūkurį
Nusileidžia vienas drop podas su 10 broliu bet jie nusiskaterina labai toli už įtvirtinimu linijos tiesiai prieš gynėjų pabūklus. Bet kolona juda į priekį

3. Ir toliau pilasi šūviai bei miršta užpuolikai kurie išdrįso įžengti į Megatrend Prime planeta. Nukaunamas dar būrys fanatikų bei numušamas land speederis bandęs nusileisti tiesiai į tvirtove. Land raireris nors ir purtomas rail patrankų bei minų prasiveržia pro tvirtoves vartus.
Iš šarvuoto transporto į puolimą veržėsi kastelionas Ramirezas su devyniais broliais ir pirmas susitepa mėlynu ateivių krauju išgalabydamas stelath siutu burį. Dar dešimt kariu atvyko su drop podu šį karta sėkmingai į forto vidurį

4. Auvr‘o iškarto įvertino pasikeitusią situaciją kai fanatikai juodais šarvais įsiveržė į fortifikacijos vidų. Koordinuodamas Hammerhedų bei broadsidų veiksmus Jis eliminavo du nusileidusius drop podus bei numušė besileidžiantį su drednautu viduje. Visi likę šūviai buvo nukreipti į būrį kuris atrodė kad vadovauja šiems grobikams. Broliai vos spėja išlipti iš drop podo iškarto užpuolami krootų bei jei jų pabaisiškų šunų.
Ramirezas su įniršiu akyse pademonstruoja nežmogiškus sugebėjimus ir pagauna TAU armijos vada Auvr‘o. Įvyko nuožmi dvikova ir jau atrodė kad Auvr‘o plasminis šautuvas išlydis kasteliona bet Ramirezas buvo greitesnis ir taikliu žaibo nagų kirčiu nukauna xenosų lyderį.

5. Nerimas apima TAU karius bet vadovavimą perima jaunas karininkas Sef‘o kuris nusprendžia susidoroti su jo mokytojo žudiku. Beveik viso TAU pajėgos nukreipia savo šūvius į fanatiką nukovusį jų lyderį. Bet kai dulkes ir dūmai prasisklaido ... Jis stovi.
Ramirezas dar karta įsitikinęs kad Imperatorius saugo savo išrinktuosius drasko į gabalus dar daugiau xeno karių. Kiti broliai numuša Hammerheda bei užpuola broadsaidus. Land raideris nukenksmina dar viena Hammerheda.

6. Sef‘o pradeda suprasti savo situacijos beviltiškumą bet nusprende išlaikyti pafrindinį pastata kol pavyks išsiusti informacija apie įvykius centrines TAU planetoms. Ugnies kastos kariai kaunasi išvisų jėgų bet juodašarviu skaičius aplink juos vis didėja.
Marshalas Georgas matydamas kad kritiniu momentu reikia jo pagalbos teleportuojasi į mūšio lauka ir įsako visoms pajegoms pulti įtvirtinta komunikacijos pastata.

7. Kai viskas jau atrodo prarata lyg iš niekur atsiranda paslaptingos figuros žaliais šarvais. Jos pradeda žudyti juodašarvius su neįtiketinu vikrumu. Naujasis planetos pajėgų vadas iškarto įžvelge nauda sau ir įsako visuotinį TAU pajėgų atsitraukimą bei sekmingai issigabena komunikatorių.
Georgas niūriu žvilgsniu nužvelgia kautynių lauka prie komunikacijos pastato guli daug kritusiu broliu kurie nukauti kitokiais ginklais nei naudoja TAU. Panašu kad šei planetai reikia Imperatoriaus šviesos labiau nei buvo manyta.

veliau dadesiu nuotrauku
"To the darkness I bring fire. To the ignorant I bring faith. Those who welcome these gifts may live, but I will visit naught but death and eternal damnation on those who refuse them."
[center]http://i25.photobucket.com/albums/c90/LoadBunn
null
Įspūdingas aprašymas. Drakarai, gal dirbai karo korespondentu?
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/