Warmachine MKII taisykliu knyga ir kitos geros naujienos
|
magyar |
posted 2010-04-28 09:09
|

|
Na, aš manau kad Karchevas gavo tai ko nusipelnė :D.
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-28 10:22
|

|
magyar parašė: Na, aš manau kad Karchevas gavo tai ko nusipelnė :D.
100% pritariu karcevas ir taip zveris kad jam gerus tierus duoti
|
|
vytzka |
posted 2010-04-28 10:37
|

|
Karchevo tieris nera nei overpriced, nei useless. Taip, jis yra kiek kurybingesnis negu tier 1 2 warjacks tier 2 4 warjacks tier 3 6 warjacks tier 4 8 warjacks bet as nematau kuo ten skustis galima (jeigu neturi jokiu unitu tai cia tavo problemos ir Khadoro ne vieno tier listo nepasiimsi).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance Warmachine: Mercenaries Flames of War: USSR, 大日本帝国 Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-28 10:52
|

|
Yep nes by fluff kadoras mazai cortexu possesina tai jie ir negali all heavy eiti
|
|
Imperial |
posted 2010-04-28 15:43
|

|
Man Khador fluff gali neaishkint.
O Karchev tier kiek skaitinejaus ir mano pacio nuomoke yr useless, tikrai turejo but kazkas pan i Mortenebros.
Kuribingumo tiek ir tereik tier'em , reik reasonably sudeliot juos pagal fluff , o ne kisht visur kur tik galima ir bandyt prastumt MoW nes ju nieks nezaidzia.
Bet shiaip dziaugiuos kad bent musu liaudi pavyko itikint kad Karchev yr powerful caster (net neimant power list)
 [center] King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
|
|
vytzka |
posted 2010-04-28 15:52
|

|
Ne nu, tu pasneki. Warjackams po -1 pointa kuriu tu dx imsi yra useless? Ar koldun lordu daugiau negu vienas? Kiekvienas koldun lordas +1 fokuso.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance Warmachine: Mercenaries Flames of War: USSR, 大日本帝国 Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
|
|
Imperial |
posted 2010-04-28 17:20
|

|
Nu ok *takes book out of tashe* ziurim.
Taigi negaliu imt Beast 09 ,Bokur ,Dog ir Widowmakers . Tikrai didelis disadvantage.
Tarkim loshiam 35p
Tier 1 :
Aha ,tai uz kiekwiena paimta overpriced unita, Greylords ,gausiu +1 FA prie Koldun Lord. Koldun Lord tai good ,bet jei reik imt crappy Greylords ,no thnx.
Army List : Karchev -5 Greylords 4 Koldun Lord 2 Koldun Lord 2
Tier 2 :
Jei paimsiu overpriced MoW bent 2units jie gaus advanced move ,tai +4 colius...yay
Net su tais +4 coliais jie ir tai per leti kad galetu keep up with Karchev , ir Karchev turi 0 bonusu jiems.
Army List : Karchev -5 Greylords 4 Koldun Lord 2 Koldun Lord 2 MoW Bombardiers 7 MoW DC 6
Tier 3 :
Uz kiekviena anksciau paimtu overpriced neturinciu vaidment Karchev liste Graylordu galesiu padet 3" cloud per 20" nuo sawo krashto...yay?
Tier 4 :
FF ( Fu*king Finaly ) Jei turiu 3+ Jacku jie patampa 1pointu pigiau.
Tai ziurim kiek cia pointu liko ant tu Jack'u
Army List : Karchev -5 Greylords 4 Koldun Lord 2 Koldun Lord 2 MoW Bombardiers 7 MoW DC 6 =26(21)
Tai tipo man liko 19p ? net neisheina tie 3 Jack'ai ,nice..
O jeigu 50p tai tuomet lieka 34p
Behemoth 13 (-1) Beast 11 (-1) oh wait no Beast nu tai tarkim Sprigan 10 (-1) Kodiak 8 (-1) 31(-3)
Na lieka 6pointai Mechanikam ,bent tokia paguoda.
Cia ant 50p kai emiau minimum required crap. Nice?
Ishwados:
Sutaupiau 3p Turiu 2 Koldun Lordus liste kurie gales nuimt disruption? Turiu Greylords kurie padarys def 10 i def 12 vs shooting ,hell yeah? Turiu MoW kurie daeis stalo vidury kai baigsis game?
Ir i visa shita "geri" tereikejo ishkeist i jau minetus : Beast 09 ,Bokur ,Dog ir Widowmakers .
Gal ir Karchev priesh 150metu ar whatever buwo Greylord .Niekam nerupi blem! Dabar jis Jack' Lord ,Man in the Machine smth w/e . Kad i lista butu galima imt Greylords ir Koldun tai wiskas butu cool ir pagal fluff,bet ne kad PRIVALOMA.
 [center] King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
|
|
vytzka |
posted 2010-04-28 17:34
|

|
Ar tu bandei bent karta gyvenime greylordus arba stormtrooperius? Ar tik forume paskaitei kad levi ir kartoji kaip papuga? Taip, ManOWar nera labai greiti, duh. Jie ir neturi buti. Ir taip Karchevas jiems supporto neduoda bet tiek jiems jo ir reikia, o pagaliau turi greylordus kurie gali jiems duot def buffus.
Be to lyg ir sakei kad kad tau tematika rupi, o dabar bitchini kad Beast 09 negalima imt kas yra Sorschos asmeninis jackas beigi suns kuris, atleiskite, gana idiotiskai atrodytu salia Karchevo.
Ir is viso, kuris tau Khadoro tier listas patinka man idomu? Visur reikia infantry. Ir niekur nera mercenaries. Ir tier listai apskritai neprivalo tilpt i 35 taskus, man atrodo yra kur ir netelpa (bent jau pas elfus tai tikrai).
|
|
Imperial |
posted 2010-04-28 18:14
|

|
Taip tematika man rupi,todel butent ir noriu matyt Karchev Jack'u ir Mechaniku apsupty .
MoW jei isheis plastic kit ,tada ir ishbandysiu,kolkas susidariau nuomone ish popieriaus ir kitu zaideju exp. (beja Shocktroopers kieciausiai atdodo bet yr prasciausi)
Kurie patinka Tiers? *Wel traukia book*
Sorscha(both),Butcher(both),pVlad,pIrusk,Witch,Straskov. Taigi ish 13 , 9 patinka.
Ir prashau baik stumt su tuo "infantry" ,kazkaip random..
|
|
vytzka |
posted 2010-04-28 19:24
|

|
Visiskai nesutinku kad shocktrooperiai yra prasciausi, jie turi Khadoro armijoj unikalia role del kurios su jais niekas nekonkuruoja (kai tuo metu demo corps darba geriau atlieka IFP ir obviously great bears). Ir pas Karcheva jie overpriced o pas Iruska kazkodel ne, kaip cia taip.
Del tematikos va ir lieka neaisku man ko tu is tikruju nori. Jeigu manai kad prie jo greylordai nesiderina...
O del unitu sorry jei ne taip supratau tiesiog toks vaizdas susidare kad viskas kas tau nepatinka pas Karcheva yra unitai. Atsimink kad jis yra Kommanderis, ne siaip psichas su jackais, o is tradiciniu Khadoro battle unitu pasirinkimo ne tiek ir daug, ManOWar arba IFP, ar IFP du unitai tau geriau patiktu?
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-28 20:05
|

|
Niekur nemaciau kad butu parasyta kad karchevas varo i mushius exeptionaly vien su jackais 
Nepatinka man kai zmones mano kad geriau ismano apie geimo pasauli ir jo logika geriau nei kurejai, bet tokia jau powergeimeriu dalia, imti lengviausia lista kuris butu butent pagal ju norus super duper and shit, eiti ir visus triuskinti as asmeniskai jamu ir prisitaikau su fluffu ir rulsais thats why my trolls are shooty
|
|
Imperial |
posted 2010-04-28 20:12
|

|
Wisgi booke yr dabartinis Karchev ,ne priesh 150metu . Tai wat jei butu 1 ir 3 tier kazkas su MoW o ne diedukais butu cool. Dar geriau butu jei kazkas su Jack's kaip ir mano manymu turetu but.
MoW overpriced ne tik pas Karchev ar Irusk ,bet visiem xD . MoW usefulness pas Karchev ar pas Irusk tai tikrai skirias .
I think we are making progress 
Ooo Trolis F U ! powergamer! Ash powergame'inu tik priesh tam tikrus playerius
Edited Imperial 2010-04-28 20:14
|
|
magyar |
posted 2010-04-28 23:07
|

|
Kad apraminti Imperial'ą, tai galiu pasakyti, kad tik du iš penkių egzistuojančių elfų warcasterių įsipaišo į 35 pt. Garrythas, kuris deja 4-ame tier'e gali imti tik light myrmidonus, ir Kaelyssa, kuri 4-ame tier'e privalo paimti bent tris myrmidonus ir vienintelis variantas leidžiantis sutilpti į 35 pt yra Manticore + Griffon + Griffon.
Ir deja deja, nei vienas tier'as neduoda -1 pt myrmidonams, maksimaliai ką gali gauti tai visokius FA U kai kuriems unitams arba solo, kokį free solo ar UA. Ir tai tikrai yra neblogai, mano nuomone.
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-29 04:30
|

|
Imperial parašė:Ooo Trolis F U ! powergamer! Ash powergame'inu tik priesh tam tikrus playerius
matosi
Vis dar nematau argumentu kodel karchevas turetu lakstyti su Jack only army, tipo vien del to kad jis pats jackas? ar fluffe yra parasyta kad jis laksto vien su jackais? ar cia tik tau taip norisi kad jo tieras butu kaip montenebros kuri ir by fluff laksto su jackais juos surinkineja and stuff?
BTW nereikia cia varyt ir daryt tiesioginiu najezdu, as nesakau kad mano nuomone yra 100% teisinga bet as vistiek turiu galimybe ir isreiskiu savo asmenine nuomone, ir jei tavo tos dvi eilutes norejo mane izeisti tai tau nepasiseke. Paprasysiu kad daugiau nedarytum tiesioginiu izeidimu ir viskas bus gerai. No offence.
PS ziuriu tave tikrai subiesino montenebros tieras, truputi chilloutink
Edited WhiteDragon 2010-04-29 05:44
|
|
Imperial |
posted 2010-04-29 05:41
|

|
Su kuo reikejo jau ishsiaishkinom kas blogai ,kas gerai , ko noris ir t.t. Jei nepagawai try again 
Reik lekt to college ,parashysiu ish ten dar.
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-29 05:45
|

|
edited post too late
|
|
vytzka |
posted 2010-04-29 07:53
|

|
Ale radot del ko fleimintis, zmones.
|
|
Imperial |
posted 2010-04-29 09:00
|

|
Jo subiesino.
Taigi dar kart pasiskaiciau fluff .
Tai pas Mortenebra minima apie jos necrotechus ir ji juos gali imti jos tier'iuose jei nori, na wat jei butu juos privaloma imt tai irgi dar wisai paaishkinama.
Pas Karchev naujausiam fluff jis stormina fortress or smth su Jack'u kruva ir solid line of MoW ,no f*cking pensininku ner pamineta , kuriuos kazkodel yr privaloma imt pas ji Tier'iuos... Dar minima kad Karchev turi affinity su Jacks ir jie jam yr kaip pack of wolves nei mindless machines. Ir visi Karchevo naudojami spellai ir feat ,wiskas yr su butent Jacks.
So ka gaunam viena Tier su MoW (jei butu privaloma imt tik 1 unit,tuomet wiskas butu kaip ir turetu ) Du Tiers su pensininkais kuriu wienintelis pateisinimas kad privalai juos imt yr "nus um Karchev was a greylord about 150 years ago.." Ir viena Tier su Jacks.
Mano manimu turetu but trys tiers su Jacks ir wienas Tier su MoW.
Does any-one get my point?
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-04-29 09:45
|

|
Nu as truputi pagavau Mow aprovinciau 2 unitus emimo ir visa kita jackai tada gerai butu ir optional greilorday arba privalomi keli solo greilordu.
Got the point.
|
|
WhiteDragon |
posted 2010-05-01 06:18
|

|
Shlikstukas
|
|