Thread view
FUROR žaidimų klubas - naujas sezonas, naujas startas
magyar
Sveiki,
Pagaliau atėjo laikas atidaryti naująjį stalo žaidimų sezoną. Maloniai kviečiame į FUROR GAMES įkurtuves šį sekmadienį. Pradeda veikti sekmadieninis FUROR žaidimų klubas. Jame Jūsų laukia stalo ir miniatiūrų žaidimai (gaming'as iki vakaro), šiek tiek vaišių ir puodelis punšo ar arbatos (pirmieji apsilankę turi daugiau šansų nutverti kasnį bei dar kelios neskelbtos FUROR GAMES naujienos.
Pradžioje klubas veiks sekmadieniais, taip pat pagal poreikį, iš anksto suderinus su FUROR kolektyvu. Vėliau planuojame veiklos laiką kiek praplėsti.
Dar kartą maloniai kviečiame apsilankyti mūsų kuklioje šventėje. Iki susitikimo!

Vieta: Žalgirio 108, 4 aukštas, 412 kambarys, Vilnius
Pradžia: sekmadienis, rugsėjo 27 d. 13 val.

Įkurtuvių metu taip pat bus apdovanoti ir "Furor Brush 2009" prizininkai.


Su geriausiais linkėjimais,
FUROR kolektyvas


P.S. Informacija, kaip mus rasti ar patogiau pasiekti, netrukus pasirodys Furor.lt portale. Kai tik tai įvyks, čia atsiras ir nuoroda.
Edited magyar 2009-09-21 12:03


magyar
Ką gi, dėkui visiems kas mus aplankė per įkurtuves, buvo labai smagu :). Nuo šiol lauksime Jūsų kiekvieną sekmadienį. Artimiausiu metu norime organizuoti kolektyvinio painting'o "plenerą". Per porą dienų pranešime, ar pavyks šią savaitę ar reikės laukti kitos.

Bet kuriuo atveju lauksime. Jei "pleneras" nesudomins, tuomet visada galima rinktis boardą arba pažaisti miniatiūrų žaidimą.


Batma
O kas tas "pleneras"? :o
magyar
Na, rasiau su kabutemis, nes iš tikrųjų tai pleneras dažniausiai yra tapymas gamtoje, savotiška rekreacinę dailės stovykla į kurią susirinkę dailininkai dirba, kuria darbus ta pacia tema ar koncepcija ir dalinasi patirtimi. Pavadinkime tai kūrybinėmis dirbtuvėmis.


374
Jo, plenerui jau šaltoka :). mano dalyvavimas priklausys nuo meteorologinių sąlygų. Kuo daugiau vėjo tuo mažesnė tikimybė, kad dalyvausiu
البوراك المجد
magyar
Taigi, kadangi centrinė kūrybinių dirbtuvių asmenybė - starfishas - serga ir greičiausiai šią savaitę iki galo nepasveiks, renginukas nukeliamas kitam sekmadieniui, spalio 11 dienai.

Bet kuriuo atveju, kviečiame apsilankyti ir šį sekmadienį. Įsigijome "Blood Bowl" kopiją, taigi norintieji, kam dar neteko ragauti šio žaidimo, galės susipažinti ir išbandyti. Taip pat, bus nemazai INFINITY ir AT-43 veiksmo. Ir zinoma, boardai.
Edited magyar 2009-10-05 07:10


null
Nekantrauju apsilankyti

Ar gerai suprantu, kad bus ir toliau renkamasi sekmadieniais, nuo 13 val.?

Kaip su Infinity "veiksmu"? Turėti savo kariuomenę? Būti iš anksto susitarus dėl mūšio ar galima tikėtis vietoje rasti oponentų?
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Taip, armija reikėtų turėti savo, nors prireikus bus galima pasiskolinti PanO ir Nomadu figūrėlių. Žinoma, susitarimas su oponentu padidina šansus sužaisti.
Atėję nuo 13 val. tikrai neprašaus, aš ten pasistengsiu būti jau nuo 12 val.


blackfishas
mhm, su naujom jegom ir sveikata pradedu eiline darbo savaite jei per ja ir per ilgai laukta Creeper Fest'a nieko blogo neatsitiks, tai galima sekmadieni ir planuoti bet jis bus ne 13 diena, o 11
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
11 indeed. Dekui, starfishas :D. Jau sutvarkyta. Taigi, kol kas laikomes plano siam sekmadieniui.


374
Taigi kaip visuomet, nuo šiol. Rytoj, spalio 18 d. 13 val laukiame Jūsų Furor klube.
البوراك المجد
exonn
Smagu buvo, ačiū 374 už kantrybę aiškinant taisykles.
Tikiuosi sekantį kartą sutikti ir magyar, nes vis dar niešti rankos parodyt beždžionėms jų vietą
Taip pat dar yra keli geimai kuriuos norėčiau išbandyt.

Gaila kad negalėjau sudalyvauti "plenere", tikiuosi tai ne paskutinis kartas buvo, nes tikrai norėčiau.

P.S. tik žiauriai šalta buvo, reik imtis priemonių...

Saulius.
Edited exonn 2009-10-19 11:09
magyar
Heh, malonu, kad apsilankei. Gaila kad nesusitikome. Jo, priemoniu pries salti reikia imtis kaip galima skubiau. O kas del bezdzionu, tai tikrai noreciau jau noreciau isbandyti keleta nebandytu unit'u, kad ir si sekmadieni. Be to, mus pasieke Rush'n Crush :).


exonn
Na taip greitai Vilniuje vėl neapsilankysiu... Bet sekančiam kartui bandysiu derint iš anksto kat mūšis įvyktų. O Rush'nCrush labai norėčiau išbandyt.