Thread view
WarGames » Wargames - mass battle » Flames of War
Minsk Open 2014
Batma
Preliminariai užregistravau save, Gambler, vytzka, Gunchik ir Karoli. Jei yra papildomai norinčių (arba kažkas nutarė, kad nebenori), praneškit. Nes vietos turnyre limituotos ir greit pildosi
Karolis
Ok. Dekui
vytzka
Coolio.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Tarzit
Final date


29-30 of March
Batma
Atnaujinta informacija:

Su vizom yra šiokios tokios problemos, ten patekti yra sunkiau nei į Šiaurės Korėją
Grupinę vizą gauti šansai praktiškai yra lygūs nuliui, tai jei ir pavyks kažką suorganizuoti, tai nebent privačias vizas už 25 eurus.
Tiksli traukinio bilieto kaina yra 47lt į vieną pusę. Patogiausias traukinys turbūt yra ~14 val važiuojantis tiesioginis reisas Vilnius-Minskas. Stotyje reikia būti pora valandų prieš, kad praeiti muitinę.
Batma
Na ką gi, suvažinėjom, pažaidėm. Viska faina
Nuotraukos ir įspudžiai šiek tiek vėliau.
Rastvedys ir Karvedys
Aaaaačiū už superinį reportažą!

...o ta gynybos linija panašu, kad veikianti ir paruošta rimtam atvejui :hmm:
Batma
Kokį reportažą!?!? Dar nieko nerašiau!
Bet jo, ten žaidėsi visi kaip maži vaikai sukinėdami AA ginklus
vytzka
Deja ten rankena vienam buvo nulauzta, tai teko koja pasispiriant sukinet turntable bet siaip labai net ispudingas reikalas.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Batma
Penktadienis
Taigi, giliai giliai penktadienio rytą, kai visi normalūs žmonės dar miega, mes atsikėlę pajudėjome link Minsko.
Praėję baltarusių pasų kontrolę ir muitinę, kuri įlipa į traukinį ir jam važiuojant viską patikrina, Minske mus pasitiko Michailas ir nuvežėį turnyro vietą, kur turėjome sulaukti svečių iš Maskvos. Susirinkus visiems norintiems, patraukėme link Stalino linijos muziejaus.
Iš šono tai labiau atrodė kaip toks keistas atrakcionų parkas, su ant tankų lipančiais ir viską judinančiais vaikais. Matyt čia panašiai kaip pas mus prie Puntuko akmens veža moksleivius
Apžiūrėjom tankus, pasukinėjom priešlėktuvinius pabūklus, pavažinėjom su T-34 ir gryžom į Minską.

Šeštadienis
Pirmas oponentas, Dust Up
Trys dideli katinai, sunkioji artilerija, mažiukai priešlėktuviniai pabūklai, StuH platoonas ir dar kažkas ko aš nepamenu.
Visas plotas buvo nusėtas degančiais cromweliais, tačiau atėję rezervai sugebėjo pašauti AA platooną, artilerija sugebėjo užmušti vieną kingtigrą, o kitas kuris bandė judėti prie objectivo sugėbėjo užstrigti ir aš laimėjau nes stovėjau netoli objectivo. 4-3 mano pergalė.

Antras oponentas, Pincer
Panteros, Stug IV/70, daug AA ginkluotų mašinyčių ir platoonas pėstininkų.
Gal kiek per drąsiai priešininkas pavažiavo į priekį, ir išlindę tankai išnešė mobelwagenus ir 2ic panterą. Priešininkui piktai pažiūrėjus į tankus dalis jų užsidegė, bet paskutinis likęs challengeris sąžininkai šienavo priešus toliau. Po daug šaudymo ir degančių tankų, galutinis rezultatas: 4-3 pergalė.

Trečias oponentas, Hasty Attack
Cariusas su tigrais, stug pora platoonų, recce su motociklais
Oponentas nutarė žaidimą pradėti su Cariusu, sėdinčiu mašinytėje, tačiau matyt nežinojo kaip toli gali važinėti cromweliai, dėl ko buvo sušaudytas iš kulkosvaidžių pirmame ėjime. Po to buvo intensyviai ir žiauriai žudomi tankai abiejose pusėse, galų gale liko ant stalo tigrai, britų recce mašinėles ir artilerija. Netyčia gavosi, kad numirė vokiečių paskutinis stug ir motociklas ir kadangi nebebuvo kam mesti moralės, žaidimas baigėsi. 4-3 pergalė, kuri tampa 5-2 dėl mirusio Carius.

Šeštadienio vakare turnyro šeimininkai nutarė visus dalyvius nusivesti į restoraną vakarienės, gal tik kiek keistas pasirinkimas vesti į restoraną, kuriame užkanda prie alaus kainuoja 400 litų, na bet čia atskira tema.

Sekmadienis
Ketvirtas oponentas, Encounter
Fallshirmjaegeriai su artilerija, prieštankiniais pabūklais ir vienu stug platoonu.
Bandžiau pulti įsikasusius pėstininkus, ale gavau skūron, po to jau geriausiu atveju bandžiau damušti bent vieną platooną, kad bent kažkiek taškų gaučiau. Deja, galutinis rezultatas buvo 1-6 pralaimėjimas.

Penktas oponentas, Counter Assaukt.
Panteros, stugai, vespos, šiek tiek recce ir pėstininkai
Oponentas pabandė pirmu ėjimu padaryti At the double, deja, bet man iškrito rezervai, ir atėję iš šono tankai sušaudė pėstininkus. Tuo pat metu, iš pasalos išlindusi kita tankų grupelė sušaudė stugus (su kuriais kartu pabėgo ir CiC). Artilerija uždegė vieną panterą. Toliau visas oponentui ėjo tik blogyn, panterų vis mažėjo, britų vis daugėjo.. ko pasekoje rezultatas 5-2 pergalė.

Rezultatas: 4 pergalės/1 pralaimėjimas, bendroje lentelėje užėmiau antra vietą Allies pusėje.

Viskuo kaip ir patenkintas, kelionė ten yra gana greita ir neskausminga. Klubo vieta pas juos irgi gana nebloga. Nepatogu persijungti skaičiuoti į jų valiutą, nes kažkaip neįprasta operuoti tokiais dideliais skaičiais


Nuotraukos: https://plus.google.com/photos/117867327888186014195/albums/5996881251865236689
Special Marukui fotografuotas orcish style devaisas: https://lh3.googleusercontent.com/-co5bawjVnkY/Uzk2AqpX3MI/AAAAAAAAA9c/P2Bj0q5f4WI/w1153-h865-no/IMG_2518.JPG
Marukas
Cool devaisas o ka su juo galima nuveikti?

4 pergales yra super, saunuolis
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Kronas
Geras reportas, gražios nuotraukos. Pavydas dėl muziejaus

Kaip kitiems sekėsi?
Kaip skiriasi metageimas, žaidėjų/žaidimo lygis pas rusus ir baltarusus, lyginant su mūsų scena?
If you kill one man you are murderer.
If you kill ten you are a monster.
If you kill a hundred you are a hero.
If you kill ten thousand you are a conqueror!
Boyar Aleksandr of Kislev
Batma
Tiesiog pagalvojom kad įvertinsi tokį orkišką dizainą.. uždėti masyvų chainsaw ant traktoriaus. Skirtas jis kasti tranšėjas jei ką

Vytzka pasidalino 6-7 vietą allies pusėje
Gunchik 8 vieta allies pusėje
Karolis pasidalino 6-7 vietą axis pusėje

Dėl metos nežinau ką pakomentuoti, buvo ir tankų ir infantry listų, netgi buvo zerg listų, kuriuos turėtų įvertinti Podolianka, nes mes specialiai fotkinom jam kazokus
Kai bus detaliau surašyti listai galima bus kažką daugiau pakomentuoti, pakolkas tik iš asmeninių įspūdžių galima spręsti.
vytzka
Apie atrakcionu parka su tankais Batma is esmes papasakojo, tik kiek man sake tai ten buvo ne T-34 o T-44. Anyway.

As zaidziau su Gvardeisky Tyazhely Tankovy Polk (Red Army Support), IS-2 HQ, du companies is 3 ir 5 IS-2, 6 120mm minosvaidziai, vienas platoonas tanku pulko pionieriu ir priority Il-2 Shturmovik air supportas. Pirma diena stabiliai pralosiau tris zaidimus 1-6, antra diena laimejau 6-1 ir 7-0 Visi listai, pries kuriuos zaidziau, buvo is esmes infantry su siek tiek artilerijos ir tanku, isskyrus 3 kionigus (vienas is tu 1-6, deja).
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Guardas
Dekui uz kruva fotkiu. Net nezinojau, kad ten toks idomus ir neblogas muziejus yra daug technikos, tik didzioji dalis kiek uzmaciau tai is sovietu / ar sovietams padovanuotu kitu allies puses, o karo trofeju kazkaip neperdaugiausia.
Batma
Sorry, vytzka, man vienas kibiras nuo kito nesiskiria. Aš maniau kad T-44 yra tas kitas su kuriuo visi norėjo pasivažinėti, nes jų nedaug likę, ir nuo kurio mus atkalbėjo nes ten "tipo nešvaru".

Ten išvis nėra užsienio technikos, vien tik rusų.
vytzka
Toj tankodromo aikstelej man rodos buvo kazkas is vokieciu, panzer 4 ar tai stugas, bet ne parodos kondicijoj. O nuo T-44 mus is tikro atkalbinejo, bet annoying maskvieciai pasirode naudingi bent kazkam ir sugebejo iswhinint kad leistu.
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas
Marukas
Net jei ten vien sovietu technika, vistiek idomu paziureti tuos padargus
Kiek zmoniu buvo turnyre?
Hordes-Trollbloods
WM-Khador
mk2:W-11,L-15
mk3:W-9,D-1,L-5
Infinity- Haqqislam,Morat Aggression Force
Malifaux-The Guild


Blogas apie miniatiuras :http://mwargaming.blogspot.com/
Batma
20 žmonių, 10 axis, 10 allies. Apart poros mūšių visi buvo red vs blue. Ir stengėsi aišku poruoti kad daugiau būtų žaidžiama su nematytais žmonėmis.
vytzka
Jo, poravimo atzvilgiu viskas buvo labai faina, kuo maziau saviskiu ir man paskutiniam turui netgi pakeite matchupa nes tas kuris turejo buti visiskai nekalbejo angliskai (ir turejo dar daug ivairiu kitu niuansu )

(kas buvo labai faina ir kitais atzvilgiais, nes zaisti dar karta pries 3 kionigus turejau mazai noro, net jei zaidejas ir girtas kaip tapke)
Anima Tactics: Church, Azur Alliance
Warmachine: Mercenaries
Flames of War: USSR, 大日本帝国
Mano moderatoriaus balsas yra ryskiai melynas