Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Infinity Campaign: Paradiso
AKu
Naplanuojam kita savate ketvirtadieni (25d) su Double trouble atlekt pasizaist ar butu galimybe? ar geriau si savaitgali?
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
blackfishas
Pritarčiau Drago. Bus įdomiau ir hebra daugiau naudos unitus iš savo armijų
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
null
Dėl charų - laikomės Paradiso taisyklių knygos. Ten gana išsamiai rašoma apie tai, kai būsiu klube, pasitikslinsiu.

Dėl žaidimo - Walgi, tau reikia žaisti su Niblit, jei jis ketvirtadienį gali, važiuokit. Aš pasistengsiu būt irgi. Double_Trouble turi žaisti su vienu iš 202 pralaimėtoju - tai galiu būti aš, Magyar, taip pat Necrontyr arba Mindaugas arba netgi Walgis Kol kas dar anksti spėti.
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
AKu
Na mano idealistiniu poziuriu turetu but taip
Double trouble jau turi partneri kovai kaiatvaziuojam. as suzaidziu 202 ir turiu partneri ar 203 ar 204, man gautusi 2 musiai DT gautusi 1 + for fun koki o kas i finila keliaus paskui jauziuresim
Cia kaipsakau mano idealistinis poziuris :D:D
Kreipkitės, padėsiu

blackfishas
perspėju. jei netyčia randomas išridentų mane - tai aš negaliu. namie gripas. out of order iki kitos savaitės.
Malifaux - The Guild
null
Tada klausimas, ar ne geriau bandyti planuoti savaitgaliui? Po du mūšius ketvirtadienio vakarui gali būti daugoka.
AKu
oh nelabai nes i lenkija sausim
na gal pasitenkinsim vienu musiu tada
Kreipkitės, padėsiu

Mindaugas
viskas ivyko:
Necrontyr 3VP, 31pts
Mindaugas 8VP, 272pts

pasirodo nemokam skaityt.. ta proga (arba ta proga, kad vis dar sirguliuoju), musu visas musio laukas buvo apkrestas. Po issideliojimo, nemaza dalis ateiviu apsirgo, is mano puses apsisnargliavo kviestinis zurnaliuga ir hexa hackeris. Uztrumpino savo TO sarvuote ir sake, kad nixuja sian nieko nebedarys.
Kadangi charontidu ligos neima, pradejo pabaisos valyt musio lauka nuo boksteliu ir pirmu savo turnu sekmingai sunaikino 3 bokstelius. Berots dar TR botas bande prisidet prie valymo bet gavo kritini nuo bokstelio.
Mano turnu, liftu nusileido Akalis ir pradejo naikinti apsirgusius ufonautus. Taip pat buvo isvalytas kazkoks visdar veiksnus botas su dviem fleimeriais ir HMG charontidas.

Sergam toliau.. Fuslierius ir vienas Kamau hakeris paseke Hexos pavyzdziu..
Charontidas hackeris po truputi judejo link kambariuko su daug knopkiu, pakeliui dar i Aquila plazmos pliupsni paleido. Bet Aquila - rimts reikals, tai stovim toliau..

Pamates kaip vienas po kito krenta mano hakeriai, pasiunciau paskutini sveika Kamau daryt savo darbo. Siaip ne taip prispaude jis ten truputi knopkiu. Dar Akalis, pravale kelis apsirgusius ufonautus, tame tarpe ir LT. + charontidui sekmingai i nugara suvare bursta is combiraiflo.

Susirgo Garda de assalto:/ Charontidas nukale mano TR bota ir pajudejo link kambariuko..
Aquila nusove charontida, o Kamau toliau smaginos prie kompu.

Ateiviai nusprende, kad dabar tai tikrai reikia begt, o Kamau su Akaliu sumaste, kad sirgs ir nieko nebedarys...

nzn ka ten zurnaliuga prirase, bet pavyko issimest Promotion rolla. Dabar turiu 3lvl Logistics ir nzn dar ka, kai turesiu bent 2xp suzinosiu..:)
Be aware of all seeing eyezzz...
AKu
ten wordingas kvailas as kaip suprantu tai tuos rolus turi metyt tik tie kurie turi inpersonator ar infiltration skill ir buvo padeployinti ne savo deploymente ir tik jie tai turi metyt, jei buvo norm padeployintas tai normaliai ir vaiksto vis a zaidima.
Ar ne?
Kreipkitės, padėsiu

Necrontyr
Gerai įsiskaičius, viskas ten gan aiškiai parašyta. Aš išversčiau taip:
"Kiekvieno ėjimo pradžioj, visi abiejų žaidėjų kariai, figūros ar markeriai, netgi ir tie kurie yra Hidden deployment, turi Infiltration ar Impersonation...". Kitaip tariant visi kas turi W ir yra stalo ribose, turi mesti šitą rollą.
Šiaip šis bajeris gana ženkliai keičia (ir itin brutaliai) visą žaidimą. Kas man beje ir sušiko visą žaidimą nuo pat pirmo ėjimo, kai susirgo Vectorius, Med-techas ir Aswuang Lt.
AKu
Nu jei taip tai reiks lists visiskai keist XD
Kreipkitės, padėsiu

Drago13
Necrontyr parašė:

"Kiekvieno ėjimo pradžioj, visi abiejų žaidėjų kariai, figūros ar markeriai, netgi ir tie kurie yra Hidden deployment, turi Infiltration ar Impersonation...". Kitaip tariant visi kas turi W ir yra stalo ribose, turi mesti šitą rollą.
Šiaip šis bajeris gana ženkliai keičia (ir itin brutaliai) visą žaidimą. Kas man beje ir sušiko visą žaidimą nuo pat pirmo ėjimo, kai susirgo Vectorius, Med-techas ir Aswuang Lt.

Ne, neteisingai, Walgis yra teisus. Sitas rulsas sako kad tik tie kurie buvo infiltraitinti meto rolla. Tipo sitas rulsas atspindi kad metyt turi tik tie kurie buvo ilgai "Exposed" poizonui (tipo tie kurie naudojo skila infiltraite ten is ankso jau sedi) ir ilgiau kvepavo poisonu.
blackfishas
yep. tik infiltratoriai ir impersonatoriai "outside" deployment zone.
Malifaux - The Guild
null
Bijau, kad Mindaugas ir Necrontyr žaidė ne "hard" o "insane" režimu

Kadangi abu sutarė dėl tokios taisyklės ir abu kentėjo nuo viruso, peržaisti misijos nesiūlau.

Pagal idėją, Double_Trouble oponentą 203 misijoje dar gali nulemti Walgio ir Niblit mūšio rezultatai. Bet praktiškai būtų paprasčiau, kad DT oponentas būtų žinomas iš anksto. Pagal dabartinius rezultatus, tai turėtų būti Magyar.
AKu
Nu aciu dievui kad ne insane modas bus XD o DT ne 204 zaist? Nes "bonis" pries ji laimejo 201 misijoj.
Kreipkitės, padėsiu

magyar
Deja, kol kas aš galiu žaisti tik antradieniais. Gal kas nori susikeisti ir užimti mano vietą?

AKu
Tai dar tegu paraso ar tikrsi su tavim zaist nes man atrodo jam 204 zaist. O jei ka atskirai turbut galesim atvaziuot nes as dar kitokiu planu turiu tai gal galetu id antradieni jis :-)
Kreipkitės, padėsiu

Necrontyr
Drago13 parašė:

Necrontyr parašė:

Ne, neteisingai, Walgis yra teisus. Sitas rulsas sako kad tik tie kurie buvo infiltraitinti meto rolla. Tipo sitas rulsas atspindi kad metyt turi tik tie kurie buvo ilgai "Exposed" poizonui (tipo tie kurie naudojo skila infiltraite ten is ankso jau sedi) ir ilgiau kvepavo poisonu.

Indeed. Dabar vėl persiskaičiau ir pasirodo mes ištikro sužaidėm insane mode :D. Išties wording'as kiek kreivas, jei išmest tarp kablelių esančius žodžius gautųsi taip: "...all of that both players' troops possesing infiltration or impersonation, deployed out of its deplyment zone...".
blackfishas
taip. wordingas ispaniškas + google translate. nesiseka jiems su knygom ir aprašais nors Paradiso knyga jau yra patogi +/-
Malifaux - The Guild
null
Jo, my bad, pralaimėtojams reikia žaisti 204 misiją. Jei visi galite susitarti ir sužaisti ryt - valio!