Temos peržiūra
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
INFINITY naujienos
Niblit Groinstabber
Chaos Beastmenu invazija i Infinity pasauli.
JuSTiN
Blemba kaip malonu laiks nuo laiko cia uzsukt ir pamatyti kokiu naujienu... O kai dar naujienos japoniskos... Tai isvis unreal Superiniai Haramakiai! Reikes ikirsti.. gaila kad apleidau truputi Infinity...
blackfishas
derp... kas tas ožys for fak sake? bet geras ožys. net labai geras. dinamika, atlikimas... super.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
Kronas
Tobula BB bestigoro povyza
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
danis2005
Blemba ožiukas tai kietas. Yra ko pavydėt
exonn
Pamačius ožiuką iškarto pirma mintis - "O!! Neužilgo sulauksim ir kosminių bezdžionių su armor siutais ir big ganais" O šeip tai poza superinė, figurkė atrodo tikrai gerai, bet jei kas kada būtų parodęs niekad nebūčiau pasakęs, kad čia infinity figurkė...
Imperial
Super ozys!

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
magyar
Bliamba! Man ką tik toptelėjo. CB chebra kalbėjo apie 4-ąją Nomadų sektoriaus armiją - secret and dark ones. Ir dabar kai pamačiau šitą ožį... Ar tik tai nebus kažkaip susiję su "Daktaro Moro sala"?

exonn parašė:
Pamačius ožiuką iškarto pirma mintis - "O!! Neužilgo sulauksim ir kosminių bezdžionių su armor siutais ir big ganais"

O šito tai neatsisakyčiau :D.
Redagavo magyar 2011-03-27 12:14

Niblit Groinstabber
Man atrodo renkami Nomadu Bremeno Muzikantai. Katė yra, ožys vietoj asilo, bezdžionžmogis kažkos (modernas). imi dogface vietoj šuns. Trūksta tik gaidžio.
Mindaugas
pasak forumo tai tas oželis - Pupnik'as
Be aware of all seeing eyezzz...
bonis
magyar parašė:
Truputėlį ne į temą, nes ne naujiena, tačiau... Trečiadienį kažkaip užėjo kalba ir paaiškėjo, kad kai kurie žmonės (o tikriausiai ir daugelis), katrie žaidžia INFINITY, nėra matę "Ghost in the Shell. Stand Alone Complex" anime. O tai yra MUST tikram INFINITY ir cyberpunk gerbėjui. Rekomenduoju nepagailėti išmesti maždaug parą laiko iš savo gyvenimo ir paveizėti šitą superinį dalykėlį. Beje, rekomenduoju būtent TV serija (2 sezonai), o ne pilnametražius filmus.

Čia visai neblogai sumontuotas mėgėjiškas AMV iš antrojo sezono:

http://www.youtube.com/watch?v=z1kD5sAolCo

pasikartojau abu filmus ir sedziu 8 serijoj pirmo sezono. Nerekomenduoju serialo be filmu ar bent pirmo filmo. filmai konteksta visa moraliniu dilemu/problemu duoda.
Siaip cyberpunkas nuostabus ten. aciu magyar uz priminima. ziurint dabar ir supratimas kitoks nei ankstesniuose metuose.
Mindaugas
va šitą video galima dėt kaip prezentacinį:
http://www.youtube.com/watch?v=Tq8-Z5kOpDc&feature=related

Kind of combat jumpas, TO troopsai, TO tagas, kyborgai, hackinimas n'stuff..:D
blackfishas
pupnikas... aš vis galvojau,kad tai bus nedidelis robotukas, o čia ožys su hyper dinamiksais ir double action ccw. i'm surprised! visiškai.
Redagavo blackfishas 2011-03-28 04:32
Malifaux - The Guild
Mindaugas
va ir piemenka atsirado

blackfishas
čia chimera? vadinas tas ožys tikrai pumpkinas. o šiaip zašebys. vien dėl šių miniatiūru būt galima Nomadus rinktis.

P.S. ėėėė, žiurkike, graži vodega
Redagavo blackfishas 2011-04-13 04:59
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Na ne, man tokios uodieguotos panos nepatinka.
Imperial
Wow..sweet

[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
Mindaugas
vo.. pilnas zoosodas (gražu..):

ufoliudikas:

skudurgalvių hackeris - al hawwa:

ir nieko Panoceanijai:/
blackfishas
Šis leidimas yra afigiennas! gal tik du likę pumpkinai kaip du girti draugeliai, hiena ir leopardas (?). Keistos ju pozos, ale ožys juos visus atperka. and where the fuck is snake woman?

Ufonautas labai labai, hakierius irgi super išraiškingas. Ar aš kažko nesuprantu ar dar nusikelia prancūzų starteris?
Malifaux - The Guild
WhiteDragon
Man nerodo img