Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
Warmachine/Hordes geros naujienos ir preview
danis2005
Va naujas Reeves UA

The Reeves of Orboros are capable hunters in their own right, but a reeve chieftain brings deadly coordination to a hunting pack. Under the totem of the unit’s battle standard, a chieftain orchestrates destruction of foes as well as clever feints to keep danger at bay. Enemies of the Circle know well to beware the woods, for there is no telling when a pack of hidden crossbowmen lie in wait.

http://privateerpress.com/hordes/gallery/circle-orboros/units/reeves-of-orboros-chieftain-standard

Manau duos Prowl ir Ranked attacks, butu cool visai.
vytzka
Gali but, is aprasymo sprendziant. Grazus, ypac tas chieftainas su kailiais.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
blackfishas
nu lyg ir nieko jau būtų, bet kažko trūksta... kažkokio grakštumo ar detalių smulkesnių... nžn, bet kažkas ryškiai netaip. kažkokie jie plastikiniai atrodo (t.y. labiau kaip žaislai iš rinkinių maximoje po 2 litus) ir visiškai nesuprantu tų rąstinių arbaletų ir netik šitoj armijoj.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Jie paprasčiausiai nuobodūs
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
WhiteDragon
Ir kas su PP atsitiko kad visi vis rodo pirstais i kazka, tipo paziurek ten. Pointing fest sux.
Somefriik
Those Reeves look fine to me
magyar
Beje, kai chebra TGNe pamate Barnaba, visi pradejo bambeti kad jo poza pernelyg kovine. Tipo warlock'as geriau atrodo su pointing gestu :D. Vat Jums ir pointing fest'as :).

WhiteDragon
Cmon mushio lauke geriau buti kovynej pozoi nei pointinti i mock'a kai uz nugaros selina reali prieso armija
magyar
As tik kalbu apie stereotipus. Visiems iprasta, kad vadovaujantis karinis personalas vaizduojamas su pointig gestais.

vytzka

Bloody Barnabas. Ir varykit jus ka norit ant jo neva tai jis nuobodus ar whatever bet man tai jis kietas, ir bus jis mano armijos warlockas
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
magyar
Eina sau koks fainulis. Tikrai geruliukas ir dar superiskai padazytas.

WhiteDragon
Vat cia tai Lockas
null
Šitas jo. Atrodo groznai ir gana įdomiai.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
crock's'as užskaitytinas B)
Malifaux - The Guild
danis2005
Padažymas ji pataisė, SUPER
magyar
Jooo, nosis tokia gerai parūgusi atrodo :D.

uruk-hai
Del kai kuriu modeliu galima gincytis del skonio, bet aplamai PP su savo HORDES teisingai kelia. Reikia kada nors viena "isbandyti" ir nudazyti. Ziuresime ar ta "Confrontation" jausmas sugris.
(Confrontation jausmas man reiskia kad figureles tokios kad automatiskai nori pasistengti kiek imanoma graziau nudazyti ir kiekviena karta daug daugiau laiko skyrei negu planuojei :D)
blackfishas
patinka Rudolfo komentas apie "Confrontation" jausmą. kaip pirštu į akį B)
Malifaux - The Guild
danis2005
Croak HUNATH.Įdomus toks, patinka man vėžlių kiautai ant nugaros

Some few anuras, a frog-like race commonly called “croaks” for their distinctive throaty calls, have made their way from the Shattered Spine Islands to chase both prey and adventure. The scouts and explorers known as hunters have developed a strong relationship with the gatormen of the Blindwater Congregation and will not hesitate to take up arms alongside these newfound allies. Croak hunters stalk their enemies from hidden positions before attacking them with spears dipped in deadly mixtures of natural poisons, including the toxins secreted by their own skin.

http://privateerpress.com/hordes/gallery/minions/solos/croak-hunter

magyar
Nu sitas tai is viso jegele. Gal tik medvarlishka padazymo schema man nelabai. Noretusi kazko labiau prislopinto, tokios lietuviskos varles.