Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Infinity Campaign: Paradiso
Necrontyr
Tai gerai. Renkuosi tada +1 AVA Charontidui, MUAHAHAHA.
Ir likusius 5XP išleidžiu dar vienam iniciatyvos leveliui (dar +3 prie initiative rollo).
Viskas turiu nulį XP.
blackfishas
monstor.
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
magyar
Jou, Necrontyr, jeigu tau reikia antro charontido, tai maniškis visada stovi RIKYJE už stiklo.

Necrontyr parašė:

Ir likusius 5XP išleidžiu dar vienam iniciatyvos leveliui (dar +3 prie initiative rollo).
Viskas turiu nulį XP.

Necrontyr
magyar parašė:

Jou, Necrontyr, jeigu tau reikia antro charontido, tai maniškis visada stovi RIKYJE už stiklo.

Necrontyr parašė:

Viskas turiu nulį XP.

Aš turiu du charontidus :).
magyar
OK, pasikroviau, bet buvo labai smagu, maloniai susižaidė.
Kaip visada susimoviau su Total Reaction. Q-drone nusprendė pasikontestinti su Ariadnos HMG (pirmas žaidimo ėjimas) ir visiškai bereikalingai užsilenkė. Paskui nusileido Durocas nukepė mano kurgat inžinierių ir moratą kažkokį, bet ir pats užsilenkė (Charontidų hackeris jį pašovė, likęs be woundų). Žodžiu, smagi skerdykla be įžangos. Mano pirmu ėjimu nusileidžia rasyatas ir nuima zuavą su HMG iš apžvalgininko posto, pretos pajuda iš vietos ir užima pozicijas. Kaip ir viskas. Tada iš Ariadnos pusės atliuoksi šuniukai, papjauna rasyatą, bet visi trys miršta nuo pretiško chainguno, paskutinis dar spėja grybštelti ir nudėti savo skriaudikę. Kitoj stalo pusėj paratrooperiui vis niekaip nesiseka užtaikyti traktor mulo raketų į dvi pretas, ten prasideda susišaudymas, ko pasėkoje viena preta miršta. Minuteman inžinierius pribėga prie divaiso, bet per kelis kartus nesugeba išsiaiškinti kas tai per daiktas, todėl atsigula paslikas ir tykiai laukia, kas bus toliau. Mano ėjimas, paskutinė likusi preta užlenkia Margo ir paratrooperį ir pati gauna galą. Tada iš vietos pajuda charontidas (su 0 woundų) ir traukia link minutemeno, o tas pasirodo turi chain rifle :). Charontidas išleidžia kvapą ir aš pasiduodu likęs be hakerio ir inžinieriaus, bei be orderiu. Liko 96 pts.
Edited magyar 2013-02-27 05:20

blackfishas
o kur moratiška "never surrender" dvasia? galėjai trukdyti pelnyti taškus "šuo ant šieno" style
Malifaux - The Guild
bonis
Pas mane liko 166 taškai. Neužpildėm,tiesa, mes jokių lapų.
magyar
blackfishas parašė:

o kur moratiška "never surrender" dvasia? galėjai trukdyti pelnyti taškus "šuo ant šieno" style

Vėlokai pradėjom (dėl mano kaltės) ir, šiaip, užtrukom. Taigi, plėšytis dėl menko šanso buvo nelogiška.

blackfishas
Aš buvau palikęs spausdintus spalvotus gražius lapus
Malifaux - The Guild
null
Kiekvienam žaidėjui reikia turėti tokius lapus:
http://www.infinitythegame.com/infinity/downloads/rules/[en]ControlScreens.pdf

Kostas klube yra palikęs kelias kopijas, o mėlynas segtuvas, į kurį reikia viską dėti, taip pat yra Rikyje, stalčiuke, klausti personalo.

Tai rezultatas, kaip suprantu, toks:
Bonis 7 xp / 166 vs Magyar 0 xp/ 96?
T.y. klausimas, ar Magyarui pasidavus, Bonis tebeturi inžinierių, su kuriuo gali viską atlikti ir susirinkti visus taškus?
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
magyar
Taip.

null
Tada rezultatai po pirmo rato:

Bonis 7 XP
Mindaugas 7
Niblit 6
Necrontyr 6
Starfishas 3
Null 3
Double_Trouble 2
Walgis 2
Drago13 0
Magyar 0

Antrą misiją žaidžia:

Bonis vs Mindaugas
Niblit vs Starfishas
Magyar vs Drago 13

Walgis, Necrontyr, Double Trouble ir Null 102 misiją jau sužaidė.
Laikas - 2,5 savaitės, iki kovo 18 d.

Sužaisite anksčiau - bus valio Nes du daugiausiai taškų surinkę žaidėjai dar turės 103 misiją žaisti.
Niblit Groinstabber
Klausimas iškilo, gal mes blogai perskaitėm taisykles, bet ar įmanoma surinkt 7pts? Nes pas mus buvo ta pati situacija kaip ir pas Bonį ir Magyar.
blackfishas
3x1 pt už "Analyze a Techno-Device" (3 vnt)

2pt už Recover the Alien Info from Techno-Device or enemy model

2pt už Transmit the Alien Info

tuomet manau tau irgi 7pt.
Malifaux - The Guild
null
Taska pridesiu. Poros nesikeicia zaidziam
blackfishas
bet tai blyn. juk nereikia visų trijų analizuoti. analizuoji maximum 2 (pajami pirmą ir būna jis arba kitas (tolimesnis/artimesnis). logika sako,kad trečias analizavimas nx nereikalingas tai gal tiesiog nubraukiam kitiems po 1?

chaosiuko biškį įsivedė :mad:
Malifaux - The Guild
Drago13
blackfishas parašė:

bet tai blyn. juk nereikia visų trijų analizuoti. analizuoji maximum 2 (pajami pirmą ir būna jis arba kitas (tolimesnis/artimesnis). logika sako,kad trečias analizavimas nx nereikalingas tai gal tiesiog nubraukiam kitiems po 1?

chaosiuko biškį įsivedė :mad:

Sutinku su Blackfishu, mes po gejmo paskaičiavom kad išeina 6 max, kadangi už analizavima tu gali gauti tik 2 taškus (Kadangi "netikrų" objectivų yra du). Trečias, "tikras" techn objectivas duoda iš savęs tik 2 taškus, už Recover the Alien Info, juo analizuoti jau nereikia. Scenario rules tai irgi sako, jeigu atidžiai pažiurėti.
null
Nekeliam panikos. Situaciją matau aprašytą taip: yra trys prietaisai, visus juos galima analizuoti. Analizavimas ir "Info recovery" yra du skirtingi veiksmai. Taisyklėse parašyta, kad nustačius, kur yra tikrasis divaisas, nebereikia mesti pagal lentelę, kad tai vėl išsiaiškintum. Bet tai nedraudžia analizuoti kitų divaisų arba išanalizuoti tą tikrąjį, o tada ištraukti duomenis. Taigi išeina 3 už analizę (Each Techno-Device provides a maximum of 1 Objective Point to each side), 2 už recovery ir 2 už upload - viso 7.
Necrontyr
null parašė:

Nekeliam panikos. Situaciją matau aprašytą taip: yra trys prietaisai, visus juos galima analizuoti. Analizavimas ir "Info recovery" yra du skirtingi veiksmai. Taisyklėse parašyta, kad nustačius, kur yra tikrasis divaisas, nebereikia mesti pagal lentelę, kad tai vėl išsiaiškintum. Bet tai nedraudžia analizuoti kitų divaisų arba išanalizuoti tą tikrąjį, o tada ištraukti duomenis. Taigi išeina 3 už analizę (Each Techno-Device provides a maximum of 1 Objective Point to each side), 2 už recovery ir 2 už upload - viso 7.

Visiškai sutinku. Jei yra galimybė, tai ir gauni max, ne mažiau ir ne daugiau. Juolab žaidėjai turėtų būti suinteresuoti surinkti daugiau XP.
bonis
Jeigu po pirmo mūšio norisi exp investuoti į dvi skirtingas sritis, tai jau galima roll;ą daryti?