Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Warmachine / Hordes
"Imperial Bond 2010" turnyras - REGISTRACIJA
dogma
gal ir nereikia reportu.. radau kitam forume.. lb aiskiai ir gerai.. saunuolis..
it's was fun
Imperial
vytzka parašė:
Saras pralaimejo Daniui


[ Narcissistic mode ON ]
Niope , pralaimejau to the combined power of daniui,wytzkai ir skywalkeriui , 1vs1 galiu laimet priesh bet ka



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
vytzka
Imperial parašė:
Ir I have nothing to get over .


Imperial parašė:
[ Narcissistic mode ON ]
Niope , pralaimejau to the combined power of daniui,wytzkai ir skywalkeriui , 1vs1 galiu laimet priesh bet ka


...
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
dogma
man atrodo ar kazkas nemoka pralaimeti?:D
man asmeniskai zaidymas turi buti malonus.. ir ne svarbu laimi ar pralaimi.. tiesiog turi buti idomu zaisti..
dogma
jauciu idomu buvo paziureti ta bendroji jega B)
vytzka
As nebesusilaikiau ir leptelejau viena pastaba po to kai Danis ismete vejais eAsphyxijaus feata ir galvojau kad tikrai nieko nebepadarys. Uz tai labai atsiprasau ir nors negirdejau ka Lukas sake bet itariu kad irgi buvo panasiai tiek pat.

Sarai, turint galvoje kad buvo situaciju su labai dideliais klaustukais kurios buvo issprestos tavo naudai (buvo ten puse colio? nebuvo?) galetum pabut suauges vyras ir pripazint kad buvai nugaletas o ne ieskot atmazkiu. Visiskai nebutina tau cia mustis i krutine ir mums priminti, mes ir patys visi puikiai zinome kad gali laimeti pries bet ka. Bet va garbingai pralaimeti tai visiskai nesugebi.

Peace.
Edited vytzka 2010-12-05 07:31
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
uruk-hai
Dogma parašė:
man atrodo ar kazkas nemoka pralaimeti?:D
man asmeniskai zaidymas turi buti malonus.. ir ne svarbu laimi ar pralaimi.. tiesiog turi buti idomu zaisti..


+1;)
dogma
o gal kas gales padryti reporta apie dani ir sharo musi?
danis2005
vytzka parašė:
negirdejau ka Lukas sake bet itariu kad irgi buvo panasiai tiek pat.

Peace.


Kai aš žvilgtelėjau į Death Jack'ą ir man pasirodė, kad visi C boxai buvo užbraukti, pasakiau koks DJ šitoj situacijoj useless, o Lukas pasakė, kad Cortexas jo sveikas.
vytzka
danis2005 parašė:Kai aš žvilgtelėjau į Death Jack'ą ir man pasirodė, kad visi C boxai buvo užbraukti, pasakiau koks DJ šitoj situacijoj useless, o Lukas pasakė, kad Cortexas jo sveikas.

OMG AS MANAU KAD IS TAVES REIKTU ATIMT ANTRA VIETA IR ATIDUOT LUKUI NES JIS UZ TAVE VISA ZAIDIMA LAIMEJO
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
dogma
kazkaip ziuriu kad 50 tasku turniras sukure ir daugiau aistros... B)
Imperial
The Imperial Truth (yes it's from 40k)
@ angry mob

From the top

Kaip danys jau minejo jis pamane kad Deathjack be cortex ,tada skywalkeris ishkart ji pataise ir to sekoja Vladas gawo 7dmg , jei nebutu shio isikishimo butu Deathjack wos ne out of the game.
Tuomet pasipiktines bet ramiai ,kadangi tas man dar nekainawo wiso game ,maniau kad dar ishsisuksiu ,paprashiau skywalker kad taip nebedarytu .

Buwo tik 1 situacija kuri buwo ishspresta mano naudai ,"puse colio"
Seka buwo tokia stovi Deathjack nuo wrecko per puse colio (nematawau, ish akies ziurejau. galit aishkint kad ash aklas ar pam ,bet po tiek mushiu wargame'i kur reik atstuma ish akies ishmatuot manau kad galiu atskyrt kur yr puse colio) sakau :
-puse colio iki wreck (jei butu shioja wietoja kokios pretenzijos ,butu ok)
danys moves
-Ieit i wreck bus 2x2 = 4coliai ir isheit dar tiek ,padek Deathjack base to base to wrecku
danys moves
danys pamatuoja kad likusio puse colio ish jo move +melee range neuztenka dasiekt Vlad.
Tuomet susirenka daugybe ziurowu ir danys sako kad pradzioi Deathjack move iki Wreck buwo maziau nei puse colio . Cia ash net neturiu ka bepridurt wiskas buwo ishrulinta kaip ir turejo but.

Tuomet ejo danio assassination run su daugybe ziurowu kuriu kiek prashiau kiek rekiau kad nepatarinetu (like Batma ,respect), stovi shalia wytzka uz galwos susiemes wos tramdosi ,vaikshtineja aplink sako kad danys failina kritiniais momentai ,dany atgal ant jo rekia kad ko tu nori ish manes 12+ to hit metau! (tuomet wel paprashiau kad nebutu patarinejima)
Assassination run failino ,danio turnas baiges ir tuomet wytzka mato situacija ant stalo kad ash tureciau laimet ,nebegali susilaikyt ir "leptelna" daniui kad reik uzmusht Vlado shuni ir tuomet jis neteks +2 Def ir kitu buffs ir bus daug lengwiau pataikyt, arba kazka slamint i Vlad.
Sawo turnu kai jau turejau laimet ,padariau wiena didele klaida del itampos , tam tikto asmens ankstesnio baubino ir laiko stygiaus (kazkur 2min buwo laiko like man) , failino ir mano assassination run.
Danio ejimas kurio neturejo but ,su gautais patarimais ish wytzkos jis uzmusha shuni Vlad Def lieka 18, danio caster Charge ir 2kart Hittina Vlad ,su sawo 6Mat abut kartus ishmete 12 (stabejau specialiai), lygiai lygiai kiek reikejo to hit ir uzmushe Vlad su pora Dmg daugiau nei pas mano casteri buwo like (atsiminkim kad butu pas Vlad 7life daugiau jei ne ankstesnis patarinejimas)


Taigi nereik man parint kad nemoku pralaimet, kai pralaimi partija del oponento skills wos ne malonu ,ishmoksti kazko naujo ir patampi better player,kaip pvz priesh wytzka ar tik ne ant steamroller del antros wietos , kai i Vlad su didziuliu Def jis nusslamino sawo modeli kad nuKnockdownintu Vlad ir bande ji sushaudyt ,tuo metu ash dar tokiu rules loop holes nepastebedawau ,poto mushio wis labiau tai pastebedawau. Arba priesh white dragon irgi lyg ant steamroller, supratau ant kiek yr swarbus scenarijai ,kai wisa mano armija ishstume su sawo feat kad necontroliuociau zonos .
Jei pralaimi del gaidishku dice rollu tai aishku nerwuoja bet reik susitaikyt ir bandyt dar kart ,nes buna kad ir pats laimiu del geru dice rollu.
O shis mushis tikrai nebuwo fair 3 galwos priesh 1 ir ash labai pasipiktines del to
Nei noriu ,nei rekalauju ar prashau kad perzaistume kova ar kad kasnors gautu ar ivestume baudas uz patarinejimus ar dar kokios nesamones , tik reik kad suprastumet kad danys(singlehandedly) nelaimejo ,that it ,tik tiek tereik.

Labai tikiuos kad po shio "skandalo" daugiau nebebus tokiu nesamoniu.

Beja jei kas mano kad turi geresnius WM skills nei ash ar shiaip wanna battle ,game on,lauksiu jusu challenge su malonumu.



[center]King Undisputed! Respected! Saluted! And seen for the wonder I am! Yes, my teeth and ambitions are bared! Be Prepared! [/center]
WhiteDragon
Nu as ikisiu savo nuomone ir pasakysiu tik tiek kad Luko pastebejima nesakyciau kad cia patarinėjimas jei jis pasako kad dude cortexas tikrai sveikas, vytzka deja tikrai patarinejo o tai nera labai gerai ypac jei dar yra prasoma isvis tyleti.... Ir as to nepavadinciau kaip 1 vs 3 cia labiau 1 vs 1+ kas nera taip dramatishka bet sharo atzvilgiu vistiek nesazininga. Taigi tikekimes veliau nekils jokiu panasiu nesusipratimu.
magyar
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Iš kart pasakysiu, kad gal ir gerai gavosi kad Imperial nelaimėjo šio turnyro, nes kaip ne kaip jis jo pagrindinis koordinatorius :D. Tačiau tenka pripažinti, kad situacija buvo dviprasmiška. Be abejo, juk negalima uždrausti duoti draugui patarimo, tačiau, manau, reikia suprasti ir Šarą, kuriam teko kovoti prieš visus :). Nei tai fair, nei unfair, tačiau paprasčiausiai - turbūt nelabai malonu. Be abejo, ir minėtas asmuo be reikalo pasikarščiavo, nelabai įsiklausęs į situaciją. Bet čia jau kita istorija.
Negaliu pasakyti kad Šaras yra 100% teisus ar neteisus. Tai nebuvo "juoda ir balta" situacija. Iš karto, abejonių sukelia ir šita pastaba "danys jau minejo jis pamane kad Deathjack be cortex ,tada skywalkeris ishkart ji pataise ir to sekoja Vladas gawo 7dmg". Pamanė, ta prasme, garsiai pamanė? Nes kitaip iš kur gi galima būtų žinoti. Tokiu atveju, ne tik Lukas, bet ir pats Danio oponentas turėjo jį pataisyti, ar aš ne taip suprantu fair play?
Nesinori moralizuoti, tai čia ir sustosiu, pasakęs kad kitą kartą paprasčiausiai prislopinkime emocijas (leisime joms su kaupu išsiveržti pewr IRON SANTA :D), o aš žinau, kad Šaras moka pralaimėti, esu tai matęs savo akimis per tą patį pavasarinį Steamroller 2010. Taigi, visiems linkiu iš žaidimo išgauti kaip galima daugiau gerų emocijų ir būti kaip galima palankesniems savo oponentui.
O Šarui dar kartą dėkoju už pagalbą "Imperial Bond'e 2010". Pirmas blynas visai pavyko ir, jei ne šis mažutis (daugiau moralinis incidentas), tai beveik neprisvilo ir tikiuosi, kad kitais metais mes jau pamatysime masyvų "Imperial Bond 2011", kuris po truputį taps vienu iš major WM/H turnyrų ant LT.

Thanks Imperial, well done visi.
Edited magyar 2010-12-06 10:05


Batma
O man nelabai patiko turnyro taisykles tbh, nes gaunasi taip kad laimetojams duodame dar daugiau irankiu laimeti, nes pralaimejes zmogus sansus bondinti jackus/beastus gauna tik tuo atveju jei sugeba isgyventi casteris ir pralaimi scenario/time atzvilgiu.

P.S. Del to death jack ejimo per wreck, 2"+2" gaunasi tik tuo atveju jei jackas eina tiesiai per markerio vidury. O ir siaip ten biski per daug keiksmazodziu buvo prie to stalo, o dar kai patalpoje yra mazameciu vaiku galetu dalyviai ir labiau err.. buti supratingi
magyar
Good point, Batma, reikia šitą priimti domėn ir sugalvoti kažkokią balansavimo sistemą.

Kas dėl keiksmažodžių... įsiklausykite :D.
Edited magyar 2010-12-06 10:21


Somefriik
@ Batma. mazhamechiu vaiku?lol,nu nebent tai atsitiktu jei dalyvautu Kaperiai daugiau tokiu nzn. then again del keiksmazhodzhiu-its still not called for xD
o del shito fierce gincho tai tiesiog wow.THIS REAAALYY WAS SOOOO IMPORTANT. tipo kazkoks che mega turnyras buwo or smtn. just let it go dude
Edited Somefriik 2010-12-06 16:00
dogma
o gal uzdarykite jau tema.
visi padare savo isvadu.. o kas nori aiskinti santykiu tai Sharas teisingai pasake tam skirtas stalas.
Batma
@ Somefriik: O tas didysis zaidejas, kuris is taves bande ruleri atimti nesiskaito?