Thread view
WarGames » Wargames - skirmish ir kita » Infinity
Infinity Campaign: Paradiso
AKu
cia biski jauciu too late bus, bet nepabandes nesuzinosi
Galiu gal pakeist savo investuotus exp? dabar bisk pasigilinau taidaryciau kitaip, aisku jei neleisit puikiai suprantama savo manau vistiek pasieksiu tik gal kiek sunkiau
Kauno "Legatas" klubo prezidentas.
Kreipkitės, padėsiu

X-wing: just Scum & no villains
Infinity: CA
blackfishas
manyčiau - ne. jei po pirmo mūšio dar leisčiau, tai po dviejų - nelabai...
Malifaux - The Guild
Infinity - Aleph (Steel Phalanx)
AKu
ok suprasta, issilaikysim kaip nors
tik ada pries trecia musi promotion rola pameginsiu kaip kazkas megino/megins
Kreipkitės, padėsiu

null
Kada kas planuojate žaisti? Gal šįkart nereikės 3+ savaičių mūšiui?
Blogas apie stalo ir miniatiūrų žaidimus http://kauliukai.blogspot.com/
blackfishas
dependz. Kolkas planuose šis sekmadienis (Niblit Groinstabber?). Konkrečiau paaiškės šiandien. jei pasitvirtins diagnozė, tai savaitei tikrai nukelsiu.
Malifaux - The Guild
bonis
Mindaugai, kada tu gali?

Baly, tu gal turėjai galimybę jau į knygą dėl rollų pažiūrėt?
null
Dar ne Sutarkim taip - kas pirmas atsiduria klube, pasižiūri į knygą, ar po pirmo mūšio galima promotion rollą daryti ir investuoti iš karto į du dalykus, ir visiems forume parašo. Ir gauna už tai +1 karmos tašką.
blackfishas
ne nu blyn, bugas. jei po pirmo mūšio galima promoutintis,tai... pasijamu brančą kur +3 prie promouto. tada metu promotion rolą su +3. pasijamu antrą brančą. varkė?
Malifaux - The Guild
null
Nespėliojam Tikslinamės. Ir žaidžiam, žaidžiam, žaidžiam, bo norisi ir link antros dalies pereiti.
blackfishas
promotion rolą galima daryti po battlo. daugiau nesmulkinta. laimėjimas duoda +3.

Blackfishas (W) - 9pt vs Niblit (L) - 0pt

P.S. tai buvo vienas ilgiausių Infinity mūšių ever. 20 nomadų iššaudyt nėr paprasta...
Edited blackfishas 2013-03-10 18:00
Malifaux - The Guild
null
Panasu, kad buvo karsta
Boni, tada atsakymas i tavo klausima yra "galima"
AKu
tada kaspirma kart promotion nemete gal gales du kart mest? :cyoot:
Kreipkitės, padėsiu

blackfishas
bovo karšta išties... išsistačiau. pasiruošiau puolimui. statosi nomadai. statosi nomadai. statosi nomadai. vis dar statosi nomadai. pamatau homing missile robotą. išpila prakaitas. tada pasirodo ir kustodieriai. širdis bene lipa per gerklę. išsidėstė (valio!). mano ėjimas. važiuoja motociklas. jį suvalgo sin eateris su total reaction robotuku. pirmas hakeris - dead. tada hsienas (leitenantas su multirifle'u) nusprendžia praretinti čigoniukų gretas. nupila 2 ir išsigandęs total reaction'o su sin eateriu lieka "už kampo". tie du total reaction veikėjai buvo tikras galvos skausmas, buvo... iš hiden deploymento išlindo hac tao (hmg) ir vienu šūviu (po 2 burtso) nupylė sin eaterį ir robotuką (pakrito). tada hsienas pratęsė čigonų genocidą. apsivalė kelią ir aikštelę tigrui. atskrido tigras ir taikliu kulkosvaidžio šūviu (paskutiniu orderiu) nupylė robotuką su sekančiom raketėlėm. nusbraukiu parakaitą ir susinormalizuoja širdies dažnis bei kvėpavimas. Klajokliai savo ėjimu persigrupuoja. kustodierė nupila tigrą, o eiliniai bando sušaudyti hsieną (padla ne iš kelmo spirtas ir atlaiko visus jį užgriuvusius nemalonumus). hsienas vėl naikina klajoklius. išnaudojęs visus orderius lieka "už kampo". savo ėjimui čigonai pribaigia hsieną. LoL. leitenantu paskiriamas hac tao. čigonai gavę nemokamą ėjimą tai nieko gero ir nenuvekia. bandė per markerį su kombinuotu oredriu užlenkti paskutinį hakerį (celestial guard). iškepė kustodierės smegenys. mano robotukas bandė bėgti link ateivių artefakto. mirė. nomadų ėjimas. retreat! (jis tęsėsi likusius 4-5 ėjimus). bandymai šian bei ten pasišaudyti, pahakinti. mano bandymai su robotais nubėgti link ateiviškų kompiuterių. visi kas kur bėgo mirė (retreat! ir man). galų gale visgi hactao (per vėlai sugalvojau) nuėjo ir pribaigė čigonų likučius. repeateris aplakstė visu kompus ir laimingai grįžome namo.
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Jo, išties turėjo būti nerealiai smagus mūšis. Tik ar jūs ne per daug turnų sužaidėt??? Antroj misijoj turnai yra apriboti iki 4.
blackfishas
hmmmm. jei yra ribojimas,tai tada aš negaunu visų taškų. tik vieną (aktyvuotas "sequence" kuris iškrito žauriai nepatogus) + laimėjimas. tiesą sakant neišskaičiau ribojimo... Tomas apskritai neskaitė scenarijaus gal būtume kitaip žaidę, bet dabar jau šaukštai popiet.

aš skaičiau iš čia http://www.asgardgames.net/forums/index.php?topic=3658.0

vienintelis ribojimas užbaigimui - End of the Mission: The game ends at the end of the turn in which a Triangulation is performed successfully. That player is the victor.
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Jo, čia blogai nurodyta, knygoje aiškiai parašyta, kad baigiasi kai įvykdoma trianguliacija arba 4 ėjimo pabaigoj. Perskaičiuokit taškus ir beje pergalė VP neduoda.
blackfishas
taip, pergalė VP neduoda (jos ir neskaičiavau). pergalė duoda tik +3 prie promotion rolo.

tada rezultatas 1-0 mano naudai. pergalė duoda tik +3 prie promotion rolo.
Malifaux - The Guild
Necrontyr
Taip, dėl promotion tiesa.
null
Jo, toje nuorodoje neteisingai įrašyta, trūksta dalies teksto.

Fiksuojam rezultatą 1-0 blackfisho naudai. Prašau patikslinti išgyvenusių junitų vertę taškais.
blackfishas
mano lygiai 100. Hac Tao (67pt), Celestial Guard Hacker (25pt) ir Yaokong Chaiyi (8pt)
Malifaux - The Guild