Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Infinity Campaign: Paradiso
null
Sužaidėme su Drago_13
Rezultatas: null - 3 XP, 53 išgyveno.
Drago: 8 XP, 31 išgyveno.

Aš tobulinausi logistiką. 1 lygis: + 3 prie promotion roll (2 XP), 2 lygis: +3 prie promotion roll, +1 SWC (5 XP).

Mūšis vyko įtemptai ir permainingai, iki pat galo nebuvo aišku, kas laimės. Nors, sakyčiau, iniciatyvą viso mūšio metu man pavyko išlaikyti, pergalės nepasiekiau - žaidimas dar kartą parodė, kad kampanijoj svarbu daryti tai, ko reikalauja misija, o ne naikinti priešą. Drago net ir retreate sugebėjo viską nuhakinti Tiesa, tai, ką vienintelis likęs gyvas jo kamau hakeris žaidimo gale ten išdarinėjo, galima pavadinti "nepaprasta sėkme"
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
AKu
Pavadavau boni 201 misijoje.
Bonis/walgis 4exp (222gyvu)
double_trouble 0exp (?gyvu)
Visas zaidimas apsiverte tada kada hactoa buvo nusepsitorintas kitaip sakant prisijunge prie ko dali pasones realiai to uzteko sucriplint priesininka smarkiai (never rambo ), o paskui suzibejo mano smoke granedes + MS lvl3 Rasyat kai visad sumase totalu suda... prapiso cc kova pries remote... o daugiau kaip ir nieko ispudingo nenutiko
Tai as gaunu 2exp bonis 1exp pagal jusu rulsus. as turejau 4exp pries tai tai nusiperku antra lvl kur duoda extra point armijai.
Oh ir Double_trouble ismeete promotion vel
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
blackfishas
ekhem. aš maniau pavaduojantis lošia už pavaduojamojo arniją. tad manau buvo nesąžininga kitaicams lošti prieš CA kai turėjo susiremti su Ariana. aš atsisakyčiau tokios pamainos ir,manau, likčiau teisus. o iš aprašymo sprendžiant - pasismagino CA
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
AKu
nieks niekopanasaus nesake:) zinoma visiskai kitaip butu buve, bet tada manaugaunas smarkus boost priesininkuines tas kuris pavaduoja dazniausiaine apie savo armija mazai zino o ir bet taciau modeliu tikrai neturi taigautusi toks fuckt up game.
Na bet cia kaip nuspresit galima ir perzaist jei labaireiks.
Kitas klausimas dabar Double trouble reiks zaist 203 misija tai gal imanoma kaip nors suzinot jam priesininka is anksto ir tada mes dviese i Vilno atvaziuotumem man sia savaite niekaip nepavyko kita galpasiderinsiu
Kreipkitės, padėsiu

null
Nekomplikuokim dalykų: pavaduojantis gali žaisti su savo armija.

Double_Trouble priešininkas paaiškės, kai kiti (ar bent jau daugiau žmonių nei šiuo metu) sužais 202 misiją.
blackfishas
ryt su Egiu preliminariai planuojam sulošti.
Malifaux - The Guild
AKu
oh beje jei letenantas pabego nuo stalo tai nesiskaito kad ji uzmusiau? nes iki jo dasigaut niekaip nejo tai rupuze retreatino :/
Kreipkitės, padėsiu

blackfishas
na taškų už jį kogero negauni.
Malifaux - The Guild
null
Scenarijaus aprašyme labai aiškiai nurodyta: To eliminate defender's lieutenant, leaving it in an Unconscious or Dead state.
AKu
Tada klausimas ar man sia savaite butinai atvykt ar galiu siektiek po deadline suzaist nes noretusi kartu su Double_trouble atvaziuot
Jei ne tada planuoju koki penktadieni atlekt
Kreipkitės, padėsiu

null
Manau, šiuo atveju deadline galėsim truputį pastumti.

Mindaugai, Necrontyr - kada planuojate kariauti?
Necrontyr
null parašė:

Manau, šiuo atveju deadline galėsim truputį pastumti.

Mindaugai, Necrontyr - kada planuojate kariauti?

Bandžiau su Mindaugu susisiekti, bet nesėkmingai. Gal kas jo mob.nr. turi?
Jei pavyks su juo susisiekti, tada bandysim sekmadienį sužaist.
blackfishas
taigi. sužaidėm su Egiu. promotion rolą po praeito battlo feilinau. Viskas išsisprendė per 2 turnus. pirmu turnu apsivaliau kelią ir nuvažiavau su motocikliniu hakeriu. nuhackinau konsolę (4 suknisti orderiai) ir duris. Egis savo turnu pajudėjo link centro. Abiem turnais pasismagino apsauginiai dronai surijo nemenkai orderiu. tiesa visi buvo impetuous (mano kuang shi ir aragoto, Egio pretos),bet still. Antru turnu išleidęs visus orderius nuhackinau viską bunkerio viduje. paskutiniu orderiu su kritiniu nuhackinau centrinį aparatą. Celestial Empire is victoriuos!

Blackifishas - 5pt (win)
Magyar - 2pt

pas mane liko 221

pas Egį 235
Malifaux - The Guild
null
Super. Aragoto hakeris - tai, ko reikia tokioms misijoms
magyar
Beje, aš panaudojau promotion roll'ą prieš šį mūšį. +5 army listui.

O šiaip žiaurus buvo ledi Fortūnos nusisukimas. 5 hack metimai iki 8 ir trys iš jų sėkmingi? Jeigu Jums atrodo kad to dar negana, tai prašom paskutinis akordas - critical. Nu bet kaltinti galima tik save, nes aragoto hakeris buvo tenais ir hack'ino, o preta sustojo netoliese ir laukė, vietoj to kad leistų orderius iš bendro pool'o bei keptų hakerį. Oh well...

blackfishas
null parašė:

Super. Aragoto hakeris - tai, ko reikia tokioms misijoms

Actualy 2 of them

nu ir dar rankovėje turėjau HacTao hackerio korta, bet jis taip ir neišlindo iš hiden. Ir dar. Aš išmečiau promotion rolą po mūšio. dar nesugalvojau ką imu.
Redagavo blackfishas 2013-04-10 09:35
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Kadangi Mindaugas serga, tai mes prašome leisti mūšį nukelt ketvirtadieniui.
null
Suprantama.
Necrontyr
Blemba, dabar apsižiūrėjau, kad ketvirtadienio vakaras pas mane jau užimtas, tai belieka penktadienis. Na nebent pavyks trečiadienio vakarą atsilaisvinti.
Drago13
Tai kaip del special characteriu ir ju mirties?

Siaip yra taisykle rulbooke kad jeigu characteris be kubo mirsta, tai kampanijoje jis jau nepasirodys.

No Cube: The miniature does not have a Cube, so he will be immune to Sepsitor attacks. In return, his death will be definitive and he will not be able to be recovered during a campaign.

O del characteriu su kubu manau reikia jiems taikyti tokias pat taisykles kaip ir spec-opsam (Rollint CUBEVAC)